Şimdi Ara

Bir daha asla Ubiosft oyunu almam !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2-3 ay önce Ubisoft Connect'ten AC Valhalla aldım oyunu yükledim. Oyun 3-4 saat süper sıkıntısız oynanıyordu ama sonrasında sürekli çökmelerle karşılaşıyordum. Oyunu sildim, tekrar yükledim düzelmedi. Ben de patch bekledim belki optimzasyonu düzeltirler diye ama ubisoft bu sıkıntı için kılını bile kıpırdatmadı. Bu Ubisoft neden oyunları PC için bitmemiş veya bozuk oyun çıkarmak zorunda ve bu tür sorunların bilgisayar sistemi ile alakası yok RTX 2080 ti ekran kartı ile bile oyun çok fazla çöküyor oyunu Ubisoft Connect üzerinden aldığım için iade de edemiyorum maalesef para gitti boşuna artık bu yaza falan düzeltirlerse oynarım. 

Pardon bu yaz biraz iyimser bir tahmin oldu ubisoft için seneye falan oynarım.       

• Kabahat Ubisoft'ta değil, sizin bilgisayarda. 1 aydır oynuyorum aralıksız, bir kere bile çökmedi oyun.

• 2080 ti ile nasıl oynayamıyorsun, pcde problem olmasın?

• Bende de hiçbir sıkıntı yok, oyunu 250 saat civarı oynayıp bitirdim.

Sadece Watch Dogs Legion aşırı problemli, 3070 ile oynadığım halde optimizasyon çok kötü, sanki oyun bitmemiş gibi...

• Kardeş senin bilgisayar sorunlu chipset ve ekran kartı yazılımlarını güncelle. Bios güncellemesi de yap. Ayrıca CCleaner ya da farklı bir yazılımla tarama yap gereksiz şeyler silinsin. Defrag programı ile disk birleştirme yap. Sorunların büyük ihtimal çözülür.
  • Yama yüklediyseniz ondan kaynaklı olabilir.
  • Rtx 2070 s ile sorunsuz oynadım
  • Ben tr yama ile oynadım hiç çökmeden bitirdim.
  • Hey mübarek 3070'ler 2080'ler havada uçuşuyor. Bir ben kaldım herhalde GTX980 ile. Gerçi PC'ye vereceğim parayı motosikletime harcıyorum o ayrı.
  • Arkadaşlar gerekli cevapları vermiş ama RTX 2080 ile oynayamaman için özel çaba gerekir üstelik oyun çıktığından beri zibil güncelleme aldı. Driverlarını güncelle, TR Yama vs gibi şeyler yükleme çünkü onlar bozuyor olabilir oyunu haberin olsun. Nvidia denetim masasından da tanıt oyunun dosyasını ve uyumluluk ayarlarından da tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Tabi bunları oyun hala yüklüyse yap Ubisoft konusunda ise haksızsın diyemem...
  • Bendede çöküyordu oyun. Arka planda Logitech yazılımı, discord vb uygumaları kapattım o şekilde bir nevi düzelmişti ama sonradan yine çökmeye başladı. Redditte bir ton konu vardı zaten....

• For Honor oyna sende. Bu zamana kadar oyun oynamamışım dersin
  • İlginç, bana denk gelmedi.

• Sorunun düzelirse de ubisoft oyunu alma sen zaten birbirinin kopyası tüm oyunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.