Şimdi Ara

Ps4 mü Pc mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 zenginsen al.Oyunlar pahalı Türkiyede.
    Pc al keyfine bak dostum.2k'ya iyi sistem kurulur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps bi cacıktan anlamayan donanım cahilleri içindir ben Pc deyim çünkü işi biliyorum dostum işi bilen adam hayatta ps almaz. Ha alır belki ama pc'sinin yanına alternatif olsun arada açıp exc oynar sonra üzerine dantelini örter kaldırır o maksatla anca
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    tamamdır konu kapandı pc ye karar verdim gidip sıfır gtx 960 ve sıfır i5 4460 alıcam
    ne yani ps4 alip oynadim diye donanim cahili mi oldum
    sizin ps4 aral oyun fiyatlariniza karsi bende her oyunda eksik cikan dosya bahanesini yazdim. bunu yazdim diye anlamiyorum sanma o konuda format sonrasi asla sorun yasamam herseyim hazirdir
    ve isi gayet iyi biliyorum ama ps deki grafigi gorebilmek icin 2500 tl ye pc alabilecek param yok kisitli butceye en iyi ps4 gider

• Dostum sen kendini ona kenetlemişsin ve ondan başkasıyla yapamam diyorsun o yüzden diyorum bunları. O grafikleri 1000 liralık bilgisayarda verir kusura bakmada uncharted 4 oynadım 900p'den upscale etmişler oyunun yarısı 20 fpsde geçiyor yani 900p 20 fps oynamak içinde 3000 tl pc dizmeye gerek yok.

Ayrıca ps4+televizyon+psn plus+oyunlar diyince yine pc parası çıkıyor niye kabullenmiyorsun? 60 fps ve+ varken niye 20 fps oynayasın yani durduk yere.
    yo kenetlenmedim , kullandım 1 ay sonra sattım zaten. ps4 pro 1362 tl amazonda (proyu baz almamın sebebi 1080p-60 fps - 300 tl monitör desen, plusda 150 düz hesap 1800, oyun olarak 3 tane 2. elden güzel oyun oynar takaslar takaslar baska oyuna gecersin yani sana 2100 tl civarı rakama patlar. 300 tl monitörü düş kaldı 1800 tl pc için , o paraya alınan ps grafiği ile pc grafiğinin karşılaştırması var mı
  • Ps4 de hd7870 muadili ekran kartı var. Şu an toplayacağınız 1.500 liralık pc bile ps4 den iyi grafik verir.

• HD7870 harici bir gpu, ps4'ün içindeki cpu ile bağdaştırılmış yani bir apu.

İkisinin kağıt üzerinde aynı olmasına imkan yok. Kaldı ki 1500 tl'ye hd7870'li pc topla yine ps4'ü tokat manyağı yapar.
  • tamam zaten pc alıcam demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ps bi cacıktan anlamayan donanım cahilleri içindir ben Pc deyim çünkü işi biliyorum dostum işi bilen adam hayatta ps almaz. Ha alır belki ama pc'sinin yanına alternatif olsun arada açıp exc oynar sonra üzerine dantelini örter kaldırır o maksatla anca

Bu işin cahillikle ilgisi yok herkesin pc kurcalıyacak vakti olmuyor. (driver güncellemleri, oyun optimizasyon sorunları, ince ayarlar v.s daha bir çok konuda bilgi ve takip gerekiyor pc de. ) Ama konsolda oyle degil. Aç ve oyna olay bukadar basit. Pc 'de oyun kurmanın onu guncellemenın driver v.s araştırmanın kendısı bir hobi zaten. Merakı olan pc toplar daha iyi görüntülerle oynar. Vakti olmayanda ps alır keyfine bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 18 Eylül 2016; 22:02:51 >

• PC candır Konsol arkadaşlarla tv karşısında bira+cips+pes/fifa yaparken iyi oluyor anca evde ikiside var geri kalanda yüzüne bakılmıyor
  • efe92efe kullanıcısına yanıt
    Biliyorum dostum size demedim zaten.

Bende onu demek istemiştim.

amma abarttınız bende hem pc hemde ps 4 var ps 4 almadan önce hardcore pc fanıydım ps yi alınca önyargılarımın hepsi kalktı yıılık plus 150 tl verdiği oyunlar arasıra iyi oluyo ayrıca cd li oyun konusundada ömür boyu takas yaparak oyun alır bititrir tekrar takaslarsın pc ile ps nin zevki farklı pc de bi tek cs go oynuyorum bf fln pc de sarmıyor bf serisini konsolda oynamak çok daha zevkli emin olabilirsin ve daha fazla oyuncu olduğu için herşey daha avantajlı pc de server yok nerdeyse sen düşün ayrıca kol ile nişan almak zor fln değil 2 haftada alıştım ben (ömrümde oyun kolu görmemiş biri olarak) ve ayrıca kol ile rahat rahat özgürce oynuyorsun kol ile adam öldürmenin zevki bi başka ayrıca bide bi ekran kartı 5 sene niye gitsin 3 sene sonra oyunları çöp gibi grafiklerde oynatıyor ps de de durum aynı ona sözüm yok bide şunu demeyi unuttum oyunlar 250 tl fln değil bi kaç oyun o fiyatta diye genelleme yapma ayrıca indirim çok sık oluyor indirim beklersin ps de işin olayı bu (dijital alıcaksanız)
    diyceklerim bukadar fakat yeni konsolu çıkmış iken eskisini almak saçma yeni versiyonunu almanı tavsiye ederim

• Dedigimi yaparsan pisman olmazsin.

hepsiburada gibi sitelerden bunlari topla. Sifir

I5 4460----------------> =600TL

Giris seviyesi anakart=200

8 gb ddr3 ram-------->=150 TL

R9 380 4gb------------>=700 TL

Psu---------------------->=240 TL

Elindeki harddisk pc kasasini kullanirsan.

2000 TL ye ultrada oyun keyfi yasarsin.

Bence xbox wireles controller al tv ye yansit goruntuyu otur kolduga ps4 gibi kullan.

Yeni cikmis Orjinal oyunlari 120 TL gibi fiyatlara alabilirsin.

Simdiden H.O

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herolay kullanıcısına yanıt
    hdd ve kasa elinde yok say 300 ona gider. etti 2300. xbox kol 120 de oldu 2420. benim playstation hesaplamamda evde tv olmadigini saydiniz. hadi bide ona 300 monitor ekle 2720 tl.

oyunu 120 tl ye alirsin ama satmak istediginde yok fiyata gider
    ps de gta 5 aldin 2. el kutulu 90tl ye. gene ayni fiyata rahat satarsin.

• Ben 800 tl ye ikinci el ps4 aldim.14 günlük plus yapıyorum.Bf 4 Rainbow 6 aldim ikinci el 150 tl tuttu. Bunları online oynuyorum.Exc leri alıp oynayıp takasliyorum.1000 liraya oyun oynuyorum.3000 liraya pc alıp oyun oynayıp derdiyle tasasiyla hilecisiyle uğraşmıyorum.Cd yi takıp oynuyorum.Herkes kendi hesabını yapsın ona göre alsin.Parası olan ikisini de alsin.

• ikisi asla aynı olamaz

konsolda firmalar oyunları konsola uygun çıkarırken, bilgisayarlarda durum böyle değildir. kısaca oyun firmaları bilgisayarlarda konsoldaki kadar optimizasyon ile uğraşmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

hdd ve kasa elinde yok say 300 ona gider. etti 2300. xbox kol 120 de oldu 2420. benim playstation hesaplamamda evde tv olmadigini saydiniz. hadi bide ona 300 monitor ekle 2720 tl.

oyunu 120 tl ye alirsin ama satmak istediginde yok fiyata gider
    ps de gta 5 aldin 2. el kutulu 90tl ye. gene ayni fiyata rahat satarsin.

PS4 Pro 4k imis. :) yeni konsol 2017 de haberin olsun.

Kardes konu sahibine onerdigim sistem ps4 e 1000 ceker.

Agzinla soyluyorsn pc de yok fiyatina oyununu satarsin diye. Bu arkadas yok fiyatina alir. Mesela ben gta 5 orjinal hesap 50 TL ye aldim.

Oyunlardan kar yaptimi bol bol. :) Senede 5 oyunu cikar cikmaz aldigini var saysak, 100 tl kardan eden 500 TL

Bu ekran karti rahat 3 sene goturur, 3 sene sonra kartini 350-400 e rahat satar. (Bkn 7950) Simdi 350 ye satsa kartini ustune oyundan elde ettigi 500 TL yi ekler 850 ye yeni nesil kartini aldigi zaman 3 sene de boyle gider. Ne yapti tam 6 sene :)

Senin Ps4 un 6 sene dayanabilecek mi ?

Kollari bozuldugunda 200 TL vereceksin, ps plus uydu, derken yine sana kar kalacak.

Bide onlarca dertsiz tasasiz videosunu filmini, photoshop unu vs vs yaptimi yapti.

Ha unutmadan 40 TL ye pilli kablosuz kollarda var, mac oynarken hic sorun olmuyor 4 kisi ultrada bi sararki sorma yani :)

Kisacasi 2000 TL varken gidip ps4 almak, mantikli degil, tercih meselesidir.

Mantik arayan karli olmak isteyen onerdigim sistemi alabilir.

• +pc'de oyun seçeneği sınırsız steame hergün yeni oyunlar geliyor

-konsolda sınırlı ve pahalı

değişik oyunları denemek istersen pc al belli başlı oyunlar oynuyorsan konsol al ama en iyisi ikisini de alıp tecrübe etmek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.