Bildirim
Sarı Site Dolandırıcılarından Gına Geldi Artık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu ettiğin küfürler için dava açsa adamı haklı duruma düşüreceksin. Yapmayın etmeyin ya :D Küfüre ne gerek var. Bas engeli geç.
-
Dava açsın hocam sorun yok dolandırıcı olmak suç değil sanırım
-
Banka havalesini neden kabul etmediniz? -
Neden kabul edeyim ? Adam sahte belge düzenleyip kargo barkodunu atmadan onaylanmıyor gibisinden bir şey dedi
-
Ben direkt havale sanmistim pardon. -
Bütün satislara get zorunlulugu getirilmeli, gecen benide biri dolandirmaya calisti, kimse bununla ilgili birsey yapmiyormu -
Bir kombim vardı İstanbul'dan biri aradi kargoya ver kargo fişini at parani göndereyim dedi olmaz dedim parayı hepsini atarsın hesaba düşer sonra kargoya veririm sonuçta sana borcum yok malımla riske atmam kendimi dedim olmaz falan filan yaptı kapatı arada 2 gün geçti hesaba parayı attı kargoya verdim gönderdim sizde böyle yapın parayı almadan birşey satmayın birşey alacağınız zamanda gidin yüzyüze alın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu ettiğin küfürler için dava açsa adamı haklı duruma düşüreceksin. Yapmayın etmeyin ya :D Küfüre ne gerek var. Bas engeli geç. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X