Geçici Kayıt Kapandı
Pandemi nedeniyle cihazların süresi uzatiliyordu artık uzatım yapılmayacak temelden kapatıldı. Yurtdışı cihazına saçma sapan fiyat çekenlere iyi oldu diyebiliyorum sadece. Bende niyetlendim almaya ancak kısmet değilmiş. Geçmiş olsun herkese.
Geçici Kayıt Kapandı
Pandemi nedeniyle cihazların süresi uzatiliyordu artık uzatım yapılmayacak temelden kapatıldı. Bu sistemden dolayı yurtdışı cihazlara saçma sapan fiyat verenlere iyi oldu diyebiliyorum sadece. Bende alacaktım ancak kısmet değilmiş. Herkese geçmiş olsun.
Amazon Kullanılmış Ürün Gönderdi
Silinsin
Amazon - AGT (aynigunteslim.com) Rezilliği
Herkese merhaba arkadaşlar
08.09.2021 tarihinde amazon üzerinden vermiş olduğum sipariş aynı gün teslimat denilerek aldım kargonun agt olduğunu bilmeden. Kargoya verildikten sonra agt olduğunu gördüğüm an dedim ki tamam bu paket gelmeyecek ki zaten bugünde gelmedi ve siparişimi iptal edip iademi aldım.
Merak ettiğim şunlar var. Bu sözde kargo/kurye firması bu kadar rezilliğin üstüne nasıl hala başka firmalar bunlarla çalışıyor aklım almıyor. Adamları arıyorsunuz kargom gelmedi diyorsunuz bugün teslim edilecek deniyor ama gelmiyor. Telefonun ucundaki kişi de muhtelemen bizimle d**sak geçiyor anladıgım bu. Kuryeyi arıyorsun telefonlar açılmıyor. Sadece amazon ile değil daha öncede birkaç maceram olmuştu bu firmayla gönderileri en erken 2 hafta içerisinde bırakıyorlar. Firmaların bunlarla çalışmaması lazım. Amazon bunlarla çalışmaya başladıysa bir daha zor sipariş geçerim siparişimin gelmesini bekleyeceğime almam daha iyi. Zaten amazonu kargo en erken sürede teslim ediyor diyorduk onun da içine ettiler. Umarım diğer şirketler bunlarla çalışmaz ve bunlarla daha fazla uğraşmak zorunda kalmayız.
............
Türk Telekom Taahhüt Hakkında
Silinsin
Sarı Site Dolandırıcılarından Gına Geldi Artık
Bende bastım küfürü :D herif Türkçe biliyor, 100 dolar ben çarpıcaktım olmadı :D
ADRES DEĞİŞİKLİĞİ İLE TAAHHÜT İPTAL ETME
Arkadaşlar merhaba TT 50 mbps kullanıyorum. Yaklaşık 15 aylık bir taahhütüm mevcut. Şuan halihazırda altyapı olmayan bir adres var ve nakil yapmak için o adresi gösterip aboneliğimi cayma bedeli ödemeden iptal etmem mümkün müdür ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 hafta Türk Telekom'dan 50 mbps internet tarifesine geçiş yaptık. Daha öncesinde de Turk Telekom kullanıyorduk herşey taahhütü yenileyene kadar bir sorun sıkıntı vs yaşamadık. Herneyse yeni modem gönderdiler (eski modemimizde arızalıydı) Lakin bu kullandığım modemde hız testi ve arayüzden baktığımda net 50 mbps hız almaktayım. Cihazda sorun olduğunu düşündüğümüz için 1 hafta geçmeden yenisini talep ettik ancak bunda da aynı sorun mevcut. Farklı bir modem ile denedik sorun yoktu. Wifiden bağlıyken sosyal medya ve diğer bütün sitelere bağlantıda sorunlar yaşamaktayım yani gelen hız 50 mbps ancak gezinmelerdeki hızımız resmen 5-6 mbps civarında. Kanal değişikliği dahil modemde her türlü değişiklik yaptık ancak sorunumuz hallolmadı. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
EDİT
Yaklaşık 1.5 aylık süreç sonunda servis cihazı Archer VR400 ile değişimini sağladı.
Cihazlar sorunlu ve kesinlikle almayın. Aldıysanız bile 14 gün dolmadan iade edin.
EDİT 2
11.01.2021--Cihazın yazılımı şuan son aşamasına gelinmiş bu hafta en geç önümüzdeki hafta çıkacak kesin olarak. Ek olarak ilgili kişi de aşağıdaki ayarların işe yarayacağını söyledi en azından yazılım gelene kadar bu şekilde çözülebileceğini belirtti vereceğim ayarı yapıp işe yarayıp yaramadığını belirtirseniz sevinirim.
EDİT 3 (İLETİŞİM BİLGİLERİ)
Teknik Destek Hattı: +90 850 724 44 88
Destek E-Mail: support.tr@tp-link.com
Ürün Kurulum: www.kolaykurulum.net
Satış E-Mail: sales.tr@tp-link.com
Web Site: www.tp-link.com.tr
**Sağ tarafta maks. hız ne iste toplam bant genişliğine o değeri yazın.
silinsin
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 362
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 81.729 (Bu ay: 940)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 382 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar