|
Ps5 mi Pc mi
-
-
Pc yeter hem nerdeyse konsolda olan oyunlar pc de var -
Evet var ama diğer bakımdan konsolu gta 6 veya diğer oyunların önce konsola çıkacağı için de istiyorum -
Amaç sadece oyun ise Playstation 5 al. -
Ps5 digital + samsung m7 43 içn 4k monitör kullanıyorum tavsiye ederim bütçene baya yakın ikili. Kendimde aktif kullanmaktayım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunercircir -- 7 Nisan 2024; 2:29:8 > -
Pc -
Gta 6 içinse pc al derim, ps5 e ilk çıkar belki ama en erken 2025 te gelecek bir şey için şimdiden çöp bir konsol almana değmez -
ps5'e çıkacağını nereden çıkardın bana kalırsa sony ps5 pro için özel çıkaracak gta6yı zira ps5in gücü zayıf kalacak gibi gta6 için pc her türlü daha iyi bir ekosistem. İleride para geçer eline ekran kartını yükseltirsin işlemciyi yükseltirsin ps5te aldığın ne ise o ram bile yükseltemezsin oyun harici bir nane yapamazsın. Önce konsola çıksa bile 1-2 ay beklemekten bir şey olmaz zaten çıkar çıkmaz problemsiz bir oyun olacağını sanmıyorum bir sürü bug vs olacaktır pc versiyonu genelde final versiyonu olur oyunların betalarını konsollara çıkarırlar. Kısaca pek bir şey kaybetmezsin.
-
Pc kullanan birisiyim. Mevcut durumda kesinlikle ps5 ama ps5 proyu bekleyip alman daha mantikli olabilir. Eğer pc alirsan rtx 4000 serisi kartli bir pc al dlss3 den dolayi performans farki 3000 serisine gore asiri fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 7 Nisan 2024; 14:23:25 > -
Kanka maalesef 4000 serisi ekran kartlı bir pc param yetmiyor rtx 3050 alabiliyorum eğer 4060 alırsam monitör alamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren_7654_ -- 7 Nisan 2024; 18:31:6 > -
Kanka haklısın bence de biraz ps5 pro için özel çıkar yani fat ve slim kasalara da çıkar ama daha düşük grafikler ile oynatır şu an elimde olan dahili grafik kartlı eski bir laptopum var amacım sadece oyun olacak biraz ama ileride yazılım , 3D modelleme vb. şeyler yaparsam laptop yeterli olmayabilir pc ye biraz daha sıcak bakmaya başladım ama yaz ortaları gibi alacağım bu sene sınav senem olduğu için o zamana 35 bin tl olmazsa pc alırım :) -
Haklısın hayatımda önceden çok az oyun oynadım zaten pc alırsam önce 2000 , 2010 yapımı oyunlar oynayacağım -
Bilmiyorum yazın alacağım mecbur sınav senem olduğu için o zamana belki bütçeyi 30 bin 32 bin tl civarlarına çıkartabilirim -
Kanka amaç sadece oyun da hayatımda önceden çok az oyun oynadım pc alırsam ilk önce eski oyunları 2000 , 2010 yapımı oyunları oynayacağım playstationda geriye dönük uyumluluk yok o sadece xbox ta var o yüzden pc ye daha sıcak bakmaya başladım -
Ps5 oyun fiyatlarının farkındamısın? Eğer sorun bütçeyse Psden uzak dur. Eski oyunları oynarım diye Ps4 aldım. Ama pc dururken onu açmak saçma geliyor.
Ekran kartını 2. elden 3080 felan düşürebilirsin. Mining için alınmış boşta duran ekran kartlarından çözülür uyguna. Ben sahibinden güvende ile 3080 aldım 2 yıldır kullanıyorum. İşlemci 13700k aldım gene sahibinden ile.
Bilgisayar özgürlüktür.
-
Evet oyun cracklemek içinde bilgisayar daha avantajlı -
ben cracklemiyorum itemsatış gamesatış gibi sitelerden kiralıyorum yeni hikayeli oyunları
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amaç sadece oyun ise Playstation 5 al.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X