Şimdi Ara

Ps4 mü Pc mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi hocam ben ya tam anlatamadım yada siz idrak edemediniz.

Sizde bir oyun optimizasyon özürlü olunca patch gelene kadar oynayamazsınız yada gelir düzeltemez kalır öyle çile bülbülüm oynarsınız. Hd7870 kartlı bir pc'deyse birkaç ayarı kısarak günü kurtarırsınız.

Oyun konusuna gelince siz elinizde tek oyun bulunduruyorken, diyelim ki elinizde sadece gta 5 varken canınız mgs:v oynamak istedi oynayamayacaksınız. Ama pc'de hem gta 5'i hem mgs:v'i oynayabileceksiniz.
  • Pc toplanması daha mantıklı gibi ancak oyunlar eskisi gibi 89 tl falan değil artık . 100 tl üstünde geliyor oyunlar PCye . AAA oyunları almak çok zor artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Pc toplanması daha mantıklı gibi ancak oyunlar eskisi gibi 89 tl falan değil artık . 100 tl üstünde geliyor oyunlar PCye . AAA oyunları almak çok zor artık .

+1
  • Ben de benzer ikilemde kaldım. PS4 pro önsipariş ile evdeki HD7970, Z87 Gryphon olan anakarta 4770k ve bellek almak arasında kalmıştım. 4770K aldım, bellekleri bugün yarın alacağım Zamanında XBOX One aldım ilk çıktığında. Oyun fiyatları çok canımı yaktı 1 ayda sattım. Steam indirimleri falan derken yolumu buluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herolay kullanıcısına yanıt
    pc fanboylari olarak cok bos savunma yapiyosunuz. bugun gittim kafeye i5 4440 gtx950 var ayarlari 1080p higha aldim o msa seyleri x2 de ona ragmen acayip drop oluyordu. yerlerin kalitesi zaten camur gibi yollarda grafik yoktu. vede buna ragmen pc yi savunuyorsunuz. simdi dersiniz gtx950 high ayar kartimi. hayir degil ama 2000 tl ye alacaginiz sistem is gormez

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    ps4 te oyuna az butce ayirirsaniz sikinti yazamassiniz baslangic 3 tane 2. el oyunla yapilir sonra gene 3 3 seklinde degistirip oynanir

• Aynen katılıyorum hocam.

• PS4'ün keyfi başka, PC'nin keyfi başka.
    Bende PS4 var ve ek olarak PC topluyorum şu anda.
    Ayrıca PS4'te kardeşlik denen bir şey var. Oradan defalarca oyun alıp oynayıp sattım. Benim gibi yapan binlerce insan var.
    PS4 için gidip her oyuna 200TL civarı ücret ödeyen varsa diyecek bir sözüm yok ama insan biraz araştırmalı.

Ayrıca PS'a özel exclusive oyunları oynamak ayrı bir keyif veriyor. Bir de şahsi fikrim, Assassin's Creed, Tomb Raider tarzı çoğu TPS oyununu PS4'te oynamak bana daha çok keyif veriyor. GTA 5'i ayırabilirim ama.

Konuyu açan arkadaş için, sana önerilen PC parçaları ultra ayarlarda oynamak isterim dersen seni maksimum 1-2 sene götürür. Daha sonra grafikleri kısmak zorunda kalırsın. Bütçe varsa daha iyi bir sistem toplamalısın kesinlikle. Ama bütçe yoksa, dijital kardeşlik konusunu iyice öğrenip, PS4 alman en mantıklısı olacaktır. Daha sonra, bütçen müsait olduğunda benim gibi istediğin özellikte bir PC toplayabilirsin.

• Ikisinin de yeri ayri.
    Xbox ta 4 kisi pes oynamanin tadi pc de yok.
    Ama pc nin de yeri bambaska. Ben driverdi, formatti kasmam, oyunu alir tak diye oynarim diyorsan ve grafik takintin yoksa konsol cok buyuk rahatlik.
    Ama 900p 30 fps medium grafik beni bayar diyorsan pc almalisin.
    Konsollar amd Apu lari ayarinda performans veriyorlar, ayni oyunu saglam bir pc de oynayinca farki anlarsiniz. Ama 3-5 oyun icin pc ile ugrasmaya da degmez, tamamen oyuncu profiline gore tercih meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

pc fanboylari olarak cok bos savunma yapiyosunuz. bugun gittim kafeye i5 4440 gtx950 var ayarlari 1080p higha aldim o msa seyleri x2 de ona ragmen acayip drop oluyordu. yerlerin kalitesi zaten camur gibi yollarda grafik yoktu. vede buna ragmen pc yi savunuyorsunuz. simdi dersiniz gtx950 high ayar kartimi. hayir degil ama 2000 tl ye alacaginiz sistem is gormez

Ya allah askina git PS4 unde 720p de ultra oyna sen.

Ben R9 380 li sistem dizmisim. Sen bana ne diyon allah askina :)

PC nin 1080p low u PS4 den 1000 kat daha iyidir. 30 fps ci :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herolay kullanıcısına yanıt
    suan ps sabibi degilim o yuzden 30 fps cide degilim ama ps4 pro 1080p 60 fps verecek

hadi onuda gecelim pc de oynadigim high ayarda bile grafik berbatti ps4 le bile kapisamaz. ki ps4 pro 1362 amazon onsipariste. pc de ise en az 2500 e toplicaksin ki pc yi grafik biseye benzesin

• ikisinin de yeri ayrıdır. örneğin bana göre konsol demek exclusive oyunlar demek. malesef ps4 önceki konsollarındaki gibi sanat eseri oyunlar çıkaramadı.
    halen ps4 e gran turismo çıkmadı akıl alır gibi değil.

buna rağmen yinede ne yapmalıyım dersen ben sana zayıf bir pc + konsol derim dostum. şu an pc maliyetleri epey yüksek. kalite bir pc net 3000tl.

oyun konusuna gelince bi oyun bilmem kaç para zengin işi diyenler var. yahu şu foruma günde elli kere uğrayan adamlar bir kere bile millet nasıl hallediyo bu işi diye playstation forumuna girmez mi ? kardeşlik denen birşey var takas diye birşey var. hadi takası boşver. kardeşlikle her oyunu anında çıktığı gibi al bitirdiğinde aynı paraya yahut 5 tl hadi bilemedin 10 tl aşağı sat. ben ps4 te oynamadığım oyun kalmadı bu şekilde. herkes için karlı bi buluş. 200 liraymış ta falan filan. geçiniz.
  • arkadaşlar 2-3 konuya baktım kafam iyice allak bullak oldu. kafamda şöyle bir plan vardı 50 inch civarı bir tv alıp altına ps4 alıp kafa rahat bi şekilde takılmayı düşünüyordum. ama ps4 mü pc mi konusuna baktım sonra tv araştırırken hala 4k gereksiz diyenlere baktım yani en az 60 inch almadığınız sürece diyorlar tabi. tv için limitim 2500. ps4 ile uyumlu olması için de sony 50w805c fullhd modelinde karar kıldım uzun uğraşlar sonucu. bir de samsungun 50ku7000 modeli var 4k ekranı var. pc mi ps4 mü konusuna bakınca ps4te fix 30 fps oynandığını iyi bir ekran kartı ile işte pc toplarsanız daha iyi olacağını falan demişler kafam allak bullak. tv almayı kesin düşünüyorum ama tv alıp altına ps4 mü almalı yoksa varolan sistemime yeni bir ekran kartı mı alsam daha iyi olur benim için. pc yi tv ye bağlarım. sonynin 50 inch tv sini alıp yeni bi ekran kartı mı? sonynin 50 inch tv sini alıp ps4 mü? sonynin 50 inch tv sini alıp ps4 pro mu? samsung 4k tvyi alıp ps4 pro mu? samsung 4k tv yi alıp ps4 mü? samsung 4k tv alıp pc mi? valla ne yapacağımı şaşırdım ya. ps4 al diyenler de var alma diyenler de o kadar kesinler ki

edit: pc deki sistemim şu şekilde

amd x6 1055t
    8gb ram
    msi 6850 oc(kırmızı)
    toplarken psu da kuvvetli almıştım.

bu sistemde sadece ekran kartımı değiştirsem ve pc yi alacağım tv ye bağlasam benim için daha mı mantıklı olur yoksa ps almak mı daha mantıklı olur çözemiyorum. ps için de pc'de olmayan oyunlar mevcut. fullhd tv almam ps için daha mantıklı bir hamle olur mu? ps4 pro pahalı girecek gibi de duruyor hani ps4 pro mu diye yazdım yukarıda ama muhtemelen alamam zaten. he ekran kartı alsam yeni daha uygun maliyetli olur benim için ama ps4 de düşündüm yani ama dediğim gibi ciddi anlamda kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

arkadaşlar 2-3 konuya baktım kafam iyice allak bullak oldu. kafamda şöyle bir plan vardı 50 inch civarı bir tv alıp altına ps4 alıp kafa rahat bi şekilde takılmayı düşünüyordum. ama ps4 mü pc mi konusuna baktım sonra tv araştırırken hala 4k gereksiz diyenlere baktım yani en az 60 inch almadığınız sürece diyorlar tabi. tv için limitim 2500. ps4 ile uyumlu olması için de sony 50w805c fullhd modelinde karar kıldım uzun uğraşlar sonucu. bir de samsungun 50ku7000 modeli var 4k ekranı var. pc mi ps4 mü konusuna bakınca ps4te fix 30 fps oynandığını iyi bir ekran kartı ile işte pc toplarsanız daha iyi olacağını falan demişler kafam allak bullak. tv almayı kesin düşünüyorum ama tv alıp altına ps4 mü almalı yoksa varolan sistemime yeni bir ekran kartı mı alsam daha iyi olur benim için. pc yi tv ye bağlarım. sonynin 50 inch tv sini alıp yeni bi ekran kartı mı? sonynin 50 inch tv sini alıp ps4 mü? sonynin 50 inch tv sini alıp ps4 pro mu? samsung 4k tvyi alıp ps4 pro mu? samsung 4k tv yi alıp ps4 mü? samsung 4k tv alıp pc mi? valla ne yapacağımı şaşırdım ya. ps4 al diyenler de var alma diyenler de o kadar kesinler ki

edit: pc deki sistemim şu şekilde

amd x6 1055t
    8gb ram
    msi 6850 oc(kırmızı)
    toplarken psu da kuvvetli almıştım.

bu sistemde sadece ekran kartımı değiştirsem ve pc yi alacağım tv ye bağlasam benim için daha mı mantıklı olur yoksa ps almak mı daha mantıklı olur çözemiyorum. ps için de pc'de olmayan oyunlar mevcut. fullhd tv almam ps için daha mantıklı bir hamle olur mu? ps4 pro pahalı girecek gibi de duruyor hani ps4 pro mu diye yazdım yukarıda ama muhtemelen alamam zaten. he ekran kartı alsam yeni daha uygun maliyetli olur benim için ama ps4 de düşündüm yani ama dediğim gibi ciddi anlamda kararsızım

pc icin monitor
    ps icin tv alinmasi daha iyi olur

pc de 4k oynatmaniz icin masrafiniz cok olur ve pc bence tv de keyifsiz.

onun yerine 1362 ye amazondan ps4 pro alinir yanina 2. el oyunlardan 500 tl lik oyun alinir. zaten 2. el max 100tl ye oyun dolu. 4k tv ile pro guzel olur. bide 150 ye plus al.oyunlari bitirip sikilinca takaslar yada aldigin fiyata yakin satarsin

• hocam pc için 4k oynatma gibi bir derdim yok. sony 50 inch fullhd tvyi alırsam pc yi bağladığımda sorunsuz oyun oynayabileceğim bir ekran kartı almam mı mantıklı olur yoksa ps4 mü kafasındayım. amazondan ps4 pro ürününe bakıyorum türkiyeye gönderilemez yazıyor. ne yaptıysam düzelmedi. ayrıca amazonla falan hani uğraşmak da istemiyorum olmasa bile. yani normal ps4 de işimizi görür ama yani fullhd tv de akıcı bir şekilde oyun oynatır mı fix 30fps midir tüm oyunlar tam bilgim yok o yüzden soruyorum.
  • tabikide masa üstü pc benim imzadaki sistemin 160 lık hdd yanınca 1 hafta kadar babamın laptopla iadare ettim hiç alışamadım sistemi uygun hdd bulunca oh be dedim
  • sistemi kaç liraya alırsan al ama ekran kartına 1000 liradan az verirsen ps4ten daha iyi sonuç almazsın. ps4 kalitesini bilgisayarda yakalamak için en kötü en ucuz alacağın ekran kartı 600-700 liraya 2.el gtx780 olmalı veya ps4e karşı en iyi yapacağın iş yurtdışından 1000liraya gtx1060 alabilirsin. onun dışında 2. el en az 80-120gb gibi ssd alman lazım. ram 8gb yeterli gerisini ne alırsan al bunlar olmazsa git ps4 al daha iyi.

ancak ps4 alıp 40" tv de veya daha küçük tvde oynayacaksan ps4e hiç gerek yok, git ps3 al. çünkü 3 yıldır ps4 kalitesinde çıkan oyun yok gibi. hep ps3e çıkan oyunların grafikleri tıraşlayıp yani nenemizi boyayıp dedemize yeniden satmak gibi ps3 oyunlarını boyayıp ps4 sahiplerine sattılar. buna gta5 te dahil.ps3 oyunlarıda çipli falan 10tlye gelir adeti. zaten 40" ve altı tv de aradaki grafik farkını anlaman zor. ps3 te mesela nfs de araba patinaj çekerken yerden yapraklar uçuşmuyor aradaki fark bu olur küçük tv de. tv büyüdükçe gözüne grafik farkları çarpmaya başlıyor. ps3 + ps4 + 40" 46" 48" tv kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. ve daha önce gtx780 kartı olup 600tlye satmış birisi olarak.

ha ille karar verdin ps4 konsol alacaksın en azından ps4 alma. xbox one al. çünkü xbox one da eski xbox 360 oyunları çalışıyor. gidipte ps4 teki gibi eskinin tıraşlanmış oyununa ps4 cd si olduğu için 250tl vermek yerine, aynı oyuna fazla para vermedende xbox360 oyunu olarak alıp oynayabilirsin. ve xbox one oyunları ps4 de olduğu gibi ps3ten dönme "REMASTERED" !! :( oyun değil xbox one için çıkan oyunlardır. yani oynanış tarzıda yeni nesil konsol baz alınarak üretilmiş.

sahibinden.com a gir hiçbir ps4 veya xbox one oyununa 70-80 tlden fazla da vermezsin kimse xbox oyunu yok fiyatlar pahalı falan demesin 6 ayda 250liralık her oyun 100 liranın altına düşüyor sadece fifa gibi oyunların piyasası çıkınca ilk 6 ayda düşmez. sana söyleyim bilgin olsun fifayı zamanında ucuz almak için haziran ayını bekleyip dijital ortamda alırsan 200 liralık fifa sana 100-120 lira gibi bir fiyata gelir. bundanda ucuzu zaten yenisi çıkınca oluyor o zamanda kimse yüzüne bakmaz 40 liraya millet satamıyor. ama diğer oyunları 50-70 tl arasında alırsın oynar bitirir bu fiyatlarada satarsın çoğu oyunu bedava oynamış olursun konsolun en büyük faydası budur bilgisayara göre.

• ikisine de sahibim online için ps4 grafik için pc alınır
  • Böyle bir konu açılması güzel olmuş, forumdakilerin fikirleri dökülmüş, zaman zaman konudan uzaklaşılıp s.d.k yarışına da girilmiş ama olur o kadar.

Konu sahibine birkaç birşey söylemek istiyorum. Öncelikle bilgisayarsız ev olmaz, printerdan çıkartacağın bir döküman, PhotoShop ile düzelteceğin bir resim, işin gereği hazırlaman gereken bir sunum veya PDF. Bu gibi durumlar için bilgisayar daha pratik.
    Çok şükür benim evimde her zaman iyi veya kötü bir bilgisayar oldu. Şuan ise sana kendi durumumu anlatarak örnek vermeye çalışıcam, hangi yolu seçeceğin sana kalmış.

Bu yukarıda yazan koyu PC fanları var ya güzel kardeşim, onların BİR KISMI hala korsan oyun oynayan, Steam hesabı bile olmayan tiplerdir. PC dışında bir platformda beleş takılamadıkları için eli mahkum PC'ye bağlı kalmak zorunladar(Bazıları da XBOX'ın kırılmasını beklerler). Diğer bir kısmı da teknik olarak kıyaslama yapıp kendilerince neyin iyi olduğunu tespit eden, fiyat kıyaslaması yapan ve o şekilde karar alan arkadaşlardır. (Bu arkadaşların çoğuna da bilgisayarlarını muhtemelen Vatan Bilgisayar Topkapı şubesi OEM bölümünde çalıştığım 4 yıllık süre zarfında ben satmışımdır) Son tayfa da koyu PS'çiler, bunlar tabiri caiz ise hani sürekli iOS'u öven ya da sürekli Android'i öven tipler gibidir. Birşeye takıldılar mı imkanı yok fikirleri değişmez. Neyse çok dağıtmayayım.

Bende gayet yeterli bir bilgisayar varken gittim PS4 aldım (Bunların da serileri var benimki CUH-1206B)
    İlk başlarda neden böyle birşey yaptığımı ben de anlamadım ama ofisteki diğer arkadaşların gazına geldiğimi düşünüyorum. İş yerindeki arkadaşlardan biri de benle birlikte PS4 aldı ve biz PS kardeşi olma kararı aldık, güzel de oldu.
    Tavsiye üzerine ben PSN hesabımı Amerika'dan, arkadaş ise Türkiye'den açtı. Benim hesabım üzerinden de Plus üyeliği satın aldık. Bugüne kadar hiç CD şeklinde PS4 oyunu almadım (Blu-Ray olduğunu herkes biliyordur, maksat yuvarlak plastik olduğunu belirtmek :) )
    Beğendiğimiz bir oyun olduğunda Amerika ve Türkiye fiyatına bakıyoruz, hangisi ucuz ise online olarak satın alıyoruz, aynı Steam gibi, tek fark oyunu misal ben aldım diyelim ve oyun 180TL olsun, PS kardeşim herhangi bir ücret ödemeden aynı oyunu kendi PS'ine indirebiliyor ve ikimiz de aynı anda kendi PS4'lerimizden online veya offline olarak oynayabiliyoruz. Oyunu 1 kere satın alıyorsun, kardeşlik sistemi sayesinde PS kardeşin ücretsiz olarak oynayabiliyor. Şey gibi düşün aynı oyunu adam başı 90TL ödeyerek satın aldınız, güçlerinizi birleştirdiniz hesabı ;)
    Bunun dışında bazı oyunlar (God of War, Uncharted 4 vb...) önce sadece bazı platformlara çıkıyor, sonrasında diğer platformlara geliyor, bazen de hiç gelmiyor. Hani ben bu oyunu illa oynamalıyım diyorsan illa o platforma (XBOX, PS, PC, PSP vs.) sahip olmalısın.
    Son olarak ben PS4'ümü bir media player gibi kullanıyorum, tabi Android işletim sistemli tam bir media player olarak değil, orjinal Blu-Ray film takıp tv+ses sistemi aracılığıyla keyif alarak izlemek için kullanıyorum.
    Bir de arkadaşlar var tabi onlar unutulmamalı, PES ya da FIFA turnuvası evinde bilgisayarı olan bir arkadaşta değil, PlayStation'ı olan bir arkadaşın evinde TV karşısında yapılır. Bu klasiktir, yoruma veya tartışmaya açık değildir, monitör ile 2 metre mesafeden aynı hazzı vermez.

Benim evim direksiyon kurmaya müsait değil, daha çok İstanbul Park'a gidip gerçekten piste çıkıyorum, illa yarış oyunu veya sürüş simülatörü kullanacaksam evde PC yada PS4 başında GamePad ile araç kullanmak bana yetiyor. Bu direksiyon konusuna değinme sebebim, bilgisayar ile hemen hemen her direksiyon uyumludur fakat PS4 ile direksiyon kullanmak istersen Logitech G29 almak zorundasın. G29'un fiyatını biliyor musun? Bir PS4 parası kadar. Ben bir aksesuara, o aksesuarı bağlacayağım sistem kadar para vermeyi israf olarak nitelendiriyorum.

Ben ve PS kardeşim oyunlarımızı online olarak aldığımızdan takas etmiyoruz, zaten gerek de duymuyoruz, oynamazsam durur bir kenarda, yarın bir gün canım sıkılır belki bir açar bakarım :)
    Takas kullanmadığımız için bize biraz maliyetli oluyor ama biz zaten çalışan insanlarız, canımız çok böyle oyun oynamak isterse hafta içi akşam iş dönüşü oynayabiliyoruz. He son bir güzel yanı şimdi aklıma geldi, şirkette toplam 6 kişi var PS4 sahibi ve biz Drive Club oyununda bir kulüp kurduk. Bir hafta sonu sözleşip herkes aynı anda online yarışa girdiğinde gerçekten çok eğlenceli oluyor.

Bilgisayar konusunu bu kadar detaylı anlatmaya gerek yok, hemen herkesin sahip olduğu ve kullandığı bir elektronik aygıt. Cep telefonlarının akıllanması ve tabletlerin modernleşmesiyle masa üstü bilgisayarlara talep bir miktar düştü. İnsanlar, yaşları belli bir noktaya ulaştığında bilgisayar toplama istemiyorlar, hazırına kaçmak daha kolaylarına gidiyor. Çok duymuşsundur "biz eskiden EDO RAM'leri takıp çıkartırdık, Slot işlemciler şöyleydi" diye. Şuan bilgisayara talep o kadar değil. Maillerini telefonundan da kontrol edebilirsin, printerdan çıktı almak için Wi-Fi destekli printer ına tablet veya telefonunu bağlayıp çıktını da alabilirsin, Ezcast ya da miracast ile tablet ya da telefonunu TV ye bağlayıp telefonun üzerinden video/müzik izleyebilir/dinleyebilirsin. Hani bilgisayarda yapacağın çoğu işi de diğer elektronik cihazlar yardımıyla yapabilirsin.

Konuyu daha fazla uzatmamak için sana burda OEM bilgimi konuşturup o paraya şunu alırsın, bak Intel olursa şöyle olur AMD olursa böyle, DDR3 RAM eskidi DDR4 ler var, hangi devirde yaşıyoruz canım...... muhabbeti yapmak istemiyorum.

Toplama bilgisayar ve PS4 sahibi birisi olarak kendi kullanım biçimimi ve detaylı yorumumu yaptım, sen bunlardan sana yakın olanları değerlendirip toplamda hangi platform (PS4 veya PC) sana daha yakın geliyorsa onu tercih edeceksin.

Konuyu bu kadar detaylandırıp yazdığım bu uzun mesaj ile rahatsızlık verdiysem şimdiden kusura bakmayın.

NOT: Lütfen bu mesajın belli bir kısmına takılıp olayı şahsi algılamayın, kendi tecrübelerimi paylaştım. Katılırsınız veya katılmazsınız. Eleştri yapmak isteyebilirsiniz tabi, o zaman da üslubunuza özen gösterin. Teşekkürler.

• Güzel konu yorumların bir kısmıda gayet makul

Öncelikle 2 sinede sahibim hem pc hemde ps4 üm var.

Belirtmek gerekir ki ps4 prodan sonra şunu anladım artık bir konsol alıp 8 sene göğsünü gere gere kullanamayacaksın. Pc ciler hemen sevinmesin yeni çıkan oyunların fiyatlarına bakınca sizde artık oyundan şu kadar kar ediyorum diyemiyeceksiniz. Aslında ikisininde artı eksi yönleri karşılaştırıldığında elinde kocaman 1 eşittir kalıyor insanın. Bu da demek oluyor ki zevkine göre seçeçeksin hangisini kullanacağını.

Ben Pc yi neden topladım ps de fps oyunlarda ultra yeteneksizdim. 35 yaşından sonra insan alışkanlıklarını değiştiremiyor biz klavye mause ile büyüdük. Ama spor oyunları için ds4 büyük nimet. Ayrıca ex oyunlar ps de harikalar yaratabiliyor. Gel gelelim Cs go değil hiçbiri :P.

Kısacası bütçe yeterliyse her ikiside sahip olunması gerek. Bütçe sınırlıysa ps kiralayan yerlerden kirala kardeşim 2 hafta ps4 ünü evinde dene pc yi zaten biliyorsun ikisini karşılaştır ona göre kararını ver.

İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.