< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 25 Şubat 2020; 10:7:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 25 Şubat 2020; 10:7:2 > |
Yararli fakat tutmasi icin ss gerek hocam
|
Matematik için ÜçDörtBeş, Metin, Sonuç, Endemik diyeceğim. Birçok kişinin üçdörtbeş netleri ile lys matematik netleri benzer geldi. Ben bu seneki basımlarını çok beğenmiştim çözmeye kıyamıyordum Metin ve Sonuç güzel sorular içeren zor denemelerdir. LYS zor ancak her sorusu zor değil, bu yayınların her sorusu zor. Endemik biraz absürt sorular içeriyordu ancak Trigonometri Türev İntegral soruları muazzam ve orijinaldi. Fizik adına Nihat Bilgin diyorum sadece. 24-25-26 civarı net yapardım onda. LYS'de direkt aynısı geldi 25 yaptım. Kimya için Palme ve Evrensel İletişim Biyoloji için Palme Kimya ve Biyoloji çok üzerinde durulması gereken dersler değil, son 3-4 senenin çıkmış sorularına bakarsanız neredeyse hep aynı tarzda sormuşlar. O tarzı iyi anlarsanız +20 yaparsınız. Bir soru bankası bitirin 25 civarı olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 19 Ağustos 2017; 1:10:58 > |
|
|
|
|
|
|
|