Şimdi Ara

Sadece Son Sene Çalışarak İlk 5 Bine Girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
70
Favori
49.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ilk denemenizde 70 net yaptıktan sonra nasıl bir yol izlediniz denemelere devam ettiniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ygs ve lysde fizik konu anlatım kısmını nasıl hallettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamBigg

Hocam ilk denemenizde 70 net yaptıktan sonra nasıl bir yol izlediniz denemelere devam ettiniz mi

Okul ayda bir deneme yapardı sadece onlara katılırdım. Özellikle 9-10 benim rezaletti, konuları hiç bilmiyordum. Bir an önce onları halletmeye başladım. Ben konuları bitirdikçe okuldaki denemelerde netlerim yükseliyordu zaten.

@malefizz
    Okuldaki hocamı dinledim ve soru çözdüm sadece. Formül ezberlemeyin, formülün çıkışını bilin. Temel 3-4 formülden diğer formüllerin hepsini çıkarabiliyordum. Test çözerken her soruda 30 saniye durup formülü çıkarıyordum. Fiziğe formül gözüyle bakan kişi yapamaz. Her formülü ezberlemeye çalışan kişi başarısız olur.

• Yararlı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs matematikte 20-25 te olan birisi için ne önerirsiniz? Mezunum ve dershaneye gitmiyorum. Kendime bir söz verdim hergün ne olursa olsun 50 geometri cözüyorum. Yani asla 49 olmuyor hergün sabit 50 civarı. Sınava kadar böyle giderse 10.000 soru ediyor. Matematikten de 100 civarı cözüyorum en az. Kütüphaneye gidiyorum 8-17.00 arasi 5-6 saat matematik&geo calisiyorum . Tmyim ve diğer derslerim iyi oldugu icin 1 ayda halledip bölüm denemelerine başlarim onlardada. Matematik adına verebileceğiniz tavsiye,öneri varmı? Matematiğim iyi değil ve matematik zekam pek yok. Ama 35 lerde yapmayi cok istiyorum. Problemler adina Apotemi,Endemik,Yüzdeyüz Ösym Tarzini cözeceğim.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Şimdi matematik 20 sorusu teorik matematik 10 sorusu problem 10 sorusu geometridir. Siz hangisinde zorlanıyorsunuz bu önemli
  • Ygsmatematiğin orta sorularını yapıyorum ama zor sorularda özellikle çarpanlara ayırmada vb tıkandığım çok oluyor. Problemler adina ygs tarzi sorularda cok zorlaniyorum ve zaman kaybediyorum. Geometrim kötü ondan net saymadim :d
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Geometri sürekli çözülerek geliştirilecek bir şey devam edin geometri konusunda yaptığınıza.
    Matematiğin birkaç konusu dışında zorlanmıyorsanız özel ders almanızı öneririm. Benim yapamadığım 2-3 konu vardı behzat hocadan aldım onları. Örneğin 7-8 saat çarpanlara ayırma anlatıyor ve sadece 10 lira. Dışarıdan bir özel ders 7-8 saati en az 750 lira tutar. Problemler içinse tek yapmanız gereken sağlam kaynakları çözmek
  • lys fen ve matematik konularını nerden hallettin ? youtube mu ? konu anlatımlı kitaba gerek var mı sence ?

mat-2 için karekök mps1-2 mi yoksa kaf mı alalım ?
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Evet hocam video izledim. Sayısalda çözmek önemli, kendi düşüncelerinizle çözmeniz. Konuları üstün körü öğrenip full soru çözüyordum. Konu anlatımlı kitap çözmedim hiç fizik hariç o yüzden yardımcı olamayacağım

• Hocam sizin ilk matematik netleriniz kaçtı o 70lik nette Benim de netim 70-80 civarı her hafta deneme oluyoruz hedefim 120 yapmak ben dilciyim 30-35 türkçe sos yapmam lazım ama yanında da iyi seviyede fen ve mat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onrtmz

Hocam sizin ilk matematik netleriniz kaçtı o 70lik nette Benim de netim 70-80 civarı her hafta deneme oluyoruz hedefim 120 yapmak ben dilciyim 30-35 türkçe sos yapmam lazım ama yanında da iyi seviyede fen ve mat

20 civarı yapıyordum hocam. Dilci vardı okuldan, türkçe sosyali iyi yaptı mat fen hiç çalışmamıştı ikisinden de 10 tane yaptı sanırım ygsde 35 bininci oldu. Lys ile 800 e çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: Onrtmz

Hocam sizin ilk matematik netleriniz kaçtı o 70lik nette Benim de netim 70-80 civarı her hafta deneme oluyoruz hedefim 120 yapmak ben dilciyim 30-35 türkçe sos yapmam lazım ama yanında da iyi seviyede fen ve mat

20 civarı yapıyordum hocam. Dilci vardı okuldan, türkçe sosyali iyi yaptı mat fen hiç çalışmamıştı ikisinden de 10 tane yaptı sanırım ygsde 35 bininci oldu. Lys ile 800 e çekti

İyiymiş hocam ama onun türkçesi iyidir ben hiç 35leri görmedim kolay denemelerde bile

• Hocam nereyi kazandınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 4 sene yatan 74 obp li mezun birisi mf-4 te 3-5k olmasa da 15-20k civarına eylülde başlayıp düzenli çalışmayla kesin girer mi ? Yoksa geç mi kaldık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Cupertino -- 20 Ağustos 2017; 16:9:10 >
  • fizikten hangi kaynaklardan yararlandınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malefizz

fizikten hangi kaynaklardan yararlandınız hocam?

Fizikten de çok çözdüm. Çok fazla çözülmesi gereken bir ders olduğunu düşünüyorum. Fen Bilimleri, Karağaç, Esen, Nihat Bilgin çözdüm. Mesajımda fen diye bahsettiğim yerler biyoloji kimya için geçerli. Fizik gerçekten zor bir ders

@Bkooper
    Neden olmasın hocam önünüzde bir engel yok, tek sorun obp. 15 bin istiyorsanız 10 bin civarı yapmanız gerek hamda

• faydalı konu up
  • Bilmediğin soruları nasıl hallettin hocam temel yok baştan başladın sanırım konulara

• hocam bunların hepsini çözmek epey zamanımı alır gibi duruyor ki benim o kadar zamanım yok.kısacası hocam içlerinde en öğretici sınava yakın tipte soru sorulan fizik kitabı hangisiydi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.