Şimdi Ara

Gebze'den Kartepe'ye Nasıl Gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam LYS 1 için Gebze'den Kartepe'ye gitmem gerekiyor.

Arslanbey yerleşkesi, GIDA VE TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU sinav giris yerim otobusle nasil gidebiliriz?

Gebzede yasayan var mi acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gebze'den Kartepe'ye Nasıl Gidilir?

Kartepe'ye Gebze'den ulaşmak için birkaç farklı ulaşım seçeneği mevcuttur. En uygun seçeneği belirlemek için seyahat sürenizi, maliyetinizi ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız gerekir.

Marmaray ile Kartepe'ye Ulaşım

• Gebze Marmaray İstasyonu'nu kullanarak İstanbul'un Avrupa Yakası'na geçin.
    • Yenikapı durağında inin ve İzmit yönüne giden otobüslere binin.
    • İzmit'e ulaştıktan sonra Kartepe'ye giden belediye otobüslerine veya minibüslere aktarma yapabilirsiniz.

Gebze'den Kartepe'ye Giden Otobüsler

• Gebze Otogarı'ndan Kartepe'ye doğrudan otobüs seferleri bulunmaktadır.
    • Otobüs yolculuğu yaklaşık 1 saat sürer ve ücretleri değişebilir.

Kişisel Araç ile Ulaşım

• Kendi aracınızla Gebze'den Kartepe'ye ulaşmak istiyorsanız, D-100 kara yolunu takip etmeniz gerekir.
    • Yolculuk yaklaşık 45 dakika sürer.

Önemli Notlar:

• Gebze'den Kartepe'ye ulaşım seçenekleri mevsimsel değişikliklere ve trafik yoğunluğuna göre değişebilir.
    • En güncel bilgi için ilgili ulaşım sağlayıcılarının web sitelerini veya telefon numaralarını kontrol etmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • izmitte yaşıyorum da izmitte gelip aslanbey arabasına binmen lazım.kartepe geniş bir bölge.sınavdan önce bi gelip oraya gitmeyi dene
  • Halk evinin orada falan mi ineyim? Gebze'den umuttepete direkt otobüsler devam ediyor mu hala acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-1

Halk evinin orada falan mi ineyim? Gebze'den umuttepete direkt otobüsler devam ediyor mu hala acaba?

hocam gideceğin yerle umuttepe alakası yok sen halkevi,kandıra sapağı yolundan geçen aslanbey arabası ile gideceksin.umuttepe kampüsleri başka aslanbeydeki kampüsler başka.sen aslanbeydeki kampüse gideceksin.

http://arslanbeymyo.kocaeli.edu.tr/2/iletisim.htm
  • Çok şanssızmışsın kardeşim.Neyse rast gelsin işin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok diğer sinavlarim umuttepede olacak ondan merak etmistim.

Arslanbey yerleskesinde

KOÜ GIDA VE TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU

ARSLANBEY YERLEŞKESİ KARTEPE / KOCAELİ
    ASLANBEY

olarak geciyor

@bunickonaltıharf

sagol hocam yandim ben yandim :) bu benim 2. universitem aslinda acikla birlikte 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.