Şimdi Ara

Devirdaim arızası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devirdaim pompası arızalı olduğunda aracın su hortumları şişip antifriz sızdırır mı ? En az üç dört farklı noktada antifriz sızıntısı gördüm hortumlarda.

• Merhaba

Devirdaimde kaçak olmamalı. Sadece basınç işi yükselince atacak kapaklar oluyor oradan buhar atar ve terlemeler olur. Onun haricinde kaçak varsa sistemde kaçak vardır.

Devirdaim arızası hararet yapıyor diye diyorsanız o olabilir. Termostat açmıyor da olabilir. Fan dönüyor mu 95 105 derece sonralarında?

Ama sistemde kaçak olmamalı önce kaçakları giderin termostat ve devirdaim kontrolü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

Merhaba

Devirdaimde kaçak olmamalı. Sadece basınç işi yükselince atacak kapaklar oluyor oradan buhar atar ve terlemeler olur. Onun haricinde kaçak varsa sistemde kaçak vardır.

Devirdaim arızası hararet yapıyor diye diyorsanız o olabilir. Termostat açmıyor da olabilir. Fan dönüyor mu 95 105 derece sonralarında?

Ama sistemde kaçak olmamalı önce kaçakları giderin termostat ve devirdaim kontrolü

Araç su eksiltiyor ama hararet yapma su kaynatma gibi bir durum söz konusu değil, termostat da sağlam yeni değiştirdim.Kaçak konusuna gelince, bir çok noktadan antifriz sızıntısı var.Basınç yapıp hortumların bağlantı noktasından atıyor, alt radyatör hortumu, lpg regülatörünün üstündeki hortumlar, t bağlantının olduğu hortumlar heryerden sızıntı var.Ayrıca alt radyatör hortumu şişmiş biraz üzerine gidilirse patlayacak gibi, o yüzden aracı kullanmıyorum yaptırana kadar yatacak artık.Sanki sistemde basınç var gibi, heryerden atıyor antifrizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.