Şimdi Ara

tırcı maaşları ile ilgili düzgün bir kaynak yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da doktor maaşlarına döndü. bazısı 15k diyor bazısı 150k diyor, hangisi doğru anlamadım.

öte yandan kaynakçı, kalıp ustası vs. meslekler hakkında maaş bilgisi verebilecek var mı?

• 15k'den hicbir tirci calismaz yurtdisinda calisanlar 10k birim aliyor. Araç kendininse ve kendine is yapiyorsa 150k dayanabilir mesafeye göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

masrafları çıkınca net kalan mı hocam? peki tırı alsak işi nasıl bulcaz.

• tır lobisi göreve

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

lan tırcı olmak için 22 yaş şartı varmış 

• Lisede yaz aylarinda gelir gelsin diye çalıştığım bir kaynak ustası vardı ayni zamanda taahhüt isleride yapiyordu, gecenlerde görüştüm eskiden maaşlı olarak çalışıyordu simdi sadece istediginde kaynak yaptığını söyledi binalarda 1 kolonu yaklasik 2 saatte bitirdigini varsayarsak günlük gelir potansiyeli 20-30k civarında. Kaportaci bildiğim yok ama isini iyi yapan her meslek erbabı paranın içinden geçiyor.

okumak cidden boş 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tersanelere gidilebilir ya da fabrikalara cv birakilabilir. Sektörde bilgim yok yalnızca duyum.

• Okumak boş değil oku ek is olarak bunlari yap. Hobi gibi; bir kac kez bende elektrod kaynagi yaptım gayet zevkli ama ustası gibi değildi benimkisi ark kontrolu olsun elin hic titremeden hareket etmeden kısmi ovallerle kaynatmasi, neyi nerede ne zaman yapacağını bilmesi adeta demir cerrahı benim gözümde. Keske okusalarda çoğu ilk okul terk ama okuyan birine çok saygı duyuyorlar.

• Kebapçılık varken direksiyon sallamak akıl işi değil. Günde 2-3 saat şiş çevirerek ayda 150k kazanan işinin erbabı tanıdığım kebapçılar var millet hala tır sürme derdinde.

• Arac kendininse değil onunda riski var tekerlek patlar, arac yag eksitir, kilometre artar gibi ama bu isi yapiyorsan arac kendinin olacak aksi durumda yine kölelik.

• kolay meslek değil.

• Sürekli ates basinda duruyorsun, kömür soluyorsun yapılacak is değil.

bizim evin önünde kebapçı var. 5 sene önce açtı, adam konuşmayı bilmiyor ama mercedes E’ye biniyor.

• Seveceğin isi yap, para sen istemesende gelir. Milletin ne kazandigindan cok sen ne istiyorsun ona bak.

• Benim akraba zamanında milyonlarla oynuyordu tırlar kendinindi. Şu an ise kendi tırı olmayan bi tırcı yakınım 25 30 civarına iş bulabiliyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam çok para kazanacağım işi severim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.