Şimdi Ara

EVDE OLMUYOR, KÜTÜPHANEDE ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, 1-2 haftadır evde ders çalışamıyorum ya çok uykum oluyor ya da birileri konsantrasyonumu bozuyor, her şeyi erteliyorum, kafamı derse veremiyorum. Bende en iyi yerin kütüphane olacağını düşünmeye başladım artık.

sabahları 8-9 gibi kütüphaneye gidip, akşama doğru 4-5 gibi gelmek istiyorum.

Eminönünde oturuyorum bana en yakın Beyazıt Kütüphanesi var. Daha önce kütüphaneye gittiğim pek söylenemez size danışayım dedim.

sizce gitmeli miyim?
    kütüphanedeki ortam nasıl?
    çok kalabalık olur mu?

• up
  • Bende kutuphanede calisiyorum hocam evde nedense olmuyor anlamiyorum.
    Ortamina gelecek olursak cidden kutuphane ortami en iyisi. Gidiyorsunuz ortam sessiz, herkes konsantre olmus calisiyor sizinde calisasiniz geliyor cidden guzel :D Bir arkadasinizla gitmenizi oneririm aralarda beraber eglenip kafa dagitabilirseniz iyi olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Hocam prosedür işlerini bilmiyorum :D kütüphaneye gidince kart falan çıkarıyor musunuz yoksa direk giriliyor mu? benim hatırladığım eskinden kimlik vb şeyler bırakıyorduk.
  • Surekli gidecek iseniz kart cikartin. Normalde kimlik ile aliyor olmalari lazim.
    Ben Konya da gittigim icin İstanbul da isler nasil yuruyor bilemem ama cok farki olcagini sanmiyorum. Giderken yaninizda vesikalik bir fotografinizi goturuyorsunuz. Bir form veriyorlar dolduruyorsunuz. Fotografinizi veriyorsunuz. 5 veya 10 TL de ucret veriyorsunuz ondan sonra kutuphanenin butun hizmetlerini kullanabiliyorsunuz.

• Giderken bide kimlik goturseniz iyi olur bu arada.

• Beyazıd kütüphanesine kimlikle giriyorsun hocam ben 500 m aşağısında oturuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Kart yok o zaman hocam?
  • AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok teşekkür ederim.
  • valhallaa kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım :))

• valhallaa kullanıcısına yanıt
    Hocam senin olay bende de çok oluyor, dersin başına oturuyorum ama olmuyor. Bir türlü de düzelmiyor, ben de kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum. Benim bir arkadaşım kütüphane için kayıt olmaya gerek yok demişti, kütüphanedeki kitapları kullanacaksan kart gerekiyormuş. Tabi kütüphaneden kütüphaneye değişir bu olay.
  • stranger1453 kullanıcısına yanıt
    En iyisi o hocam bugün bile bak çalışamadım şimdi uyandım olmuyor böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.