Şimdi Ara

ea ilk 5kya girmek zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler soru başlıkta bu yıl yani 2. mezun yılımda eaya geçtim sayısaldan mat netlerim bu yıl tyt ve aytde 25-25 geldi yani temelim az cok var tytde 70 75 arası sizce 0 edb sos1i olan birisi sene sonunda ilk 5k yapabilir mi

• Zorr desek çalışmayı mı bırakacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Zorr desek çalışmayı mı bırakacaksın
    bekledigim cevap :d hic bir şekilde bırakmıyacagım hocam zor mu degil mi sorum bu edb sos 1 i halletmek ve önerisi olanlarda bu dersler icin yazabilir
  • 2 ay bakmıştım 32 edbsos1 geldi tabi bu kişiye göre değişir iki yıl çalışıp 25 yapan da var..

öneri:
    tarih ramazan+selami yalçın limit sb yarıladım (limit sb beğenmedim)
    edeb:rüştüden dinledim zamanım yoktu soru falan çözmedim
    coğ:konu anlatım kitabını bir kere baştan sona okudum soru çözmedim

*beni en çok üzen en güvendiğim ve iyi çalıştığıma inandığım tarihden sınavda patlamak oldu

netler ;
    d- y-b
    edeb 21-2-1
    tarih 6-2-2
    coğ 6-0-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred phillips sons -- 23 Eylül 2020; 19:28:21 >
  • Mat yaptıktan gerisi çok da önemli değil. Edebiyat sosyali bu kadar büyütmeye bile gerek yok.

• kimine göre zordur kimine göre kolaydır. Eğer çalışma isteğin yoksa zordur varsa kolaydır gibi bunun bir çok kriteri var. Kolay mı sorusu kime göre neye göre hocam ? Azimli olmak, it gibi çalışmak lazım. Herkesin pes ettiği yerde devam etmen, beynin artık bırakmalıyım dediğinde devam etmen lazım o yüzdendir ki çok çalışmak lazım başarılar şimdiden
  • mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam şu an tek tarih başladım dershaneyle beraber edb ve coğrafyayı götüreceğim coğrafya için tyt soru bankası çözmüş müydünüz ?
  • sıra arkadaşım son sene mfden tmye geçti hem de dersler olmadan (sayısal sınıfında devam etti yani) matı senin kadar yoktu edb 0dı zaten ekonomi burslu hukuk kazandı 9k yaptı ki obpsi de aşırı düşüktü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değil senden daha düşük netlerle başlayıp 5k yapmıştım ki ağır da çalışmadım

• alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    Nesini beğenmediniz limit tarih sb nin? Piyasadaki en kaliteli tarih soru bankasıdır

• pipola P kullanıcısına yanıt
    hocam yorum sorusu ağırlıklı o yüzden olabilir
  • up
  • hayır ama çözmek lazım bence (fen çalışmayacaksanız) kesinlike çözün 1 tane de olsa çözün.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    balon.gif
  • yapılabilir

• 2,5 ay kala geçtim.Sadece edebiyat sosyale çalıştım 38-2 geldi.Süreç uzun,yapabilirsin.
  • Şu şu sıralamaya girmek zor mu başlığı görünce aklıma MAMİStark geliyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.