Kaptan ya da carkci ol o zaman en iyi para denizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tırcı maaşları ile ilgili düzgün bir kaynak yok mu (2. sayfa)
-
-
üni bitince pilot olmak istiyorum zaten.
-
Bu arkadaşa inanmayın. Neyi sevdiğinize göre gelecek para çok değişiyor.
-
Ahahah dedi hayat boyu kaybeden farukcuk, sevmedigi isi her gun nefretle giden bir sey yapamaz. Sadece yaşar farukcum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyrun ben tircilik yapıyorum
200km mesafe 7 ton kuru yük için sadece 100.000₺ maaş alıyorum altımda son model tır var
Ama nerde ets2de ha ha ha ha ha ha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yukarıdaki rakamların çoğu yanlış. liman şehirlerinin birinde ş.içi tır sürerseniz alacağınız maaş zamdan sonra 15-18 bin arası. ş.içi şoförleri uzun yol gitmiyor ve akşam evlerindeler. ş. arası şoförler için bu maaş primlerle beraber zamdan sonra 22-28 arası. bazı günler eve gidilmeyebiliyor, tabi karşılığında prim alıyorsunuz.
tır sahibi olmak da sandığınız kadar karlı bir iş değil şu an 2006 model ivecolar sadece çekici 1 milyondan başlıyor dorse ve ilk sigorta, k1 masraflarıyla beraber 1.5 milyon giriş maliyeti. ş.arası çalışsanız 22 iş gününde 20 sefer atsanız ve şoför de sizseniz size kalacak olan max. rakam 80-90 bin olur o da araç kaza yapmayacak motor sorun çıkarmayacak vs. vs. şu anki faizin üstünde para alırsınız ama gireceğiniz risk yüksek. faizlerin artıyor olması risk/getiri dengesini negatif yönde etkiliyor mevcut durumda.
-
mevcutta lojistik sektöründe olmayıp da sıfır tır almak şu an çok mantıksız. getirisi faizden çok çok daha az olur hem fiyatlar uçmuş durumda hem de tedarik sıkıntısı var. iveco da para bırakır ancak temizini bulmak lazım tabi.
-
işe giderken sağlık raporu almaya giderken bi abi yurtiçi için 25k + prim dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi tırın yoksa ücretler düşük 20-25k civarı sanırım
Tırı vırı işler diye bi kanal var onu izliyordum adam avrupada çalışıyor 3k euro civarı alıyordu. Çalıştı çalıştı kendine 2-3 tane tır aldı sonra takip etmiyorum ama ferah seviyesi baya artmış olmalı.
Tır işi amerika’da iyi kazandırıyor. 8-15 bin dolar arası diyorlar ölüsü 8 bin ama takometre ile oynarsan yasal sınır olan saati geçersen 15-18 bin olur diyorlardı. Bizim türkler takometrenin ırzına geçiyormuş ama çok tehlikeli bir şey. Çalışmaman gereken bi saatte bi kazaya karışsan ve teknik olarak haklı olsan bile o saatte orada bulunmaman gerektiği için hayatın yanar gurbet ellerde zencilerin içinde hapse düşmek ne bileyim milyonda bir başına gelir ama gelirse de hayatın biter herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Azerbaycan hattına çalışan bir tır şirketinin iç muhasebesine bakıyorum. Şoföre seferden dolayı 550 usd dönüş dolu gelirse +100 usd yazıyorlar. Ayda eğer bekleme olayı olmazsa 2 gidiş 2 dönüş şeklinde çalışıyoruz.
15K ya adam kontak çevirmez olum.
-
Man DAF Scania Volvo Ford Renault Iveco tirlarini sürmüş en az 100000km yol yapmış tecrübeli bir tır soforuyum ets2 de
Her türlü soruyu sorabilirsiniz tırı geri geri park edebilecek kadar ustayım bu iste
Steam'de kazancı %1000 katına çıkaran mod vardı gerçek hayatta olmuyor mu o
Benim lisedeki arkadaşla tır sürüyor diye dalga geçiyorlardı. Şimdi gerek şehirlerarası gerek ülkelerarası tır sürerek Mercedes aldı .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X