bu yaşadığımız hayat değil be
Geçenlerde Amelie filmini izledim sonra lost'a başladım 121 bölüm lostu bir haftada bitirdim, ardından konusu benziyor diye dark'a başladım dark da iki günde bitti, sonra kesmedi gittim leyla ile mecnun başladım onuda birkaç günde bitirdim, olmadı gittim üstüne prime videodan tomorrow war izledim, oda sarmadı sonra jeremy clarkson the grand tour başladım onuda bitirdim, o bittikden sonra yine ruhum daraldı gittim üstüne squid game bitirdim, squid game bitti hemen arkasından gittim dune izledim, Dune bitti sonra Cem Yılmaz diamond elite platium plus izledim, ardından hemen don't look up izledim yetmedi hemen dexter new blood'a başladım dünde dexter bitti, vallahi son birkaç hafta içinde o kadar çok şey izledim ki artık beynim yandı arada atladığım saymadığım dizi ve filmler bile olabilir hatta gece uyku tutmadığı için izlediğim tarihi belgeselleri saymadım bile, lütfen biri dur desin bana ruhum daralıyor ruhum daraldıkça diziye filme sarıyorum kafayı yedim yalnızlıktan.
Lada Niva alınır mı ?
Enjeksiyonlu olanlarından almayı düşünüyorum karbüratörle uğraşılmaz bu saatten sonra nasıldır nivalar her yola gelir mi parçası felan bulunur mu bunun ?
Devirdaim arızası mı ?
Devirdaim pompası arızalı olduğunda aracın su hortumları şişip antifriz sızdırır mı ? En az üç dört farklı noktada antifriz sızıntısı gördüm hortumlarda.
Sigarayı bırakıyorum
Sekiz yıldır içiyordum gireceğimiz yeni yılla birlikte sigarayı sağlığımı kötü etkilediği ve bir halta yaramadığı için bırakıcam boşu boşuna kendimi zehirliyorum, darısı diğer bağımlıların başına.
Düşük hız problemi
|
e36 cabrio alınır mı ?
2010 model aracım var 100 bin kilometrede, ufak tefek kaporta ve mekanik masrafları var.Açıkcası birazda soğudum araçtan, yılda sadece 5 bin kilometre özenle kullanmama ve bakımlarını düzenli yaptırmama rağmen ard arda ufak tefek sorunlar çıkarıyor.Millet arabasını hunharca gazlayıp acımasızca patır kütür kullanıyor bir şey olmuyor ben durup dururken bir sabah su eksiltme sorunuyla karşılaşıyorum.Millet soğuk motorla harala gürele gazlıyor bir şey olmuyor, kasislerden uçarak geçiyor bir şey olmuyor.Ben bir sabah bakıyorum arabanın şanzımanı yağ eksiltiyor.
Hani attığım taş ürküttüğüm kuşa değse neyse ama arabadan keyifde alamıyorum standart bir aile arabası sonuçta ve öne çıkan bir özelliğide yok.Az mı yakıyor ? Hayır, basınca yürüyor mu ? Hayır, sürüşü keyifli mi ? Hayır, yol tutuşu harika mı ? Hayır.Bir tek tasarımı hoş, zaten bende ona kanıp aldım.Fakat şuan pekde severek kullandığımı söyleyemem.Bu sebeple hevesle kullanacağım en azından masraf edince harcadığım paraya değdi diyebileceğim daha keyifli bir araç almak istiyorum.
Düz benzinli, lpg felan takılmamış, üzerinde hard top olan, manuel vites, temiz bir cabrio bir e36 almayı düşünüyorum.Sizce olur mu bu iş, yoksa uzak mı durmalıyım ? Bmw konusu açılınca hep karamsar yorumlar geldiğini görüyorum forumlarda, peki söylendiği kadar masraflı ve uğraşılmaz araçlar mı bunlar ? Eğer öyleyse kullananlar nasıl kullanıyor ? Açıkcası eğer alırsam bahsettiğim aracı bakımını yapıp, aracı kapalı otoparkda muhafaza edip sadece hafta sonları kullanmayı düşünüyorum.
1TB sabit diskim var sadece, windows kullanırken bir sorunla karşılaşırsam oluşturduğum disk imajını kullanarak sistemi kurtarmak istiyorum ancak kurtarma için kullanacağım disk imajını oluşturmam için windows harici bir sabit diski bilgisayara bağlamam gerektiğini söylüyor.Malesef bahsettiğim gibi tek sabit diske sahibim, bu yüzden harici bir program ile sistem yedeği alabilme imkanım var mı ? Ayrıca bu yedek sabit diskde ne kadar alan kaplar ?
İptal olan aboneliğim hala kapatılmadı
2019 yılında vodafone evde internet kullanmaya başladım, 8 megabit hıza sahip bir tarife kullanıyordum.2021 yılının 10. ayında taahhütü sona eriyordu aboneliğin, bu sebeple henüz 9. ayda taahhüt süresi dolmadan vodafone bayisine müracaat ettim.Taahhütün yenilenmesi talebinde bulundum, görevli arkadaşa ayrıca daha yüksek hızda bir pakete geçişimin mümkün olup olmadığını sorduğumda kendisi bana 50 megabit hızında bir tarife ayarlayacağını söyledi ayrıca engelli indirimi ile eski tarife ile aynı fiyata geleceğini belirtti.Yeni bir abonelik başlatacağını ve eskisinin kapanacağını, en fazla bir iki ay daha eski aboneliğe dair fatura gelebileceğini belirtti.
İşlemleri başlattıkdan sonra vodafone müşteri hizmetlerinden arandım ve aboneliğimin iptali için gerekli onayı verdiğimi belirttim, eski aboneliğimin iptal edildiğine dair bilgi mesajıda geldi.Fakat aylar geçmesine rağmen vodafone web sitesinde hesabıma giriş yaptığımda hala eski aboneliğimin aktif olduğunu ve paket ismi olarak dummy package yazdığını görüyorum.Ayrıca aboneliğim iptal edildikten sonra tarafıma 86 ve 26 liralık iki adet fatura yansıtıldı.
Taahhüt süremin dolmasına ve aboneliğimin iptalinin üzerinden aylar geçmesine rağmen neden hala web sitesinde bu şekilde aktif gözüktüğünün ve hala tarafıma fatura yansıtıldığının mantıklı bir açıklamasını yapar mısınız ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.751 (Bu ay: 693)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic