Şimdi Ara

Lada Niva alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enjeksiyonlu olanlarından almayı düşünüyorum karbüratörle uğraşılmaz bu saatten sonra nasıldır nivalar her yola gelir mi parçası felan bulunur mu bunun ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lada Niva: Alınır mı, Alınmaz mı?

Lada Niva, zorlu arazi koşulları için tasarlanmış, dört tekerlekten çekişli bir araçtır. Uzun yıllardır piyasada olan Niva, dayanıklılığı ve uygun fiyatıyla bilinmektedir. Peki, bir Lada Niva satın almayı düşünüyor musun? İşte bilmen gerekenler:

Lada Niva'nın Avantajları:

• Dayanıklılık: Niva, zorlu arazi koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.
    • Uygun Fiyat: Niva, benzer arazi araçlarına kıyasla oldukça uygun fiyatlıdır.
    • Dört Tekerlekten Çekiş: Niva'nın dört tekerlekten çekiş sistemi, tüm yol koşullarında mükemmel yol tutuşu sağlar.
    • Sağlamlık: Niva'nın şasisi ve gövdesi sağlam bir şekilde üretilmiştir ve zorlu kullanımlara dayanabilir.

Lada Niva'nın Dezavantajları:

• Konfor Eksikliği: Niva, konforlu bir araç olarak tasarlanmamıştır ve sert süspansiyonu uzun yolculuklarda sorun oluşturabilir.
    • Yakıt Verimliliği Düşüklüğü: Niva'nın yakıt verimliliği, modern araçların çoğuna kıyasla düşüktür.
    • Eski Teknoloji: Niva, uzun yıllar boyunca üretildiği için teknolojik olarak güncel değildir ve bazı modern özelliklerden yoksundur.
    • Kullanıcı Yorumları: Bazı kullanıcılar, Niva'nın güvenilirliği ve genel kalitesi konusunda şikayetlerde bulunmuştur.

Hangi Model Alınmalı?

Niva'nın birkaç farklı modeli mevcuttur. En tutulan model, orijinal Lada Niva 4x4'tür. Ancak daha yeni model olan Lada Niva Travel, daha modern özelliklere ve daha iyi konfora sahiptir.

Sonuç:

Lada Niva, dayanıklı ve uygun fiyatlı bir arazi aracıdır. Zorlu koşullarda kullanım için idealdir. Ancak konfor eksikliği, düşük yakıt verimliliği ve eski teknolojisi nedeniyle herkese uygun olmayabilir. Bir Lada Niva almayı düşünüyorsanız, yukarıdaki avantaj ve dezavantajları dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Motor kucakta gitmek sorun değilse alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbüratörlüsünü al. Tek noktadan enjeksiyonlarla uğraşmak çok ayrı bir dert.

Kaporta sağlam olsun. Geri kalan hepsini hallederler. Kaskolardan sonra kaportacılarla uğraşılmaz oldu. Sallama iş yapıyorlar veya güç yetmiyor.

Lada lar çok iyi fiyat performans ve dağa taşa vurma arabasıdır. Yenisi halen daha üretimde olduğu için parça var.

• çok nokta enjeksiyonlu modeller iyidir, 2004 sonrası hepsi öyle zaten. daha eski model bakılacaksa da tek nokta enjeksiyon yerine karbüratör tercih edilir.

standart haliyle, iyi bir lastikle arazide iyi iş yapar. parçası bulunuyor, zaten artık lada distribütörlüğü de var, yani orijinal parçalarını yetkili servisten kolaylıkla bulabilirsiniz.

eski modellerde kaportaya iyi bakılmalı, çürümeye müsait oluyorlar. üstten boyası düzgünse bile özellikle tabanını iyi kontrol etmek gerekir. derli toplu niva baş ağrıtmaz, çok da keyiflidir. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 5 Ocak 2022; 15:8:53 >
  • çok sesli öyle ki 2 kişi birbiribi duyamaz. ucuzdur ama tamiri ustası kazıkçıdır. birde heryeri çürür. lada restore ettim 3 kez tecrübelerim var.

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Çürüme mevzusunu öğrenince biraz soğudum bu işten zaten, hem ilanlarda uygun fiyata düzgün bir niva bulamadım hemde pasla felan uğraşacak vakit ve para yok bende.Birde ayrıca internetde izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla ustaları hakikaten dediğiniz gibi kazıkcı.Aynı intiba bende de oluştu.Birde bu off road grupları felan varya bunlar ne ayak? Aidat felan mı alıyorlar üyelerden para mı dönüyor bu gruplarda ? Yoksa babasının hayrına mı her hafta her hafta hadi arkadaşlar falanca yerde yaylaya çıkıyoruz dere tepe geziyoruz diyorlar? Anlam veremedim bu gruplara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2010 üstü alabilirseniz biraz daha rahat edersiniz. İmkanınız var varsa 2018-19lara bakın. Hem yalıtım olarak hem korozyana karşı koruma olarak daha iyiler. 2010 öncesi çok çabuk çürür. Lada kalvanizi 2007 de buldu, ilk kalina da kullandı. 2010 da niva da kullanmaya baişladı diye hatırlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Lada Vega alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casper2006 C kullanıcısına yanıt

Offroad gruplari olayina cevap vermek istedim etkinlik duzenliyorlar evet fakat aidat fln soz konusu degil herkes kendi masrafini ustlenir arazide kalabalik olmanin tadi başkadir daha cesaretli gidersiniz. Batarsaniz kurtaracak araba oldugundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses harici parça sorunu yaşamayacağın bir araç, alınır bakılırsa keyifle sürülür, dağa taşa vurur arada keyfini yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.