iş hayatına başladığımdan beri otobüs minibüs kullanımını sıfırlamıştım metroya kadar taksiyle gitmeye başladım son işyerimde servis yoktu mesai de 8'de başlıyordu, sabahın köründe minibüs otobüs çekmemek için metroya taksiyle iner öyle devam ederdim. indi bindi veriyorum. bazı sabahlar tasarruf ediyim diye otobüse biniyordum ama akşam iş çıkışı kesin taksi yapıyordum metrodan çıkınca. bugün iş görüşmesine gittim. uzak bir yerdeydi. karadenizli ex müteahhit ibb başkanı olduktan 1.5 sene sonra kadıköyden evime giden 25 yıllık otobüs hattı metro var diye kalktığı için (konusunu açmıştım baya şikayet olduğunu bu konu hakkında ama chp fedaileri sonuna kadar savunmuştu) mecburen metrodan çıkınca aktarma yapmak zorundayım. neyse bugün metrodan çıktım tasarruf erdemdir dedim 15 dk güneşte bekledim, geldi sonra doluydu bindim, taksiyle 5 10 dklık yolu 45dk'da aldım üstüne bi de nalburcu bi dayının aleti isviçre malı 10k'lık saatime çarptı (ilk maaşımla taksidine girmiştim) sinirlendim |
her ay 3 5k neden taksiye gömdüğümü daha iyi idrak ettim.
-
-
Neden yürümüyorsun?
-
yarım saat yokuş
-
O zaman taksi
-
Metro'ya kadar gidiş ve metrodan iş yerine ulaşım uygun bir yolsa sizin işinizi scoter çözer gibi görünüyor.
-
asla binmem canımı yolda bulmadım ayrıca ona vereceğim parayla kaç kez taksiye binerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 5 Eylül 2024; 18:50:5 > -
Bu hayatta seni mutlu eden ne var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cinsellik, yeni şeyler tatma, yeni yerler görme
-
Bunları hakediyor musun peki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye hak etmeyim hepsi parayla
-
Şoförlü araba kiralasana ne eziyete girin bu kadar,
-
Şu eline biraz para geçince gariban ve orta halli kesim hep aynı davranışları yapıyor. Zenginlerde hiç böyle şeyler görmüyorum ama zengin dediklerim sonradan görme değil. Dandik telefonda kullanıyorlar otobüse de biniyorlar.
-
Oğlum ne değişik elemansın lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O dediklerin varyemez amcalar. O da bi anlamda garibanlık zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok. O insanlar doymuş. Arabam var otobüse binerim. Çünkü biniyorum götürüyor bir de direksiyon sallamakla uğraşmıyorum. 8 yaşında motor kullanıyorum istesem sıfırını çekerim ama gerek yok. Kimseye de kendimi ispatlama, hava basma derdim yok.
Zenginler kendini gariban gösterir, garibanlarda zengin göstermeye çalışır. Parayı koyacak yeri olmayan estetik cerrah 15 yıllık hyundai arabaya biniyor. İstese 10 milyona araç alır.
-
Sen itsin oglum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X