Şimdi Ara

Ps3 varken ps4 gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1500 tl lik bi bütçe ayırdım bu sene kendime. İpad veya ps4 alacaktım. Ps3üm var sizce ps4 almalı mıyım. Yoksa 1 sene daha beklemeli miyim? Sıkıntısı sorunu var mi ps4ün ya da ne derece farki var ps3ten. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps4 un tek kotu yani oyun ama oda artik cozulme surecine girdi yakinda last of us ve gta 5 cikacak bunlari aldikdan sonra birsure idare edersin sonra zaten cok kaliteli oyunlar cikar :)

paraniz coksa alin derim ben :)

ama cokda aceleye getirmeye gerkete yok :)

• Ps4 tabi ki.
  • Butcen varsa ps4.

• Artık bazı oyunlar eski konsollara çıkmıyor.
    Paran varsa alabilirsin tabiki. Ben Uncharted'i bekleyeceğim.

• Oyunlari ne durumda 250 civarı mı hep

• PS4 tabi ki. PS3 epey güçsüz PS4'ün yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overlord15 kullanıcısına yanıt
    Ne 250'si dijitalde en pahalı oyun 209 tl spotçularda da o tekno marketlerdeki 250 tllik oyunları 140 150 tlye buluyorsun zaten.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ps4te karar kıldım gibi

• Ps3'ün bir özelliği GTA 5 - TLOU - DARKSOULS 2 gibi oyunları barındırıyor olması ee bunlarda yeni nesile çıkıyor elinde ps3ü tutmak için bir nedende kalmadı ps4 almakla beraber ps3'ü sat onlada ipad al
  • tabiki ps4

• PS4 için güzel oyunlar çıkmaya başlıyor.Özellikle Last of Us.PS3 için de çıkan oyunlar gittikçe azalıyor her iki konsola çıkan oyunlarda PS3 te daha düşük grafiklerde oynamanın yanında bazı oyunlarda epey FPS düşüşü olabiliyor.

Onun için PS4 almak mantıksız değil bence.Ben PS4 çıktığı ay hem Xbox 360'ı hem PS3'ü satmıştım.Bir aksilik çıkmazsa ay sonuna kadar alıyorum.Bir ihtimal bu hafta da alabilirim.Şans dileyin bana.
  • Eğer genel kitlenin kabul ettiği en iyi 10 ps3 oyunundan en az 8ine sahipseniz düşünmeden ps4 ama eğer değilseniz onlar+3gli 3.nesil ipad 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğin oyunlar PS4 kategorisindeyse düşünmeden alabilirsin konsolu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide ps4 iPad 2 gün sonra canın sıkılır ah bu fırsat bende olsa direk ps4 alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Arkadaslar 1500 tl lik bi bütçe ayırdım bu sene kendime. İpad veya ps4 alacaktım. Ps3üm var sizce ps4 almalı mıyım. Yoksa 1 sene daha beklemeli miyim? Sıkıntısı sorunu var mi ps4ün ya da ne derece farki var ps3ten. Yardımcı olursanız sevinirim

grafikler.EXC'ler. Grafiği boşverdim PS3'deki AA sorunları yok. GAMEPAD. Birsürü ücretsiz oyun. Bağımsız oyunlar . (indiestation) XO'da paralı olan oyun takası bedava PS4'de . XO'dan tam 5 kat hızlı browser. Türkçe oyunlar. En iyi oyunların artık yavaş yavaş eski konsollara çıkmamaya başlaması.

Özellikle DS4 x360'inden daha rahat.
  • Güzel konu olmuş.

Bende kararsızım PS3 varken satıp PS4 almalımıyım diye.

Kısmetse yarına 140 ekran güzel bir televizyon alacağım hemen yanına ps4 alsam mı derken şu anki fiyatların yüksek olduğuna ve biraz daha beklemeye karar verdim. Sanırım 2015'in ilk aylarını bulacak PS4'e geçmem.
  • Ps4

• 2ay onceye kadar 4 icin erken diyordum. Yeni cikacak oyunlarla beraber 4 alma vaktidir artik. 4 ile 3 arasinda bariz teknolojik fark var. Videolara resimlere bakip az fark var demeyin. 4 Oynayinca 3 ile cogu oyuna grafik olarak yazik edilmis oldugunu daha iyi anliyorsunuz.

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Ben de bu geçen sürede karar verip ps4 aldım. 2 ay oldu hatta neredeyse alalı. Memnunum tavsiye ederim kararsız arkadaşlara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.