Şimdi Ara

yks de ilk 20 bine girmek (mf) cidden zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
4
Favori
29.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yks de ilk 20 bine girmek (mf) cidden zor mu ?

zorsa neden

kolaysa neden

• Bak kardeşim şimdi bana bi 5 bin lira veriyorsun ben sana yks koçluğu yapıyorum program hazırlıyorum denemelerini falan kontrol ediyorum. Hangi sorular yanlışsa ona çalış diyorum. Sonra sınava giriyorsun sınav süresince 3 kadına yasin okutturuyorum. Eğer giremezsen seneye yüzde 50 indirimle aynı şeyleri tekrar yapıyoruz

ben 27.9k yapmış biri olarak söyleyeyim her şeyi sınav anı belirliyor normalde 110 civarı tyt yapan ben sınavda gitti 76 mı 77 mi ne yaptım tyt de ve baya geriye attı bu durum beni eğer sınav anını yönetebilirsen ve sınava tüm konularını bitirmiş bi şekilde yani eksiksiz girersen öyle sanıldığı kadar zor bi şey değil.

Yapay Zekanın Yanıtı

Sayısalda İlk 20 Bine Girmek: Zorluklar ve Tavsiyeler

Sayısalda ilk 20 bine girmek, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren adaylar için zorlu bir hedeftir. Rekabetin yüksek olması ve sınırlı kontenjanlar nedeniyle, bu başarı için önemli bir çalışma ve özveri gerekir.

İlk 20 Bine Girmek İçin Kaç Net Gerekir?

Sayısalda ilk 20 bine girmek için gereken net sayısı, sınava giren adayların genel başarısına göre değişir. Ancak son yıllarda bu hedefe ulaşmak için ortalama 400-450 nete ihtiyaç olduğu gözlemlenmiştir.

İlk 20 Bin İçin Kaç Net MF?

MF (Matematik-Fen) puan türünde ilk 20 bine girmek için gereken net sayısı da sınava giren adayların başarısına bağlı olarak değişir. Ancak son yıllardaki verilere göre, bu hedefe ulaşmak için ortalama 350-400 nete ihtiyaç vardır.

YKS İlk 20 Bin

YKS ilk 20 bine girmek, ülkenin en seçkin üniversitelerinin saygın bölümlerine yerleşme şansı tanır. Bu başarı, gelecekteki kariyer hedefleri için güçlü bir temel oluşturur ve adaylara akademik ve profesyonel alanda önemli avantajlar sağlar.

YKS 6 Bin İyi Mi?

YKS'de 6 bin sıralama elde etmek, sayısal alanda üstün bir başarıdır. İlk 20 bine girmek için gereken ortalama net sayısının üzerinde bir performans gösteren adaylar, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin tıp, mühendislik, hukuk gibi bölümlerine yerleşebilirler.

Üniversite Sınavında 20 Bine Girmek

Sayısalda ilk 20 bine girmek, sistemli çalışma, disiplin ve özveri gerektiren bir süreçtir. Adaylar, sınav formatını iyi bilmeli, konulara derinlemesine hakim olmalı ve düzenli olarak soru çözmelidirler. Ayrıca, verimli çalışma teknikleri geliştirmek ve stresi yönetmek de başarı için önemlidir.

İlk 20 Bine Nasıl Girilir?

İlk 20 bine girmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Sınav formatını ve konuları iyi öğren.
    • Derslere düzenli olarak çalış ve konuları tam olarak anla.
    • Bol bol soru çözerek kendini sınava hazırla.
    • Verimli çalışma teknikleri geliştir ve mola vermeyi unutma.
    • Stresi yönetmek için teknikler öğren ve uygulayın.
    • Motivasyonunu yüksek tut ve hedefinden vazgeçme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok canım kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor. öyle 6 ay çalıştım 10k yaptımcılara inanma. mf de ilk 20k ya girecek adam bu konuyu açana kadar 2 limit sorusu çözmüştü şimdiye...

• Bak kardeşim şimdi bana bi 5 bin lira veriyorsun ben sana yks koçluğu yapıyorum program hazırlıyorum denemelerini falan kontrol ediyorum. Hangi sorular yanlışsa ona çalış diyorum. Sonra sınava giriyorsun sınav süresince 3 kadına yasin okutturuyorum. Eğer giremezsen seneye yüzde 50 indirimle aynı şeyleri tekrar yapıyoruz

• 11-12 olup bu soruyu soranlar için zor

• Sayısalda bu sene gerçekten aşırı zordu.Bu sene ben 94 tyt 65 ayt 35k sen düşün kardeşim kolay zor olayını...Bir yanlış kaç k attığını abovvvv

• Dh de kolay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son yıl çalırsan////////// too hard

4 yıl çalışırsan(9dan beri çalışırsan -4 kez mezuna kalırsan değil- )//////////easy

• Sene başında genelde 40 mat yapan 90+ tyt yapan kuzenim 28k yaptı zor yani
  • Beyler bayanlar tabi ki çalışan biri için zor mu kolay mı diyoruz
    Çalışmayan için zor tabi ki ne boş cevaplar ya ❤️
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar en az çalışmayla en iyi derece yapanlardan biri olacağım sınavdan sonra görüşürüz
  • Tıpisteyenbiri42 T kullanıcısına yanıt

Fizik kurallarına ters bu :D

• Böyle saçma bir soru yok kişiye gire değişir çevre koşulları lisesi algılama düzeyi hedefleri hayalleri var da var baya saçma yani dediğin matematiksel olarak mantıken üstlere çıkmak zorlaşır diyelim bitsin
  • 12
  • kolay. ilk 5 bin zor
  • abicen kullanıcısına yanıt

knk yks 1 derste uzman olsan bile başarılı olabilecek sınav değil artık

hepsinden biraz olması gerek ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 12 Aralık 2020; 18:1:45 >
  • Tıpisteyenbiri42 T kullanıcısına yanıt

160k dan 30k ya çektim sadece 6 ayda 4 saat ortalama ile hiç sb çözmedim zararını da görmedim soruna gelirsek 9-10 ay çalışarak her türlü 10k yapılır

• ben 27.9k yapmış biri olarak söyleyeyim her şeyi sınav anı belirliyor normalde 110 civarı tyt yapan ben sınavda gitti 76 mı 77 mi ne yaptım tyt de ve baya geriye attı bu durum beni eğer sınav anını yönetebilirsen ve sınava tüm konularını bitirmiş bi şekilde yani eksiksiz girersen öyle sanıldığı kadar zor bi şey değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.