Bir daha asla Ubiosft oyunu almam !!!
Yaklaşık 2-3 ay önce Ubisoft Connect'ten AC Valhalla aldım oyunu yükledim. Oyun 3-4 saat süper sıkıntısız oynanıyordu ama sonrasında sürekli çökmelerle karşılaşıyordum. Oyunu sildim, tekrar yükledim düzelmedi. Ben de patch bekledim belki optimzasyonu düzeltirler diye ama ubisoft bu sıkıntı için kılını bile kıpırdatmadı. Bu Ubisoft neden oyunları PC için bitmemiş veya bozuk oyun çıkarmak zorunda ve bu tür sorunların bilgisayar sistemi ile alakası yok RTX 2080 ti ekran kartı ile bile oyun çok fazla çöküyor oyunu Ubisoft Connect üzerinden aldığım için iade de edemiyorum maalesef para gitti boşuna artık bu yaza falan düzeltirlerse oynarım.
Pardon bu yaz biraz iyimser bir tahmin oldu ubisoft için seneye falan oynarım.
God Of War PC Brok Dükkanı Bug
Arkadaşlar oyunu orijinal dün aldım bugün indirdim gayet güzel oynuyordum ta ki Brok un dükkanına gelene kadar Brok a geldiğim zaman bize balta geliştirmek için rün veriyor rünü koyunca ESC tuşuna bakıp dükkandan çıkıp oyuna devam edemiyorum PC'ye çıkmasını çok bekledim iade etmek istemiyorum bu sebepten dolayı lütfen yardım edin koyduğum resimde de görünüyor olacak ki ESC: çıkış tuşu yok yazmıyor ENTR tuşu var sadece
Ek olarak: Oyunu kuzenimden aile paylaşımından birlikte oynuyoruz o oyunu dün bitirdi steam cloud da bitirdiği kayıt duruyor ben o kayıttan açsam ana görevleri baştan yapamam mı ?
God Of War Pc Alınır mı ?
God of War Pc yarın bildiğiniz üzere çıkıyor ben bu oyunu hiç önceden oynamadım oyunun fiyatı 330 TL sizce bu fiyat için değer mi bana bir tık pahalı gibi geldi de verilir mi bu para bu oyuna ?
Assasin's Creed Valhalla Açılmama Sorunu
Allah aşkına bi yardımcı olun oyunum orijinal o kadar para verdim paramla rezil oluyorum oyuna tıklıyorum açılıyor ama görüntü donuyor mesela oyun açılırken AMD simgesi falan geliyor ya işte o simgenin sesi geliyor ses geldikten bi 10-15 saniye sonra ekranda AMD simgesi beliriyor ve öyle oyun açılır gibi de değil birden sanki bir fotoğraf gibi. Neyse oraları bekleyince de en sonda AC Valhalla yazısı çıkıyor ya o ekrana gelmesi totalde 10-15dk sürüyor ve maksimum oraya kadar ilerleyebiliyor oyunun menü ekranına geçemiyor bile. Eskiden böyle bir sorun yoktu direkt açılıyordu ama oyundan atma sorunu vardı ben de oyunu sildim yeni patch gelince düzelmiştir diye tekrar indirdim ama bu sefer oyunun menü ekranına bile gelemiyorum en azından eskiden oyunu 2-3 saat oynadıktan sonra atıyordu yani oyunu oynamıştım 2-3 saat lütfen aklınıza bir çözdüm geliyorsa yazın.
işlemci: AMD Ryzen 5 3600
ekran kartı: AMD RX560
Ram:8gb
Not: Oyunum SSD üzerine kurulu HDD değil
Evet sorum şu: birisiyle mesajlaşırken siz ona kısa ama çok sayıda mı mesaj atarsınız yoksa az sayıda mesaj ama uzun bir mesaj mı ?
Ör: mesela
bunun
gibi
bir
yazı
Ör: Mesela bunun gibi bir yazı
Ve sizce hangisini kullanmak daha etkili olur yazışmalarda
Yeni Assasin's Creed Oyunlarını Seviyorum
Ya arkadaşlar internette falan hep görüyorum genellikle forumlarda falan oyuncular AC'nin yeni sistemini beğenmiyor (valhalla odyssey origins) acaba bunun nedeni nedir tam olarak anlamadım bir çok insanın tersine ben ben bu yeni AC oyunlarını öncekilere göre daha çok beğendim sıralama yapacaksam en sevdiğim viking temasından dolayı valhalla idi sonra odyssey sonra origins geliyor bütün AC oyunlarını oynadım ve en sıkıldığım AC oyunu ise net brotherhood idi 2 veya 3 saat oynayıp oyunu silmiştim bir çok insandan farklı olarak EN SEVİDİĞİM ZEVK ALDIĞIM VALHALLA EN NEFRET ETTİĞİM DE BROTHERHOOD İDİ
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama ben şeyi merak ediyorum:
Bu oyunlarda minimum sistem gereksinimi veya önerilen sistem gereksinimi nasıl belirleniyor ?
Bazı oyunlarda minimum sistem gereksinimi yetmese bile akıcı şekilde oynanabiliyor düşük ayarlarda bu nasıl oluyor ? ya da önerilen sistem gereksinimi neye göre belirleniyor (ben şu ana kadar önerilen sistem gereksiniminin bir oyunu en yüksek grafik ayarlarında oynamak için gereken sistem olduğunu düşünmüştüm)
Laptop Ekran Kartı Modeli Öğrenme
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım işlemcisi AMD RYZEN 5 5500U ekran kartı modeline bakmaya çalıştığımda bir model yazmıyor sadece dahili diyor internette araştırdığımda rx vega 7 veya 11 deniyor ama bilgisayarım internetteki testlere göre oyunlarda beklediğimin üstünde performans gösteriyor örneğin internette gta 5 1080p normal ayarda 45-50 fps gösterirken ben 1080p ve bütün ayarlar very high da 55-60 fps alıyorum aynı şekilde witcher 3 internette 720p low ayarda 35-45 fps gösterirken ben 1080p bütün ayarlar high da 60-65 fps alıyorum ekran kartım harici değil dahili ama dahili bir karta göre değişik bir şekilde beklediğimden çok üst düzey bir performans gördüm nedeni nedir ve ekran kart modelini öğrenebilir miyim ?
GTA 5 ONLİNE ATMA SORUNU !!!
Merhaba arkadaşlar dün bir sorun yoktu online a girebiliyordum fakat bugün giremiyorum online a girerken oyundan atıyor story mode a girerken bir problem yok.
İsteğe Bağlı Hazırlık Okumalı Mıyım ?
Merhaba arkadaşlar ben Hacettepe Üniversitesi Odyoloji bölümü kazandım tabiki türkçe ama isteğe bağlı hazırlık var sizce okumalı mıyım ? Bazıları okumalısın diyor bazıları ise mesleki hayatımda ingilizceyi fazla kullanmayacağım için zaman kaybı okuma diyor sizce ne yapmalıyım ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.835 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware