arkadaş böyle bir deneme seti yok resmen gözüm yoruldu herkes öve öve bitiremiyor anlamış değilim ne sınavla alakası var ne başka bişeyle böyle sınava yakın bildiğiniz alan denemesi var mıdır |
3D TYT matematik alan denemesi bir bana mı saçma geliyor
-
-
3d'de kaliteli sorular var ama şekil olayını biraz abartmış özgür hoca, muhtemelen o sizi rahatsız etti fakat bitirin bence, özellikle geodaki soruları çok kaliteliydi. sınava yakın alan denemesi için de çok meşhur olanlar (endemik ve 345) dışında metin'e bakabilirsiniz, bir tek matı iyi bu yayının bence, genel denemesi fecaatti mat dışında. acil rejenerasyon'un türkçesi çok kötü ama soruları fena değil. bs'de de süre dengesini ayarlayamamışlar, süre konusunda geliştirir. derece zor ama bence çok kaliteli bi deneme, ona da bakabilirsiniz
-
cidden öyle hocam şu yeşil testlerde bile canım öyle sıkıldıki saldım bi endemik 345 çözeyim en son 3d çözerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sınavdan sonra en çok eleştrilen denemeydi. Yenilendi mi bu sene bilmiyorum. Ama geçen senekinin sınavla alakası yoktu.
-
Türkçe denemeleri hariç elle tutulur bir şeyi 3d'nin yok. Genel tyt denemelerinde matematiği çok rezildi. Ösym artık matematikte nasıl soracağını belli etti ama buna rağmen yeni nesil sevdası halen devam ediyor .
-
valla güzel deneme ama şekli abartıyorlar. revize edilirse güzel olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
toprak çöz
-
Leş oğlu leş. Çöpe at gitsin. Kitabı yazan hoca da çocuklar için boyama kitabı yazmalı.
3d simülasyon denemelerinden mi bahsediyosunuz arkadaşlar
-
Bende ilk 7 denemesini çözdüm ancak sınavla pek alakasını göremedim geo soruları güzel fakat diğer mat soruları bence sınava göre biraz basit
İlk çözdüğüm mat denemesiydi. Sınavla alakası olmadığı doğrudur fakat sizi hem hız hem kaliteli sorularıyla geliştirir. 345 in denemelerine göre 3D de daha fazla şey öğrenmiştim.
Endemik çözüyorum şuanda ama 345 ve 3D ye göre bir iki tık zor kalıyor. Rasyonel sayılar soruları bile 2-3 aşamalı olduğu denemeler oldu. Ama hız konusunda ve problemleri hızlı düşünebilme konusunda beni geliştirildiğini düşünüyorum.
toprak nasıl hocam güzele benziyor, seviyesi kimler içindir
-
Genel denemelerinde ne kadar basitte olsa tutturdugu bir soru vardı.Kök 5 kök 8 gibi bir soru vardıya matta benzerini görmüştüm 3d de.
Evet fazla sekilli.Ancak ortalama ustu diyebilecegimiz deneme sayisi cok az o nedenle yine de cozulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X