Şimdi Ara

Sadece Son Sene Çalışarak İlk 5 Bine Girmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
70
Favori
49.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 kadar balon bir yayın görmedim. Geçen sene denemeleri güzeldi. Güvenerek bu sene matematiğini aldım. Orjinal soru soracağım diye işi ameleliğe vurmuşlar. O kadar çok saçmalamışlar ki haddi hesabı yok. Denemelerinin güzel olmasında kitaptan seçmece soru olması.Hele o videolarda anlatamayan adam yok mu ? Tam bir tilt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 22 Ağustos 2017; 12:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

345 kadar balon bir yayın görmedim. Geçen sene denemeleri güzeldi. Güvenerek bu sene matematiğini aldım. Orjinal soru soracağım diye işi ameleliğe vurmuşlar. O kadar çok saçmalamışlar ki haddi hesabı yok. Denemelerinin güzel olmasında kitaptan seçmece soru olması.Hele o videolarda anlatamayan adam yok mu ? Tam bir tilt.

Kitapları rezalet zaten hocam ben denemesinin çok güzel olduğunu söylemiştim

@malefizz
    250 gün civarı var hocam 3 kaynak çözmek mi çok uzun sürecek? çözmeden olmaz fizik maalesef. sosyal olsa alın okuyun yaparsınız bir şey diyeceğim de fizikte öyle olmuyor

• peki hocam.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    HOcam kaçtan kaça çektiniz sırayı ?

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    71k-->20k
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Helal olsun 😅Diploma kaçtı

• hocam fen bilimleri türkçe soru bankası nasıldır ?
  • GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    88.15
  • Lys matematik için ne kullandınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

Lys matematik için ne kullandınız

Soru bankası olarak Karekök ve Fen Bilimleri LYS çözdüm. Daha çok deneme ağırlıklı gittim onları da söylemiştim bir mesajımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

Lys matematik için ne kullandınız

Soru bankası olarak Karekök ve Fen Bilimleri LYS çözdüm. Daha çok deneme ağırlıklı gittim onları da söylemiştim bir mesajımda

Bende 12 ye geçtim limiti bitirdim acil matematik ve karekök var şimdiden biraz lys matematik çalışmaya başladım 7 haftaya ygs den konu eksigim kalmıyor 9-10 da yatmistin 11 de çalıştım yaz da geometri yedi geometride 1 kitap bitirmek uzereyim 1 kitap da %30 çözülu onuda bitircem ygs matematik ortaokul da ve 9sinifta iyiyim biraz 85 obp var bu sene 88 e yükseltirsem iyidir ygs matematik da kaliteli bir soru bankası aldimhttps://forum.donanimhaber.com/bugun-aldigim-pek-bilinmeyen-ama-sorulari-cok-kaliteli-olan-kitap-video-cozumlu--128390881

Onu bitirip full deneme gitcem sizce durum iyimi fizikte ve matematik sorunum yok geometri de de planlamam doğrultusunda sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu okuyan ve matematik ile geometri sorularına hakim olan kişi ya da kişiler bana mesaj atabilir mi?
  • Bu sene de çok kalitelilerdi. Önümüxdeki senede de kaliteli olacaklarını düşünüyorum

• Uplayalım bakalım 19 için
  • problemler için tavsiyeniz varmıdır mezuna kaldım konuları bitirmiştim soru bankası üzerinden çöze çöze gidiyorum eksik oldugum yerde konuya bakıyorum ama problemler de nedense eksik hissediyorum elimde apotemi problemler var ilkte basit bir yayınla mı gireyim yoksa apotemi den soruların çözümlerinde de olsa mantıgını kavramaya bakıp soru bankasından mı gideyim?
  • hocam 2019 tayfa için matematikten orta derecede bir kaynak önerir misiniz ?
  • hocam ygs mat için deneme çözerken bu netler ne ya nasıl artacak bunlar dediğiniz oldu mu hiç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oldu hocam 15-20 net falan yaptığım oluyordu. YGS'de ise yanlışım yok birkaç boşum var sadece. Tek yaptığım pes etmemekti. Örneğin kız arkadaşım çok duygusal biriydi, kötü net yapınca oturup ağlıyordu ben salağım yapamıcam diyordu Ben aksine hırslanıyordum
  • TRYSİS kullanıcısına yanıt
    ÜçDörtBeş, Acil, Karekök TYT kitabını önerebilirim. Ortanın altından Ortanın üstü arası skelada soru içerirler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.