Arkadaşlar merhaba 45 cm derinliğinde bir çamaşır makinem var, üzerine 60 cm derinlğinde kurutma makinesi koymak istiyorum Servislere sorduğumda bazısı olur bazısı olmaz bazısı riskli olur d,yor Aparatlar varmış bu için kullanan tecrübesi olan var mıdır? |
45 cm çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi
-
-
45 cm çamaşır makinesi oluyormuymuş.standart oluyor sanıyordum.öncelikle onun markası modeli neymiş merak ettim.bence olur ya da olma diyen kafasına göre söylüyor.bu işin uzmanı olmasam da fikir yürüterek yazıyorum.bence kurutma makinesinin ağırlık merkezi nerde o önemlidir.büyük ihtimalle ön taraftan hizalayacaksın.arka taraf boşlukta kalacak.kurutma makinesinin yükü ağırlığı arkaya biniyorsa sıkıntı olur.öne biniyorsa bence sıkıntı olmayabilir.kurutma makinesi çalışma sisteminde devir oluyor mu yani titreşim var mı onu da hesap etmek gerek ayrıca diye düşünüyorum.ben kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum.
-
teşekkürler 6 kg kapasiteli çamaşır makinesi o yüzden derinliği 45 cm
işte servisin bi dediği öbürünü tutmuyor o yüzden ikilemde kaldım aslında hepi topu 7,5 cm sapma olacak ağırlık merkei muhtemelen ortaya yakındır uçlarda bişi olacağını çok düşünmüyorum
-
merhaba denediniz mi oldu mu ?
-
merhaba denediniz mi oldu mu
Benzer içerikler
- arçelik kurutma makinesi alttan su akıtıyor
- sıvı deterjan aparatı yoksa
- vestel çamaşır makinesi alınır mı
- çamaşır makinesinden yanık kokusu gelmesi
- bulaşık makinesi su alıyor ama yıkamıyor neden
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi bulaşık makinesi markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X