Şimdi Ara

1.6 fsi neden bu kadar kötü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün patronun fiestasıyla kapıştık 2013 bizim jetta 1.6 fsi 120 beygir onun aracı 90 beygir 1.6 motor ancak bayağı bi fark var.. 150 den sonra jetta öne geçiyoe 150 ye kadar hep o önde. İnince niye yavaşsın dedii arac gitmiyoki dedim "bu araba gitmiycekte hangi araba gidcek dedi" iki yöneticimde bu lafı kullandı herkeste vw gider algısı var ama araba gitmiyor bu arabaya yazılım attırsak performans ve yakıt anlamında nası faydası olur? Fiyatları ve dezavantajları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle sondan başlayım. Yazılım attırmak turbo beslemesiz araçlarda pek de beklenilen performans artışı vermez, onun yerine gaz tepkisini daha hızlı almanızı sağlayan aparatlar taktırabilirsiniz. Diğer konu ise jetta ve fiesta kıyaslandığında aşırı bir kilogram farkı var, fiesta hafif kasa ile avantaj yakalamış tamamen. Bir de aracı daha performanslı kullandıkça motor açılıyor gibi bende 1.6 fsi golf var ilk aldığım haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var diyebilirim.
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Ne kadar açılabilir ki cok geride kaldık fiesta uctu gitti.. Bizim araç bayağı geride kaldı gaz tepkisinin artması performansı ne kadar etkileyecek bilginiz varmı?

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırmadım, cok ucuz maliyeti var denenebilir yazılımdan once ancak çok fazla beklenti olmasın ayrıca bu yazılım kısmında genelde stage 1 yazılım atılıp bırakılıyor 1000-1500 lira masrafı var, stage 2-3-4 yapılırsa aracınız sahlanır bunlar da tabi ki tuzlu.

Yazılım yerine satıp daha performanslı araç alsanız daha karlı olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 22 Şubat 2016; 18:45:56 >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    2-3-4 beygiri kaça çıkartıyor?

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    O kısımları bilmiyorum fazla. Bilgili arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

2-3-4 beygiri kaça çıkartıyor?

turbosuz bi cacık olmaz diğer arkadaşın da dediği gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.