Şimdi Ara

Şok Markette çalışmaya başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şok markette çalışmaya başlayacağım 1 hafta sonra ama yorumları okuyunca açıkçası korktum. pişman olurmuyum girersem ? yaz tatilinde çalışayım dedim 3 ay ondan sonra dershaneye başlayacağım zaten evde oturmaktan iyidir herhalde ? çalışma saatlerini felan hepsini konuştum sabah 7.30 öglen 3.30 öglen 1 akşam 9 dediler ama bazı günlerde 1 2 saat sarkabilir dediler 1 2 saat sarkarsa sıkıntı yok ama her gün olursa sıkıntı her gün saat sarkma sıkıntısı oluyormu ? yada haftada 1 keremi oluyor sadece ? maaş olarak 1250 tl maaş ve 50 tl şok kartı ve yemek parası vereceklermiş. başvurduğum market sakin yerde sokak arasında diyebilirim zaten iki adım ötemizde bim var a 101 var 100 200 metre ilerisindede başka bir şok market var. aslında yeni açıldı diyebilirim yoğunluk olarak nasıl olur sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum mümkünse olumsuz yorumlar gelmesin :D çalışmam lazım dershaneye para biriktirmek için hemde evde boş durmamak için. Önceden de markette tecrübem yok ne yapacağımı şaşırdım valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 27 Mayıs 2015; 0:42:32 >

• Calismalar hergun sarkarsa kotu ama bu yazdigin sartlara bakarsak maas iyi, hele ogrenciysen cok cok iyi

Edit: bimle a101 de varmis musteri yogunlugunun cok olacagini sanmam. Sahsen benim uc market arasinda son tercih edecegim yer şok olurdu musteri disinda reyon duzenleme vs. isleri ne kadar yorucudur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 27 Mayıs 2015; 0:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Calismalar hergun sarkarsa kotu ama bu yazdigin sartlara bakarsak maas iyi, hele ogrenciysen cok cok iyi

tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardımlarını bekliyorum maaşı iyi ama pestilimi çıkarırlarsa orasıda var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Calismalar hergun sarkarsa kotu ama bu yazdigin sartlara bakarsak maas iyi, hele ogrenciysen cok cok iyi

Edit: bimle a101 de varmis musteri yogunlugunun cok olacagini sanmam. Sahsen benim uc market arasinda son tercih edecegim yer şok olurdu musteri disinda reyon duzenleme vs. isleri ne kadar yorucudur bilemem

bende öyle düşündüm zaten 200 metre ilerimizdede şok var ve bulunduğum yerde pek öyle cadde üzeri değil..
  • Gir bir şey olmaz yeni insanlar tanırsın ortam iyi olursa güzel olur.4,5 yıl markette çalıştım.
  • Gündüz vardiyasını bilmem ama akşama kaldığında mutlaka kapanmadan sonra temizlik, stok kontrolü vs. vardır. Sabahları da belki raf dizimi vs. oluyordur ama çıkış saatin diğer çalışanlar vaktinde geldiği sürece gecikmez avantajın o olur. İşe başlamadan önce 1-2 saat sarkabilir denildiyse her gün sarkmasını göze alarak işe başla bence. Maaşı asgari ücretten biraz fazla, ailesiyle yaşayan birisi için iyi bir miktar bence. Çalışma haftada kaç gün?
  • bim de çalışıyorum.kapışalım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Gündüz vardiyasını bilmem ama akşama kaldığında mutlaka kapanmadan sonra temizlik, stok kontrolü vs. vardır. Sabahları da belki raf dizimi vs. oluyordur ama çıkış saatin diğer çalışanlar vaktinde geldiği sürece gecikmez avantajın o olur. İşe başlamadan önce 1-2 saat sarkabilir denildiyse her gün sarkmasını göze alarak işe başla bence. Maaşı asgari ücretten biraz fazla, ailesiyle yaşayan birisi için iyi bir miktar bence. Çalışma haftada kaç gün?

haftada 6 gün dediler 1 gün izin varmış ya ben dedigim gibi sarkmalara tabi birşey diyemem oradada söyledim zaten bunu sadece her gün olurmu diye endişe ediyorum.

@yılmaz058 bimde çalışma saatleri ve ortamı nasıl kardeş biraz bilgi verebilirmisin bana ? ayrıca markette çalışmanın avantajları ve dezavantajlarını yazsan neler söylerdin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 27 Mayıs 2015; 0:21:18 >

• tecrübeli kimse yokmu burada ?
  • yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • Geçen yıl 6 aya boyunca çalıştım.Maaş olarak seninkine yakın alıyordum.Önceleri pek sorun yoktu ama daha sonra sürekli geç çıkmaya başladım.Müdür ile konuşmaya karar verdim.Müdürün yanına gittiğimde müdür zebani çıktı ve yedi.xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Geçen yıl 6 aya boyunca çalıştım.Maaş olarak seninkine yakın alıyordum.Önceleri pek sorun yoktu ama daha sonra sürekli geç çıkmaya başladım.Müdür ile konuşmaya karar verdim.Müdürün yanına gittiğimde müdür zebani çıktı ve yedi.xD

peki hergün mü geç çıkıyordun yoksa ara sıramı ? birde kaç saat geç çıkıyordun mesela ?
  • Şok a gireceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Şok a gireceksin

valla kendimi hazırladım gibi :D diğer marketlere kıyasla hangisi daha yorucu olur sence ? bim a101 şok sence hangisi ?
  • Hahhaha, varoş..
  • Nişanlım 5 sene şokta çalıştı sormak istediklerini sorabilirsin.
  • dostum bırak milletin ne söyliyeceğini mis gibi iş bulmuşsun saatler de uygun bu zamanda kimse kimseye böyle sabit maaşlı hemde sezonluk iş vermiyor,dershane paranı çıkarırsın üstüne başına bişeyler alırsın,annene para verirsin,yazları çalışmak iyidir burada olumsuz yorum atacaklara bakma onlar yaz tatili boyunca bilgisayar başında oyun oynayacak tipler

ben hiç markette çalışmadım nasıl başvurduğunu anlatır mısın maaş fena değilmiş bende düşünebilirim o saatlere göre çok uygun,pişman olacağın bişey yok çalışmak seni olgunlaştırır da hayata bakış açın değişir dershane paranı kendin verdiğinde annenin babanın gözünde değerin artar
  • sigortalı mı çalışacaksın yoksa sigortasız mı alacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

dostum bırak milletin ne söyliyeceğini mis gibi iş bulmuşsun saatler de uygun bu zamanda kimse kimseye böyle sabit maaşlı hemde sezonluk iş vermiyor,dershane paranı çıkarırsın üstüne başına bişeyler alırsın,annene para verirsin,yazları çalışmak iyidir burada olumsuz yorum atacaklara bakma onlar yaz tatili boyunca bilgisayar başında oyun oynayacak tipler

ben hiç markette çalışmadım nasıl başvurduğunu anlatır mısın maaş fena değilmiş bende düşünebilirim o saatlere göre çok uygun,pişman olacağın bişey yok çalışmak seni olgunlaştırır da hayata bakış açın değişir dershane paranı kendin verdiğinde annenin babanın gözünde değerin artar

bende öyle düşünüyorum kardeşim. bir başlayalımda gerisi gelir inşallah ya. Çalışan adama ALLAH yardımcı olur zaten. başvuru olarak markete gidip konuşuyorsun kardeşim form veriyorsun kabul ederlerse seni arıyorlar çok basit..

• Hocam hangi semt ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.