Şimdi Ara

HUKUK FAKÜLTESİ / DERS NOTLARI & PDF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hukukçu arkadaşlar nerden ve nasıl ulaşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 10 Ekim 2020; 16:14:4 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hukuk Fakültesi Öğrencileri için Ders Notları ve PDF Belgeler

Hukuk öğrencileri olarak, çalışmalarınızın önemli bir parçası, kapsamlı ve güncel ders notlarına ve PDF belgelere erişmektir. Telegram gibi platformlar, bu kaynakları kolayca bulmanıza yardımcı olabilir.

Telegram'da Hukuk Kitapları ve Ders Notları

Telegram, hukuk öğrencileri için birçok faydalı kanal ve grup sunar. Bu platformda hukuk kitaplarının ve ders notlarının PDF formatında paylaşıldığı çeşitli kaynaklar bulabilirsiniz.

Telegram'dan Hukuk Kitapları PDF

Telegram kanalları ve grupları aracılığıyla hukuk kitaplarının PDF versiyonlarına ulaşabilirsiniz. Bu belgeler, derslerinizi gözden geçirmek, belirli konuları çalışmak veya genel hukuki bilgi birikiminizi artırmak için faydalı olabilir.

Telegram'da Hukuk Ders Notları

Ek olarak, Telegram'da hukuk ders notlarının paylaşıldığı gruplar da bulunmaktadır. Bu notlar, profesörlerin ders notlarını, öğrencilerin ders notlarını ve diğer çalışma materyallerini içerebilir.

Kaynakları Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Telegram'dan hukuk kitapları ve ders notları edinirken aşağıdaki noktalara dikkat etmelisin:

• Paylaşılan kaynakların güncel olduğundan emin ol.
    • Telif haklarına saygılı ol ve yasa dışı olarak paylaşılan materyalleri indirme.
    • Bilinmeyen kaynaklardan gelen dosyaları açarken dikkatli ol.
    • Kaynakları kullanırken etik davran ve uygun atıflar yap.

Telegram'ın hukuk öğrencileri için değerli bir kaynak olabileceğini unutma. Bu platformdaki gruplara ve kanallara katılarak, ders notlarına ve PDF belgelere kolayca erişebilir, çalışmalarını geliştirebilir ve hukuk alanındaki bilgini derinleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okulunun civarındaki kırtasiyelerde, o okulun çalışkan öğrencisinin kırtasiyeye sattığı notlar olur. Onlar da çoğaltır satar. Sınav odaklı çalışırken epey işe yarıyor.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum bunları lakin virüsdej kaynaklı gidemiyoruz haliyle.
  • savcınız kullanıcısına yanıt

Anladım. Genel notlar falan boş iş ya. Aynı okuldaki 2 farklı sınıfın formatı bile tamamen farklı olabiliyor. Hukuk fakültesinde genelde sınavlardan iyi not almanın yolu kürsüdeki hocanın görüşlerini bilmekten ve ezberlemekten geçer. Yine de başlığa atılan ilgi çekici bir not olursa bakabilirim. Faydalı konu up.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • acaba 3-4 kitabın pdf'ini mi çıkartsam ya.. aldım birkaç kitap

• Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Hocam seninki hangi üniveristeydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Ellis

acaba 3-4 kitabın pdf'ini mi çıkartsam ya.. aldım birkaç kitap

Dostum bunu yaparsan baya bir hayır duası alırsın. Benden söylemesi jsjsjdjdndjdjdjd. Bu arada nasılsınız umarım keyifler iyidir

• savcınız kullanıcısına yanıt

hocam sen de unutup duruyorsun.. kırılıyorum artık..

yalova

• Hocam telegram grubu varsa okulun orada kitap bile satıyorlar eğer yoksa buyrun burada belki bulursunuz
    telegram
    ⚖️Hukuk Kitapları ve Ders Notları ⚖️
    https://t.me/joinchat/OApo0kMuTcGIB0S_nynwiw

• Tom Ellis kullanıcısına yanıt

Kusura bakma hocam :)

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam.

• Up
  • Banada çıkmış final sorularının olduğu bir şey lazım çalışıyorum neye çalıştığımı bilmiyorum verimli mi verimsiz mi birkaç site buldum ama hep eski 2010 yılına ait şeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 13 Ekim 2020; 18:48:24 >
  • Hukuk taban puanlarıda uçmuş.

bakmak isteyen olursa : hukuk taban puanları ve başarı sıralamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catcat123 -- 13 Ekim 2020; 18:32:44 >
  • catcat123 C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Üst dönemlerden okulun fotokopicisinin numarasını isteyin hem ders notlarına hem de slaytlara ulaşırsınız sanırım.Şehir dışına kargoluyorlar.
  • catcat123 C kullanıcısına yanıt
    bu sene çok can yaktı bu sıralamalar
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.