< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ea ilk 500 denemek ne kadar riskli
-
-
say 4600 yaptıysan yaz git, ea 4600se kal ama son kurşunun bu sene olsun ne gelirse gideceğini bilerek hazırlan.
ea 1500 civarı kumar sayılmaz çalışan yapar 1000de risk başlar ama çalışan gene halleder. 500 altı 22 ayarında sınav için riskli çünkü 3 5 soruya bakıyor. not: y-ea 21*
-
Sabancı meselesi dünyanın en mantıklı olayı ea için. Eksik olan kısmın ne olduğu önemli bence mezuna hangisine geçeceğine kadar vermek için. ayt yapıp tyt kötü geldiyse mesela tyt fen yüzünden bence ea yapılabilir. Yok fen falan değildi sıkıntı edebiyattı diyorsan ve tıp olur benim için diyorsan hiç atraksiyonlar yapmaya gerek yok ayt fen bence düşünüldüğü kadar zorlamayabilir. En önemlisi MEB kaynaklarını çok titiz bir şekilde dönmek bir de işin temelini kavramak. Max zorlarsa fizik belki zorlar ama o da imkansız bir zorlama olmaz. Edebiyatta ve tarihte bence her zaman kaçma riski mevcut o yüzden ayt mat iyiyse mf daha makul bir seçenek de olabilir kendini değerlendirip umarım doğru kararı verirsin. Zamanında ben de 5k eşit ağırlık derecesinden mezuna kalmıştım ama kafamın karışıklığından yeterince iyi çekemedim. En önemli şey net hedef koyup ilerlemek. Hepsini bir arada yapmaya çalışınca her zaman efor kaybı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Katılıyorum bence de son seferim diyerek bir kere daha denemekten zarar gelmez sonraki 55 yıl yapsam ne olurdu acaba sonucu diye düşünmekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam açık söylemek gerekirse 11 ve 12.sınıfta fizik kimya biyoloji görmeyen birinin sonradan 8-10 ay gibi bir sürede fulleyecek seviyede öğrenmesi çok çok zor. (Tabi diğer dersler fullenecek seviyedeyse olay ayrı, onlara deneme çözüp ayt fen abanılır) mezuna kalıp Sabancı kazanmak daha mantıklı gözüküyor sizin için. Ama ille tıp diyorsanız da 1 belki 2 sene daha verebilirsiniz.
edsos kısmında 4 5 soru her türlü kaçabilir, sayısalda daha az kaçırsan bile gelecek sıralama işine yaramayabilir bkz. yks22 ona göre düşünüp kararını vermek zorundasın
-
yksde hiçbir ders 8 10 ayda fullenmeyecek düzeyde değil, mezun senesinde daha kısa sürede dahi rahat halledilebilir
-
hocam sınav sonuçları açıklanınca moralim çok yerine geldi çünkü 11 e kadar hiç çalışmamıştım hep başarısız oluyordum şu an motive olmuş durumdayım
diğer derslerden sıkıntım yok oturup ocak ayına kadar ayt feni bir kere bitirip diğer dersler e de başlamayı düşünüyordum sanırım 7-8 saatlik tempoyu kaldırabilecek durumdayım şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaçtı zaten hocam sos1 de 12 yanlış yaptım tabi sınavdan erken çıkmam da etkili oldu yaptık bir hata
upotemi
Tıp istiyorsan sayısala geç
Ceng istiyorsan EA kal sabancıdan dene
Burada mesele Tıp mı daha çok istiyorsun Ceng mi ?ona göre karar ver. Başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 28 Temmuz 2022; 14:40:0 > -
Sabanci için denenebilir ama 900. Olup girememek ihtimalin de bayagi yüksek ea 4.6k cidden hukuk istemiyorsanız üzen bir sıralama. Eger odtu econda mutlu olurum diyorsan ea3 3.5k için sabanci için hazırlanmak mantıksız değil. Birçok arkadaşım mezun senesinde veya son birkaç ay kala tmyw geçip tam burslu sabanci kazandı ama 21senesi buna asiri müsaittir matematik asiri zordu onlar one geçti. Tam tersi olan bir yılda fena cuvallayabilirsin.
Mf içinse tm 500 mf 7 8ya denk geliyor diye düşünüyorum asagi yukarı. Ama gider de ea 1k say 15 17k gibi bir sıralama olursa oda üzebilir mf tehlikeli
çok riskli ve yapılabilirliği düşük
-
4.6 dan çekmekre ne var adamın tum yanlısları sos1 ve erken cıkmıs daha ne
-
ea ilk 500 son 2 hafta bakarak yaparsınız hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 2 hafta fen bakarak taşra tıp kazanılır
-
sayısalcıların ilk 100 bursu için delik deşil ettigi bi puan türü icin cok iddiali konusuyosun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ea ilk 500 denemek -> çok riskli
zayıf ayt fen altyapısıyla derece yapmak -> yapılabilirliği düşük
-
böyleyse gerçekten tercih vermekten başka şansım kalmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- açık lise pişmanlık mı
- apotemi paragraf zor mu
- kırık obp ne kadar etkiler
- üniversite okumak mantıklı mı
- en zor ayt matematik soru bankası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X