Kasa.. hatchback Yakıt...benzin Vites...manuel Motor....1.3/1.4/1.5 Sunroof şart. Sunroof şart olduu için,mutlaka üst paket oluyor,üst paket alan manuel kullanmaz diye hemen otomatik oluyor.Dolayisiyla bu 4 kritere uyan ve sunroofu olan araç bulamadım,böyle bir araç hiçmi üretilmesi yada ülkemize gelmedi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle bir otomobil yok mu?
-
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-emre-otomotiv-den-hatasiz-2016-model-seat-leon-1.4-tsi-fr-985645410/detay
-
çok varki hocam, ilk akla gelenler...
- Leon MK3
- Polo
- Golf 7
- Astra J kasa (sport paket)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Aralık 2021; 1:30:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vag araçlarına bakın siz bence.
Astra j
Türkiyede piyasalar stabil olmadığından insanlar sipariş ile araç almıyor, bayide olanı alıp geçiyor. Bayiler de talep gören ne ise onu getiriyor. İki sene önce hyundai i20 alacaktım, küçük araba yan hava yastığı kesinlikle olsun dedim, yan hava yastığı istiyorsan cam tavan şart dediler.
Mesela avrupada 1 euro her zaman 1 euro olduğu için alıcı bayiye gidiyor, bütün detayları seçiyor, aracı kendisine özel olarak üretilince gidip alıyor. Jant opsiyon, kapak jantlı mercedes alabiliyorsun, bize kapak jantlı mercedes gelse bayiyi taşlarlar. Küllük bile opsiyon, sigara içmiyorsan küllük yerine göz koyuyorlar.
-
Aklima leon geldi direkt :)
neredeyse her markanın B/C sınıfında böyle araç mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırken benim de mutlak kriterlerim arasında sunroof vardı.
Sunrooflu aracımın sunroofunu 4 yılda 4 kere kullanmamışımdır.
Yazın klima açıyosun, kışın ısıtmayı açıyosun. İçeri toz girmesi dert.
Apaçiler gibi sunroofun arka kısmını açıp gezmeyi de sevmiyorum.
Sigara içerken de zaten camı açıyorum.
Oğlum bazen balkondaki babannesine el sallamak için kullanıyor başka bi halta yaradığı yok.
Ferahlık için sunroof yerine fransız araçlardaki gibi cam tavan daha makul bence.
Su alması ayrı dert bozuk yolda trim sesi ayrı dert ama görüntü güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskilerden megan 2 dinamik var hem sunroof hem manuel
üst fiyatlara çok model var ama biraz daha ucuz fiyatlara getzler var hb sunroofda mevcut
-
Cruze bulabilirsin tam aradığın araba bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X