Şimdi Ara

Geçen sene 438 ile alan bolum bu sene kaç ister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arifane377 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayrıca obp direk diploma notu x 0.6

Ygs puan ları dustu (x) kadar x 0.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 420'den yukarı çıkmaz.

okul puanı kafadan 15 puan düştü, son düzenlemeyle de okul birincileri bile max 55 puan anca alacak. kafadan 20 puan eder. geçen yıl zor olan ygs'ye göre bu yıl daha zordu, sıralamalara bakarak anlaşılıyo zaten. 2-3 puan da ordan düşer, yine de bunu hesaba katmayalım.

net 20 puan düşer diyorum ben.
  • inşallah düşer ya tek umudumuz artık :(
  • beyler düşecek tabi panik yok :D

2010 yılında 441 olan istanbul sbf kamu yönetimi 2011 yılında 428 puana düştü. hem de sadece sınav zor olduğu için 13 puan düşmüş...

bu yılın ygs'si de geçen yıla oranla bi tık daha zordu. + bi de 20 puan herkesin okul puanı düştü. rahad olun yani, benim sülalem rahad mesela :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 1 Haziran 2012; 19:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

beyler düşecek tabi panik yok :D

2010 yılında 441 olan istanbul sbf kamu yönetimi 2011 yılında 428 puana düştü. hem de sadece sınav zor olduğu için 13 puan düşmüş...

bu yılın ygs'si de geçen yıla oranla bi tık daha zordu. + bi de 20 puan herkesin okul puanı düştü. rahad olun yani, benim sülalem rahad mesela :D

En güzelini yapıyosunuz sülalece yanlız beyler diyerek genelleme yapma derim :)
  • o puan düşüyorda seninki düşmüyor mu.
    sıralamaya bakın.

• önemli olan sıralama .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan siralama diyonuz da tm de bölümler siralama olarak geriledi geçen yıl. Misal hacettepe isletme 18 k dan 31 k ya geriledi, doğal olarak puanı 453 ken 435 oldu. Daha dolu örneği var bunun sadece bu değil, açın bakın 2010 ile 2011 siralamalarına.

• mesela tm3 de ege pdr 9binden 14 bine mi ne gelmişti oynama çok oldu gecen sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

mesela tm3 de ege pdr 9binden 14 bine mi ne gelmişti oynama çok oldu gecen sene

Aynen öyle hocam, tmde sıralamalar düştü puanlar değil. Bu sene ne olur bilinmez, tam bir muamma. ODTÜ nün tüm tm bölümleri bile geriledi misal.
  • Siralamalar dusecegi kesin ama bu senenin trendi diyelimki bilgisayar muhendisligi onunki cikar

Ama olay su ki yeni kontenjanlar acilior her sene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.