quote:Orijinalden alıntı: Victoria Secret sigortalı mı çalışacaksın yoksa sigortasız mı alacaklar onu konuşmadık ama herhalde sigortalı olur kardeşim. gerçi farketmez ben zaten öğretim okuduğum için sigortam var babamın üstüne..
quote:Orijinalden alıntı: MissMacHoOo quote:Orijinalden alıntı: Victoria Secret sigortalı mı çalışacaksın yoksa sigortasız mı alacaklar onu konuşmadık ama herhalde sigortalı olur kardeşim. gerçi farketmez ben zaten öğretim okuduğum için sigortam var babamın üstüne.. sigortasızsa öğrenince haber verebilir misin bana ben de bi yerde çalışmak istiyorum ama babadan gelen avantajların gitmesini istemiyorum da < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Victoria Secret quote:Orijinalden alıntı: MissMacHoOo quote:Orijinalden alıntı: Victoria Secret sigortalı mı çalışacaksın yoksa sigortasız mı alacaklar onu konuşmadık ama herhalde sigortalı olur kardeşim. gerçi farketmez ben zaten öğretim okuduğum için sigortam var babamın üstüne.. sigortasızsa öğrenince haber verebilir misin bana ben de bi yerde çalışmak istiyorum ama babadan gelen avantajların gitmesini istemiyorum da tamamdır kardeşim öğrenirsem yazarım..