Şimdi Ara

Getir Uygulaması kartımdan fazla para çekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sık sık getir firmasından alışveriş yapıyorum bu siparişlerimi Getir Büyükten yaptım. Uygulamada olması gereken rakam gösterilip kartımdan alakasız rakamlar çekilmiş. Konuyu ilk gramaj farkı gibi şeyler sanmıştım fakat durum öyle de değilmiş. Örneğin 0.5 KG 10 TL'lik sebze almışım zaten 2 tane sebze göndermişler kartımdan 536 yerine 617 TL çekilmiş. Birkaç siparişimde de fazla para çekilmişti ama aynı gün iadelerim olmuştu bunlarda hiçbir iade yapılmamış.

11 08 2024 Tarihli Getir Alışverişimde fatura tutarım 536 TL ve uygulamada yazan ödeme miktarım 536 TL olmasına rağmen kartımdan 617 TL çekilmiş ve iade olmamış.

29 07 2024 Tarihli Getir Alışverişimde fatura tutarım 311 TL ve uygulamada yazan 311 TL olmasına rağmen kartımdan 356 TL çekilmiş ve iade olmamış.

Firmanın canlı desteği umursamadı, mailime veya Şikayetvar konuma dönmediler. Bunun dolandırıcılıktan farkı yok herkese bir kaç siparişte bunu yapsalar kazandıkları paraya bakın. Yemeksepetinden sonra getiri de telefonumdan sildim. Getiri sık sık kullanan arkadaşlara uygulamada gösteren rakam ile kartından çekilen rakamları karşılaştırmasını öneririm.

Getir Uygulaması kartımdan fazla para çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 8 Eylül 2024; 3:9:59 >

• 3 yıl önce falan bu duruma sen meyveyi 1 kg istediysen 1.2 falan getirip üstünü çekiyolar diye açıklamıştı arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.