Ya arkadaşlar internette falan hep görüyorum genellikle forumlarda falan oyuncular AC'nin yeni sistemini beğenmiyor (valhalla odyssey origins) acaba bunun nedeni nedir tam olarak anlamadım bir çok insanın tersine ben ben bu yeni AC oyunlarını öncekilere göre daha çok beğendim sıralama yapacaksam en sevdiğim viking temasından dolayı valhalla idi sonra odyssey sonra origins geliyor bütün AC oyunlarını oynadım ve en sıkıldığım AC oyunu ise net brotherhood idi 2 veya 3 saat oynayıp oyunu silmiştim bir çok insandan farklı olarak EN SEVİDİĞİM ZEVK ALDIĞIM VALHALLA EN NEFRET ETTİĞİM DE BROTHERHOOD İDİ |
Yeni Assasin's Creed Oyunlarını Seviyorum
-
-
brotherhood biraz devam oyunu tadındaydı sanki ama bence gene güzeldi severek oynamıştım. istanbul'da geçtiği, osmanlılar ve yeniçeriler olduğu için en çok AC revelations'ı seviyorum ben.
AC origins ile başlayan yeni formatları hiç oynamadım ama..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 29 Aralık 2021; 12:49:38 > -
Yeni AC oyunları çok daha komplike oyunlar. Sevilmemeleri normal. Çünkü AC oyuncu kitlesi casual bir kitle idi. Çok fazla oyun deneyim etmemiş, tecrübesiz ve oyunların bir kültür olduğundan bihaber oyuncular yani. Özellikle Witcher 3'ten baya baya hatta neredeyse her anlamda kopya çektikleri için yeni AC oyunları daha komplike, daha nitelikli, daha rol yapma odaklı ve daha fazla zaman isteyen oyunlara evrildiler. Bu da eski casual AC kitlesinin oyundan soğumasına sebep oldu. Çünkü, eski AC oyunlarını seven bu insanların her sene Call Of Duty'ye para veren kitleden pek bir farkı yok. Kaliteli olandan ziyade popüler olana yönelen ve parasını her sene aynı deneyime harcayacak kadar zevk dejenerasyonu yaşayan bir kitle bu. Bu bakımdan yeni AC oyunlarının kaliteli ve parasının karşılığı işler olmaları bu zevksiz oyuncularda hazımsızlık yaratıyor muhtemelen. Malum partinin seçmen kitlesi gibi kalitesizliği ve niteliksizliği normalleştirmişler belli ki. Bir de Ubisoft'tan her şartta nefret eden garip ve ergen bir kitle var. Evet biraz tuhaf ama gerçekten de Ubisoft'u aşağılamak için fırsat kollayan ilginç insanlar var. Muhteşem bir oyun yapsa da (ki Odyssey baya baya muhteşem bir oyundur) sırf aşağılamak için ve sözde eleştiri yapıyorum mastürbasyonunu yaşamak için diğer firmaların yaptığı oyunlarda sallamadıkları saçma sapan kusurları mühim şeylermiş gibi ön plana çıkarmaya çalışan tipler bunlar. Sen muhtemelen onlara denk gelmişsin hocam. Bu kitlenin en güzel argümanı da oyun kendini tekrar ediyor olur genelde. Dünyada kendini tekrar etmeyen bir oyun olmadığı gerçeğini niyeyse söz konusu Ubisoft oyunu olduğu zaman unuturlar ahaha...
-
Benim en sevdiğim ac 2 sonra unity son olarak odysseydir yeniler de sadede odysseyi sevdim tüm seriyi oynadım ama diğer oyunlarda aşırı keyif alamadım rogue bi tık güzeldi ama oda korsan oyunundan halliceydi valhallanın atmosferi baya iyi fakat hiç bi npcyi sevemedim aksiyonunu sevemedim ana karakteri sevemedim ama asıl sevememin nedeni assassin olmamızdı yani aslında oyunu hidden bladei alana kadar çok sevdim sonrasında oyundan soğudum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X