Şimdi Ara

Ps4 mü Pc mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu anki bilgisyaraım neredeyse hiç bir oyunuc kaldırmıyor ve ben de yeni bir sistem almaya karar verdim ama insanın aklına pc yerine ps4 almak geliyor hem daha ucuz hem alacağım bilgisyadan daha iyi performans verecek oyunlarda çünkü ben 1900-2000 tl arası sistem almayı planlıyordum sizce ps4 mü yoksa 1900-2000 tl arası pc mi ? (benim için önemli olan pefromans yani kasmaması)

• Kesinlikle PC çünkü bende aynı ikilemede kaldım ve ps4 aldım pişmandım şimdi sattım tabi. Ps4 taraftarıydım hep sonra nefrete dönüştü . Ps4 desen 1400 civarı ps plus hesabı 170 oyunları 150 den aşşagıya değil bence alma çok rezil birşey pc toplarsın 60 fps ve üstünde muhteşem grafiklerle oynarsın bunda 30 fps rezillik hatta çok zorlanıyor the witcher 3 de falan. Sattım gittim sonra gtx 1060 alıcam şimdi . Gerçekten bunu bende yaşadım ve gördüm ps4 sakın alma !!!!

PS4 Pişmanlıktır ..........................

• leptop aldim sattim daha sonra ps4 alip bi sure oynadim. sattim ve cok pismanim. gecen tekrar leptop aldim ama ps4 u sattigim icin hem mutluyum hemde uzgunum.
    uzgun olma sebebim tekrar pc aldim ama keyif vermiyor ps kadar
    mutlu yani pro ya zemin hazirlamisim fark etmeden
    ve ilk defa oyundan keyif aldim ps sayesinde. oyunlar desen 10 20 tl farkla takas et pc den daha uyguna geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Yovyov kullanıcısına yanıt
    1400 tl değil n11 gittigidiyor gibi internetden alacam n11 de 1160 tl ye var benim kuzenim aldı ps4 o da n11 den 1200 tl ye aldı
  • efe92efe kullanıcısına yanıt
    vatandan alin C chasis 500 gb 1300 tl. vede onu alana uncharted 4 yaninda 1 kurusa geliyor yani 2 di 1300 tl. hem oynarsiniz oynadiktan sonra takaslar baska oyuna gecersiniz

• Yinede tercih etme kesinlikle . Benim düşüncem git pc topla rahat rahat oyna istediğin oyunu . Ps4 alırsan hem oyun alıcamda dersin 3 bin liraya kadar gider bu oyunlarla 3 bin tlye gtx 1060 lı i7 6700 lı pc toplarsın .
    Kusura bakmayın fakat kararım ps4 hem daha zevkli kuzenimde oynadım yok böyle bişey benim bilgisyar kötü ama 800x600 çözünürlükte de olsa gta 5 i kaldırıyor gta 5 oynadım ps4 de kat kat daha iyi zevk verdi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ufak at civcivler yesin 3k ya i7 diyor

1300 e uc4 ve ps yi hallettin. 150 tl ye plus aldin etti 1450
    hadi sana birazda oyun ekleyelim
    2. el gta 5 90 tl - black ops 3 100 kusur - 50 tl dende last of us aldin e daha 240 tl oldu 3 tane oyun
    hepsini oynadin diyelim sonra tum oyunlari sattin
    100 tl uc4. gta 5 90 tl gene. ops 3 ede 90 de. last of 50 etti sana 330 tl. sonra tekrar 2. el oyun al rahat rahat oyna

• hala ps4 diyenler var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Süt

hala ps4 diyenler var ya

30 fps stabil bile oynatamıyor üstüne konsol çıkmış hala 1300 tl ye alıyorlar şaka gibi

Çok konsol havası istiyorsanız xbox gamepad alın pc'ye takın oldu size konsol.

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    yani birde ps4 savunuyolar hala
    cok komiksiniz ahahahha

ps4 pro amazonda 1362 tl
    onun acacagi grafikteki pc monitor dahil en az 3500 tl

• Ona alacağın oyun 250 tl, pc'de en fazla 89 tl.

PSN'ye 180 tl vermenide saymıyorum tabi.

Ha birde sabit fps oynama zorunluluğu, mod desteği olmaması, gamepad'le 2 saat nişan alana kadar oyunun bitmesini falan hiç karıştırmayayım

Edit: 3 senede bir konsol değişme zorunluluğuda olmayacak. Aldığın kart 5 sene gidiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 18 Eylül 2016; 0:48:07 >
    Kardeşlik denilen bir olay var Ps4'de az araştırın da öyle laf atın.250₺ o oyunlara verenin zaten aklından şüphe etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ona alacağın oyun 250 tl, pc'de en fazla 89 tl.

PSN'ye 180 tl vermenide saymıyorum tabi.

Ha birde sabit fps oynama zorunluluğu, mod desteği olmaması, gamepad'le 2 saat nişan alana kadar oyunun bitmesini falan hiç karıştırmayayım

Edit: 3 senede bir konsol değişme zorunluluğuda olmayacak. Aldığın kart 5 sene gidiyor çünkü.

ahh pc fanboyu kac kez acikladim ps de 10 20 tl gibi rakamlarla oyun almayi vede parani aynen geri alabiliyosun. pc de ise paran gomulu kaliyor hahaha
    plus 180 tl degil 150 tl. endonezya psn de 90 tl kusur. gamepadda nisan almak pc den basit git bi eline konsol al sonra yaz

eğer pc toplarsam ekran kartım gtx 960 2gb olacak sizcee gtx 960 mı ps 4 mü ?
  • Takasla elinde sadece 1 tane oyun oluyor ben 6-8 ayda bir oyunu tekrardan indirip bitiriyorum.

Plus amerika fiyatı 60 dolar oldu tr'yede yansır yakında. Gamepadde nişan almak daha basitse o zaman pcde gamepad tak her oyunda frag kas birinci ol

Yani özetle işi bilicen işe gitmeyecen konsol fanboyluğunun kimseye faydası yok. Yok endonezyada fiyatı neymiş yok kardeşlikmiş falan bizim öyle saçma sapan şeylere yoracak vaktimiz yok. Steam'a girdikmi indirimler önümüze gelir. 20 tl'ye mad max inmiş mesela kebap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe92efe

eğer pc toplarsam ekran kartım gtx 960 2gb olacak sizcee gtx 960 mı ps 4 mü ?

2.el temiz faturalı garantili gtx970 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Takasla elinde sadece 1 tane oyun oluyor ben 6-8 ayda bir oyunu tekrardan indirip bitiriyorum.

Plus amerika fiyatı 60 dolar oldu tr'yede yansır yakında. Gamepadde nişan almak daha basitse o zaman pcde gamepad tak her oyunda frag kas birinci ol

Yani özetle işi bilicen işe gitmeyecen konsol fanboyluğunun kimseye faydası yok. Yok endonezyada fiyatı neymiş yok kardeşlikmiş falan bizim öyle saçma sapan şeylere yoracak vaktimiz yok. Steam'a girdikmi indirimler önümüze gelir. 20 tl'ye mad max inmiş mesela kebap.

o size kalmis ben olsam elimde en az 3 oyun bulundururum nasolsa kolay satilip takas ediyoruz kardeslik le ugrasan kim ?

plus tr den olsa bense almam endonezyadan 90 tl ye alirim daha iyi.

pc de adam gibi oyun oynaman icin monitor dahil 3000 tl kusur rakamlara cikman lazim en az ki guzel grafik - iyi fps al.

bide madem isi bilicen ise gitmeyecen o zaman konsol alacan. pc de bi oyun indirirsin habire su eksik bu eksik hatalar yuzunden vaktin giden.yok sunun driveri bunun driveri ugras dur.konsolda tak cd yi is bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 18 Eylül 2016; 10:40:47 >

• Bencede 2.el gtx 970 alabilirsin sifir diyorsab gtx960 alabilirsin.yani ps4 geride kaldi artik.ps4 bence gtx 960 a belki zor yetisir.gercekten bak bende ps4 mu pc mi dedim aldim ps4 u saf gibi ps4 u baktim hersey para hersey e birsey pc im vardi zaten i7 islemcili falan ekran kartinida sattim simdi allah nasip ederse gtx 1060 almayi dusunuyorum.ps4 taraftariydim senelerdir pc yerine ps2 ps3 oyun oynamis bir insanim ama ps4 gibi rezil bir konsol gormedim .ps4 pro alicam diyorsanda 1700-2000 arasi birsey olur. Oyun parasida baa bi para harcatir al pc yi tak gamepedi keyfine bak gta 5 i 30 yerine git 60 ta gamepedde oyna.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.