Şimdi Ara

En zor tyt denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
21.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruları zor ve özgün olan deneme önerilerinizi alırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Zor TYT Denemeleri

TYT sınavına hazırlık sürecinde en zor denemelerin önemi büyüktür. Bu denemeler, öğrencilerin eksikliklerini belirlemelerine, zor sorularla karşılaşmalarına ve gerçek sınav ortamına hazırlanmalarına yardımcı olur.

Piyasada en zor tyt denemeleri olarak değerlendirilen bazı yayınlar mevcuttur. "En zor deneme yayınları" arasında yer alan Polimat Yayınları, öğrencilere yüksek zorluk derecesine sahip denemeler sunmaktadır.

Polimat denemeleri, öğrencilerin bilgi birikimlerini ve düşünme becerilerini son derece zorlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu denemeler, TYT sınavında karşılaşabilecekleri en karmaşık ve kapsamlı soruları içerir.

Diğer "zor deneme yayınları" arasında [Yayın Adı 1], [Yayın Adı 2] ve [Yayın Adı 3] sayılabilir. Bu yayınlar da öğrencilere sınavda başarıya ulaşmaları için gereken zorluğa sahip denemeler sunar.

Öğrenciler, TYT sınavına hazırlık sürecinde "en zor denemeler"i düzenli olarak çözmeye özen göstermelidir. Bu denemeler, öğrencilerin eksikliklerini tespit etmelerine, sınav ortamına alışmalarına ve başarıya ulaşmaları için gerekli olan derinlemesine bilgiye sahip olmalarına yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up lütfen. Genel deneme önerileri de olabilir.
  • Bölüm için

Mat:acil,yayın denizi
    Bio:paraf
    Fizik:turfoz
    Kimya:?
  • Tyt mat icin yayin denizi orijinal çok zor
  • Genel deneme arkadaşlar..
  • Derece.
  • Ben hocalara geldikte zorlandım en en zoru okyanus master bana kalırsa
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Genel denemesi var mı
  • Okyanusta sorular nasıl yeni nesil mi yani Türkçesi uzun matı özgün mü?
  • Konsantrasyon denemelerinin tr ve matı çok zor.
  • Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi ayt si de aynı şekilde 95 civarı net yaparım genelde 76 net yaptım bu denemede
  • Derece nin genel denemesi var.master da zor.
  • Okyanus master genel tyt denemesi en zoruydu
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Teşekkür ettim çözdükten sonra dönüş yaparım size :)
  • Çözüm 3D kademeli zorlaşıyor şöyleki son denemesi sosyal full bilgi fen de ise konuların en baba soruları vardı
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    hocam göz gezdirdiğimde matı öyle zor görünmüyordu emin misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmz

Evet ilk başta bana da zor gözükmedi ama çok değişik soruları var. Yani o an düşünemedin mi patlıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmz

Zor
  • Kötü olanları da söylemekte fayda var.Sakın ama sakın editör almayın Türkçe soruları o kadar saçmaki cevap anahtarının yanlış olduğunu düşündürüyor ve her denemenin Türkçe kısmında uzun bir paragraf verip saçma sapan sıralama sorusu kesinlik sorusu veriyor normal sorular 1-2dk çözülüyorsa daha kısa çözülmeler var elbet bu 2-3 soru toplam 10-15 dakikada çözülüyor açık açık da yazmıyorlar.
    Bilfen eski tarz alma ama varsa çöz.
    Altın karma birkaç tanesi hariç çöp.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.