Türkiye’de orta halli bir firma senior yazılımcısına yıllık brüt 35-50 bin veriyor. bana pek tatmin edici gelmedi düşünceleriniz? |
Yazılımcı maaşları ile ilgili aldığım son duyum
-
-
KPSS gir.
-
35-50 bin kuveyt dinarı iyi. -
Bounda saçma bir bölüm okuyup 20 kişilik yurtta kalıp kyk ile geçinmeye çalışan biri olsam düşünürdüm
-
Tamam maaş önemli de CS içinde seçeceğin alana bile parası fazla olana göre karar vermek falan mantıksız sonuçta trendler sürekli değişiyor ve seçeceğin alan üzerine yıllarca çalışacaksın ben daha giriş seviyesinde bile bazı alanlardan nefret etmeye bazılarını da çok sevmeye başladım kim ne kadar maaş alıyor çok da aklıma gelmez gelse de faydası olmaz
bir de daha 2 ay önce en iyiden orta halli bir firmaya düşüren şey ne oldu -
Yok linkedin’dan biriyle konuşuyordum ona sordum sizin şirkette maaş skalası nasıl diye. 35-50k dolar arasında dedi seniorlar için. Amaç veri toplamak.
bu aralar motivasyon eksikliğim var. Motivasyonla değil disiplinle çalış ilkesi işe yaramamaya başladı.
-
Rage bait. Konustugun codewayde falan çalışıyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 22 Ekim 2024; 23:11:49 > -
Benim son aldığım duyum özellikle ctis özelinde 23k 27k arası -
yıllık brüt 35k aylık net 2kya falan denk geliyor o da 68k tl, codeway yeni mezun maaşı bundan fazla
-
Codewayde tanıdık 200k alıyor aylık -
tamam işte, 35-50k bandının üstünde, yani codeway'den daha az veren şirketlerden biri olabilir.
-
codeway balon gibi duruyo, en iyi işveren biziz zart zurt diye takılıp duruyorlar linkedin'de, google'da yorumlara baktım millet scam diye spamlamış, iyi midir
-
ben verdiği paraya bakarım aga, ofisleri de baya iyi
-
benim yeni mezun olarak maaş beklentim 3 bin dolar civarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X