Şimdi Ara

Başvuru İptal Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 3 sınava tercih yaptım, Edebiyat,Matematik ve Dil

Bugün ödeme yapacaktım fakat dil sınavına girmekten vazgeçtim. Bunu iptal etmenin bir yolu varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÖSYM Sınav Başvurunuzu İptal Edebilir misiniz?

ÖSYM sınavlarına başvurunuzu belirli koşullar altında iptal edebilirsiniz. Ancak iptal işleminin sınav türüne ve iptal nedenine göre farklılık gösterdiğini unutmamalısınız.

ÖSYM Sınav Başvurusu İptal Edilebilir mi?

ALES Başvurusu İptal Edilebilir mi? ALES başvurunuz, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin belirlediği iptal gerekçelerine uygun şekilde iptal edilebilir.

DGS Başvurusu İptal Edilebilir mi? DGS başvurunuz, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin belirlediği iptal gerekçelerine uygun şekilde iptal edilebilir.

KPSS Başvurusu İptal Edilebilir mi? KPSS başvurunuz, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin belirlediği iptal gerekçelerine uygun şekilde iptal edilebilir.

LGS Başvurusu İptal Edilebilir mi? LGS başvuruları iptal edilemez.

YKS Başvurusu İptal Edilebilir mi? YKS başvurunuz, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin belirlediği iptal gerekçelerine uygun şekilde iptal edilebilir.

ÖSYM Sınav Başvurusu İptal Gerekçeleri

• Sağlık sorunları
    • Vefat
    • Afet veya doğal afet
    • ÖSYM'nin belirlediği diğer geçerli nedenler

ÖSYM Sınav Başvurusu İptal İşlemi

Başvuru iptal işlemleri, ÖSYM'nin belirlediği süreler içinde ve belirlenen prosedürlere uygun olarak yapılmalıdır. İptal talepleri yazılı olarak ÖSYM'ye iletilmelidir.

ÖSYM sınav başvurunuzun iptal edilip edilemeyeceği, iptal gerekçenize ve başvuru iptal süresine bağlıdır. Ayrıntılı bilgi için ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başvuru bilgilerini güncelle kısmına gir oradan iptal et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.