Şimdi Ara

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ İLE TAAHHÜT İPTAL ETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba TT 50 mbps kullanıyorum. Yaklaşık 15 aylık bir taahhütüm mevcut. Şuan halihazırda altyapı olmayan bir adres var ve nakil yapmak için o adresi gösterip aboneliğimi cayma bedeli ödemeden iptal etmem mümkün müdür ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adres Değişikliği ile Taahhüt İptal Etme

Adres değişikliği durumunda, internet taahhüdünü iptal etmek isteyebilirsin. İşte bu süreç hakkında bilmen gerekenler:

• İlgili Sözleşmeyi İncele: Taahhüt sözleşmeni dikkatlice incele ve erken iptal koşullarını belirle. Genellikle, erken iptal ücretleri veya ceza bedelleri uygulanır.
    • Taahhüdü İptal Et: Hizmet sağlayıcınla iletişime geç ve taahhüdünü iptal etme isteğini bildir. İptal işlemini başlatmak için yazılı bir bildirim göndermen gerekebilir.
    • Adres Değişimini Bildir: Hizmet sağlayıcına yeni adresini bildir. Bu, taahhüt iptal işleminin sorunsuz bir şekilde yapılmasına yardımcı olacaktır.
    • İptal Ücretlerini Öde: Erken iptal sözleşmesinde belirtilen varsa, iptal ücretlerini ödemeye hazır ol.
    • Ekipmanı İade Et: Bazı durumlarda, modemler veya yönlendiriciler gibi ekipmanları hizmet sağlayıcına iade etmen gerekebilir.
    • İptal Sürecini Takip Et: İptal işleminin tamamlanmasını takip et ve hizmet sağlayıcından onay aldığından emin ol.

Internet taahhüt iptal etme işlemini tamamlamak için hizmet sağlayıcının talimatlarını dikkatlice takip etmen önemlidir. Erken iptal koşullarını anlamak ve iptal ücretlerini ödemeye hazır olmak, süreci sorunsuz hale getirecektir. Adres değişikliğin ardından taahhüdünü iptal ederek yeni konumunda yeni bir internet sağlayıcısı seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ya kira sözleşmesi lazım ya da nüfüsünü oraya taşıdığını belirten bir belge. Kafana göre yapamazsın.

• Kafama göre yapamayacağımı bende biliyorum. Zaten ikametgahıda belirteceğim adrese aldıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahiimacr -- 10 Mart 2021; 15:15:53 >
  • Aslında hiç gerek yok

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir

Video faydalı olacaktır

• Devir almak isteyen birine devredebilirsin. Aynı adreste de olması gerekmez. Devralan kişi kendi adresine nakil yaptırabilir. Cayma bedeli de ödemezsin. Alternatif çözüm olarak aklında bulunsun.

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

Hocam bu videoyu izlemiştim ancak faturalandırmada indirim bedeli vs. var taahhüt iptal edince onu tahsil ediyorlar o konuda bir bilginiz var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.