Şimdi Ara

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ DERS PROGRAMI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLKENT ÜNİVERSİTESİ DERS PROGRAMI HAKKINDA

Gençler burada serbest seçmeli ders ile sınırlı seçmeli ders arasındaki farkı anlıyamadım.Her ikisinde de bilkentin bütün bölümlerindeki dersler var ama biri sınırlı biride serbest yazmışlar.Ayrıca Mesela seçmeli ders olarak cs 101 almak istiyorum ama seçmelide kredi olarak 3 yazmışlar ama cs 101 4 kredili bir ders o olay nasıl oluyor.Bunları bilen varsa açıklarsa memnun olurum.

• serbest seçmelide her dersi seçebiliyorsun. sınırlıda belirli dersler olur. mezun olma koşulu zaten bu toplam 6 kredi lazım 4 kredi alırsan yanına 2 kredi olan başka bir ders alsan da olur illa 3-3 olmak zorunda değil.
  • up....

• İİBSF’nin seçmelilerinde bu dönemden geçerli değişiklikler yapıldı ama kapsamını tam anlamadım ben. Eskiden general education elective ve unrestricted elective dersleri vardı. Bir de bölüm seçmelileri tabi. General education kalkmış gördüğüm kadarıyla, humanities science electiveler falan gelmiş. Restricted olanlar bunlara tekabül ediyo sanırım. Ben 2 tane general education elective hakkımı da dil derslerinde kullandım. Ve hala general education ile unrestricted farkını bilmiyorum.
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt

Hocam ekonomi bölümünde 6 tane serbest seçmeli 4 tane sınırlı seçmeli var.Onları full cs koyup data science kaymak gibi bir planım var ama sınırlı seçmeli olayı hiç bir yerde yazmıyor.Acaba onlarda da serbest seçmeli gibi yapabiliyor muyuz ? Katalogta onlarda da serbest seçmeli gibi bütün dersler gözüküyor.Umarım öyledir de bir sınırlaması yoktur.

• kromozom473 K kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi sizin gördüğünüz Sınırlı Seçmeli, Bilim Seçmelisi gibi şeyler 1 hafta önce falan güncellendi. O yüzden net bir şey söyleyemem.

• kromozom473 K kullanıcısına yanıt

O seçmelilere güvenip de yazma cs dışı bölümlerden cs 101 almak çok zor genelde boş kalmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.