PTT’den aldığım HSG’nin otomatik talimatı vardı. Bir süredir fazla para çektiğini fark ettim ve talimatı iptal ettim. Geçiş yaptıkça ödemeye karar verdim ve ne göreyim. 1. Sınıf olan aracımı 2. Diyerek fazla para talep ediyorlar. Kim bilir gün içerisinde kaç bin kişinin başına geliyor ancak talimat sebebiyle fark edilmiyor, dikkat edin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HGS Fazla Para Çekiyor, Gına Geldi
-
-
bende de bir kaç sefer oldu bu durum. Ruhsattır dilekçedir bi ton ıvır zıvır istiyolar hemde 1-2 ay sürüyor dönmeleri. En son 1 tl fark olmuştu sınıf farkından onun bile peşine düştüm sırf bu yamyamlara bırakmamak için. Berbat bir sistem bu hgs sistemi.
-
ben arabamın sınıfını bile bilmem. sınıfını bilsem de o sınıfta ne ödenir onu bilmem. zengin falan değilim ama böyle şeylerle uğraşmak zor geliyor, hayat kısa.
-
Araban nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen c4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itiraz prosedürü olmalı sitesinde, standart form olacak doldur baksınla iade etsinler.
14 lira mı fazla almışlar ?
ben tebligat gelmeyen cezayı bi de yılbaşı geçti diye faizli ödedim, 240 lira indirimli ödemem lazımdı tebligat gelseydi, hiç gelmedi ama üste de faiz bindi, 400 lira falan fazladan ödedim.
vergi dairesi bilmem ne dediler, şahsın cebine girmiyor ya dedim uğraşmadım. devletin kasasına gidiyorsa sorun yok dedim şahsen.
-
Milleti tokatlamak için yapılan genel bir uygulama. Endişe etmeye gerek yok.
Hiç girmediğin otobanlardan (özellikle özel yollar oluyor nedense) geçmiş gibi bile gösterebiliyorlar.
Çipli OGS ler neden ortadan kaldırıldı zannediyordunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 28 Mayıs 2024; 17:27:33 > -
İlginç sorun, bende de otoyol parası düzgün düşmüyor. Her hafta git-gel otoyol kullanıyorum, 2 haftadır dönüş yönü ücreti kesilmiyor. Plakam nizami, HGS etiketi camda takılı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X