düzenli çözen var mı? olum hiçbir işe yaramıyor tyt mat dememesi çözmek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TYT MAT Denemesi çözmeye gerek yok bence
-
-
Düzenli cozmeyle falan yükselmıyo olm maks 30a çıkarsın sürekli 35 ve üstü yapanlarınki yetenek isi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli 40/40 çekiyorsan ya da 1-2 hata tabii ki gerek yok.
Gerçi "deneme" neden çözülür onunla başlamak lazım. Sadece matematik değil.
"https://youtu.be/WG14QIOIO64"
Fikir almak için izleyebilirsiniz. 1000 kere paylaştım doğrudur ama yine de tekrar paylaşıyorum.
Rasyonel olmalıyız
-
Aynen öyle hocam geçen sene sürekli deneme çözüyordum netlerim 25 falandı ortalama. Bu sene başında ise 345 ve 3D soru bankalarını çözdüm ve sadece genel denemelerde çözdüm matematiği o kadar (yani daha 1 paket bile branş denemesi bitirmedim -daha yeni 3d ninkini aldım-) ve netlerim 35 civarı
-
AAAAAAAaaaaaaaaAAAAaaa YARAM ACIDI OLUM
Denemede en azından soruların nereden geleceğini biliyorsun mesela bir tyt mat denemesinde 31. Soru geometri başlangıcıdır ilk 10 sorudan sonra problemler başlar geometri başlamadan önce min 2 tane pkob sorusu gelir en azından soruların yerlerini bilirsin turlama yaparken çözeceğin konuları bulmak daha kısa sürer tabi incecik kitapçık bulunur yine ama olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna kahkaha atarım Deneme çözmenin en çok işe yaradığı bölüm tyt mattır
-
galiba tyt mat denemelerini soru bankası gibi süresiz çözüyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tyt mat denemesi konu eksiğiniz varsa ve belli tip konuları tam yapamiyorsaniz işe yaramaz , denemelerin amacı zaten eksik konunuzu bulup ona çalışmak. Tyt mat denemelerinde hızlı net yukseltenler konu eksiği olan insanlar değil pratikligi olmayan insanlar çözdükçe pratiklik ve hız kazanıyorlar böylece netleri yükseliyor.
Mesela genel olarak bölme bölünebilme problemlerden karışım problemlerinden hız problemlerinden her deneme yanlışın-boşun oluyor ya da yetistiremiyorsun pkobdan da aynı şekilde 32-33 nette takılı kaldın o sorunun çözümünü izleyip geçiyorsanız sorunun üstüne durmadığınız için diğer denemede yine yanlış ya da boş olacak.
Yine sorunun çözümünü izleyip geçeceksin ve bir ilerleme olmayacak. Bu şekilde denemeleri ziyan edip bir de bir halt olmuyor. O yüzden ana sorunu tespit edip öyle denemelere devam etmek en mantıklısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 13 Nisan 2022; 19:34:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
son 60 günde istikrarlı şekilde çözsek ne katar?
eğer konu eksiğim varsa sorun nedir, kitaptan mı çözülmeli?
Önce tyt denemede yanlış soruları hemen video çözümünü izlemeyi bırak hocam bunları oturup kendin çözmeye çalış bu tembelleştiriyor.
artık yok ama ikinci el bulabilirsen apotemi deneme konseptli soru bankası var, onu al ve eksik konu çıktıkça çöz (zaten üstünde kaç dk çözülmesi gerektiği yazıyor) . Tyt soru bankası ile konu denemesinin hibritleşmiş hali gibi. eksik çıktıkça çöz soruları uzun süre uğraş iyice pekiştir. Netlerini yükseltir baya sağlam kaynak.
Yanında normal tyt matematik deneme çözmeye de devam et ve aytyi aksatma ama.
Hocam bence çok şey katar. Çoğu derece öğrencisinin ortak noktaları aşırı deneme çözmeleri.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düzenli cozmeyle falan yükselmıyo olm maks 30a çıkarsın sürekli 35 ve üstü yapanlarınki yetenek isi bence
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X