Şimdi Ara

GÜNDE BİR DERS ÇALIŞMAK ~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys çalışırken bu stratejiyi uygulamak hakkında size danışmak istedim.

Günde 3-4 hatta 5 kadar dersin konularına çalışıyoruz.

Aklımda şu var. 3 günde toplam 3 konuyu hergün 3 ders şeklinde bitirmek yerine günde 1 ders çalışıp yine 3 günde bitirmek daha mantıklı geliyor.

Unutma mevzusuna gelirsek ; haftasonları , haftaiçinin tekrarını yapıp test çözersek pek sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Bunu düşünmemin sebebi birçok konuyu/dersi birlikte çalışınca karman çorman olabiliyor ve verim düşebiliyor.

Bu sayede gün içinde o konunun derinlerine inebiliriz ve daha çok verim alabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca konuların daha hızlı bitmeside muhtemel.

Bunu tartışmalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende aynısını düşünüyorum. Özellikle ağır lys konuları bir arada gitmiyor. Daha hızlı bitmese de aynı sürede bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafa rahat 1 ay mata verdim kendimi sora fen yaparım sonrada allah kerim

• Günde 6 saatten az çalışanlar için 1 veya 2 ( daha çok 2) idealdir
    Günde 6 saatten fazla çalışanlar için 3 ders kâfidir , fazlası zarardır

Denedim böyle bir sonuç çıktı. Derslerin korelasyonunu iyi yaparsanız farklı derslere aynı gün çalışmak müthiş etki yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 saat geometri calismam demek bu? imkansiz

• Yani türkçe - matematik vs denemelerde çözülür elbet.

8 saat geometriyle güzel şeyler olur

• Kardeş günlük tek ders yapmak çokta iyi değil. Çünkü bir kaç saat sonra sıkılmaya başlıyorsun o konudan. Bu nedenle öğleden önce bir ders öğleden sonra başka bir ders şeklinde ilerleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.