Şimdi Ara

Sigarayı bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sekiz yıldır içiyordum gireceğimiz yeni yılla birlikte sigarayı sağlığımı kötü etkilediği ve bir halta yaramadığı için bırakıcam boşu boşuna kendimi zehirliyorum, darısı diğer bağımlıların başına.

• Umarım iradenle bırakmayı başarırsın. İlk 2 günü atlatırsan sonrası kolay açıkcası. Tabi alışkanlık kolay unutulmuyor. Yavaş yavaş alışkanlıkların sigara ile kurduğun bağdan kurtulacak. Önemli olan bana göre bağımlı olmayıp kendi tercihinle sigara olmayan tarafta yer alabilmen.
  • spor yaparsan daha rahat bırakırsın öbür türlü zor
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Ekonomik şartlardan dolayı protein alamıyoruz ki spor yapalım keşke yapabilsek yoksa bende isterim.

• ben 22 gün içmedim sonra tekrar başladım çevrendeki sigara içen tüm arkadaşlardan uzak dur yoksa tekrar gene başlarsın teşvik ediyorlar ister istemez

• bırak hocam. gerekirse kendini odaya kapat yine bırak. eminim düşünmüşsündür ama bu süreci planlarsan kendini kodladıysan çok daha rahat atlatırsın.

• 1 Ocağı beklediysen bırakamazsın
  • Altiorem kullanıcısına yanıt
    28 saat oldu bal gibide bıraktım aklıma bile gelmiyor artık, tek sıkıntı arada gelen nikotin krizinin etkisiyle çok çabuk sinirleniyor oluşum ama ilk bir haftayı atlattıkdan sonra daha rahatlayacağımı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.