Şimdi Ara

Sene başı ilk 100 hayali kurarken ilk 10k'ya girmek xd (ea)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili 11 kardeşlerim, matematik konularınız erken bitti diye rehavete kapılmayın yoksa sonra benim gibi ortada kalırsınız. Son 20 gün seri deneme atmak yerine gün boyu tarih videosu izliyorum (kaldı 68 video). 11 ve mezun arkadaşlar seneye benim adımı da listeye ekleyin :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• +1 matta sıkıntı yok çok öncesinden halletmiştim ama sözelleri sevmememden ötürü daha başlamadım 20 günede sıkıştırasım yok ben de kaldım galiba

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Forumda yazıyorlar ooo cok kolay 1 ayda bitiyo falan diye sonra millet çalışmayıp son aya bırakıyor sozelleri pişman oluyor. Edebiyatla Tarih derya deniz. Hocam sonuna kadar çalışın 30 nete çıkılıyor rahat şekilde ama 30-35 ten sonrasi harbiden saglam çalışma gerektiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 8 Haziran 2021; 3:34:4 >
  • Matta eğer 35 yada ustundeyseniz 20 gün saglam çalışmayla Edbsos ta 30 net yapılır 65 üstüne atarsınız kendinizi Tyt de 90+ ise 2-3k getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 8 Haziran 2021; 3:37:43 >
    Garanti ders olarak görmemek lazımmış onu öğrendim

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt

Geçen sene yaptığım en büyük hataydı.Bu kolay algısı verenlerin birçoğunun da temeli olduğunu gördüm daha sonrasında.Bence de son ana kadar sozele devam edin 30 civarına rahat gelinir ama sonrası için mesele başlıyor sınavda belki bildiklerinden gelir ve çok rahat yaparsın o yüzden devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden aynı durumdayım su an kim dedi edebiyatla tarih iki aya halledilir diye ya 20 net edb yapamıyorum hala tarihte kurtulus savasındayım kahroluyorum her gecen gün ;(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seneye siz de 1-2 ayda hallolur kolay diyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yksmagduruyum

Forumda yazıyorlar ooo cok kolay 1 ayda bitiyo falan diye sonra millet çalışmayıp son aya bırakıyor sozelleri pişman oluyor. Edebiyatla Tarih derya deniz. Hocam sonuna kadar çalışın 30 nete çıkılıyor rahat şekilde ama 30-35 ten sonrasi harbiden saglam çalışma gerektiriyor

hocam öyle diyenlere katılıyorum ama tek sıkıntısı içine dert oluyo son ay bunları mı öğrenecem gibi falan bir de ezber sevmeyen biriyse benim gibi matlar 35 40 arası allahtsn o kurtaracak biraz

Hocam adamın sosyal temeli varsa genel kulturu iyiyse hiç çalışmadan 30 netle de başlayabilir herkes 1-2 ayda bitirebilecek diye bir kaide yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Yksmagduruyum

Hocam adamın sosyal temeli varsa genel kulturu iyiyse hiç çalışmadan 30 netle de başlayabilir herkes 1-2 ayda bitirebilecek diye bir kaide yok maalesef

Doğru genelleme yapmaya gerek yok dizinde dediğiniz gibi her türden öğrenci var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.