Şimdi Ara

ea ilk 5kya girmek zor mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tebrik ederim hocam. Tyt’de ve ayt’de Sözeller için tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Hocam limite iyi değil diyorlardı. Geçen sene almıştım çözemedim. Bu sene boş kalmasın diye çözecem. Başka hangi kitap çözülebilir üstüne?

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    tarih icin benim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay
    Edebiyat deneme işi.Cografya için oturun ülke bilgilerini ezberleyin KPSS gibi güncel sormaya başladılar Libya katar fln .Paragraf ve anlam bilgisi çok iyi olmak zorunda aytnin yarısı anlam bilgisi.Ayt tarih eski (ÖSS lere kadar) sınav soruları gibi düz bilgi yapacak bir şey yok.Felsefe grubuna bir düzgün çalışmıştım kek yaptılar onu da ELEME kısmı felsefe grubu. Mantık terimleri temel düzeyde lazım zorlarlarsa kimse geçemez ordan zaten. En önemlisi şu matematigi bırakmayın alternatifiniz olsun

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Oral sander SİYASİ TARİH (siyaset bilimi bir de uluslararası ilişkiler bölümlerinin temel kitabı) tarihin mantığını verir-tabi soru mantıklıysa . Küçükken ansiklopedi ve dergilerden aşırı yükleme yapmıştım yetti çoğu şey için yorum soruları şans işi bence

• Egzozdumanı E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Matematikte çok sorunum yok 35 geldi bu sene. Sıkı çalışıp fulleme kafasında olmak lazım. Peki ne yazdınız hocam bölüm olarak? Sözeli burs için mi kullandınız?

• artixvonkrieger kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 mat için neler yaptınız

• 12 başında ayt matematik'te zayıftım ve dikkat hatası çok yapıyordum. Çok fazla kaynak ve deneme çözdüm. O kadar korkuyordum ki matematikten çuvallayacağım diye Nisan ayında 1 sb + apotemi fonskiyon, trigonometri çözmüştüm. Özel bir şey yapmadım uzun lafın kısası. 9.sınıfta matematikten 50 alan insandım. Kronik bir sorununuz var ise matematikle diğer tüm dersleri bırakıp matematiği halledin bence. Matematik bir defa öğrenilince unutulmuyor ama fen dersleri ve türkçe çok nankör dersler hemen unutuluyor.
  • artixvonkrieger kullanıcısına yanıt
    Hocam mezuna kaldım ben de aytden 24 civarı netim vardı ve geodan sadece 3 doğrum falan var. Yani ayt matematikte belirli konular dışında sıkıntım yok,geçen sene 3D ve karekök çözdüm sb olarak (karekökün lti’sini çözmedim) bu sene de 2 tane çözüp denemelere geçmek istiyorum sizce ne çözeyim

• şu sayısaldan geçtim 2 ayda edebiyatı şöyle yaptım böyle yaptım diyenlere pek aldırma çünkü bu yıl ne eser sordular, cumhuriyet edebiyatı yoktu, sorular tam rezillikti.

tyt türkçede mesela mabel matizi sormuşlar

5 yıldır freudun kitaplarını tekrar tekrar okuyan ben freudun olduğu soruyu yanlış yaptım

girersin ben ham'da 6500'e girdim eğer obp iyi olsaydı yerleştirme 5000e yollardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikolog2010

şu sayısaldan geçtim 2 ayda edebiyatı şöyle yaptım böyle yaptım diyenlere pek aldırma çünkü bu yıl ne eser sordular, cumhuriyet edebiyatı yoktu, sorular tam rezillikti.

tyt türkçede mesela mabel matizi sormuşlar

5 yıldır freudun kitaplarını tekrar tekrar okuyan ben freudun olduğu soruyu yanlış yaptım

girersin ben ham'da 6500'e girdim eğer obp iyi olsaydı yerleştirme 5000e yollardı.
    Doğru söylüyor cumhuriyet çıksaydı muhtemelen 20k olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 25 Eylül 2020; 16:3:58 >
    benim hocam ve paraf öneririm, bilgi sarmal çözmüştüm ben ama nedense hep yetersiz hissettirdi.
  • son bi up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.