Şimdi Ara

Ps3 varken ps4 gerekli mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin zevkine kalmis kardeşim ama benim şahsi Görüşüm ps4 alman çünkü artik ps3 un dönemi bitti adi üstünde eski nesil oldu artik ps4 un gücü ortada daha cihaza ilk çikan oyunlardaki performansı ortada bir kaç sene içerisinde çok daha kaliteli ve güçlü oyunlar çıkacak.
    Dün migrosda ps4 ü 1199 TL gördüm onu alip ps3 unu satarsin ps3 dek gelen para + kalan 200 TL ile kendine tablet alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 6 Ekim 2014; 13:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ps3 idare eder baya bi sure bendede butce olsa ps3 alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Arkadaslar 1500 tl lik bi bütçe ayırdım bu sene kendime. İpad veya ps4 alacaktım. Ps3üm var sizce ps4 almalı mıyım. Yoksa 1 sene daha beklemeli miyim? Sıkıntısı sorunu var mi ps4ün ya da ne derece farki var ps3ten. Yardımcı olursanız sevinirim

1 - bu konulardan gına geldi artık
    2 - PS3 güçsüz ve kalitesiz bir konsol değil. ve hala da alınası bir konsol. PS3'ün raflara kaldırılmasına daha çok vak
    3 - PS3'ün de PS4'ün de kendine özgü yapısı ve oyunları var. şu anki oyunları PS3 sistem endeksli çıkan yapımlar. yani PS4'ün gücünü daha kullanmadılar. yapımcılar konsolu tanıma aşamasındalar henüz. ancak yıl sonuna kadar iyi yapımlar gelecektir (edit: bende bir PS3 kullanıcısıyım hala).
    4 - dediğim gibi şu an PS3'ten bir farkı yok. yıl sonuna kadar kendini yavaş yavaş gösterecektir. burda önemli olan konu grafik ve performanstan ziyade exc. oyunları. PS3'e gelmeyecek olan yapımlar var.
    5 - PS3'ü PS2 seviyesine düşürmeyin lütfen. hala '' artık PS3'e pes fifa falan çıkar. oyun gelmez '' diyenler kendini gamer zanneden insanlardır (yanlış anlaşılmasın). ancak şu da var ki artık PS3 için exc. oyun beklemek doğru olmaz. multiplatform oyunların büyük bir kısmı PS3 için elbet ki çıkacaktır.

• Bence şu an gereksiz. Rahat bi 1-2 senesi var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.