Şimdi Ara

BEYLER ASLA AMA ASLA 2.EL STEAM HESABI ALMAYIN, OYUNA GELMEYİN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Foruma geçen hafta 2.el GTA 5 alınık ilanı açtım.

Satan kişi bana özel mesajdan ulaştı. Kendisine ulaşamıyorum.

14 Temmuz günü steam hesap bilgilerini verdi ancak email ve parola bilgilerini değiştirince hesabım kısıtlandı, steam ticket açtım, hesabın aktifleşmesini beklerken dün steam hesabına ait email adresinin e*******@g*******.*** olarak değiştirildiğini farkettim. Hesaba artık kısıtlı olarak bile giremiyorum. Kişiye ulaşamıyorum. Elimde sadece iban numarası ve kişi adı var. (Büyük ihtimal steam e ticket açtı hesabı üzerine geçirdi)

Yazıktır günahtır, burda 2.el ürün satan yeni üyeler türedi, çoğu şüpheli. Böyleleleri yüzünden dürüst satıcılarda zan altında kalıyor. Yazıklar olsun.

İnşallah kişi bana ulaşır paramı iade eder, ben yandım siz yanmayın

Gerekli işlemleri başlattım, cevap bekliyorum kurumlardan.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 26 Temmuz 2015; 3:43:44 >

• hocam satın aldığın arkadaşın profili nasıldı mesaj sayısı rütbe genelde foruma yeni dahil olmuş üyelerden çıkıyor mevzu o yüzden soruyorum
  • Geçmiş olsun, arkasını bırakmayın cezasını alsın.
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.Steam hesabı için bile bu kadar düşen insanlar varmış hala forumda.Oyun bile alırken korkaarak alacak duruma geldik.Ne biçim insanlar var anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Geçmiş olsun hocam.Steam hesabı için bile bu kadar düşen insanlar varmış hala forumda.Oyun bile alırken korkaarak alacak duruma geldik.Ne biçim insanlar var anlamıyorum.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Satıcı

iRengar

Yeni üye,

Gerekli yerlere şikayette bulunmaya başladım, her türlü uğraşacağım,hakkında işlem yapılması için Emniyet Müdürlüğü siber suçlar, dolandırıcılık masası, ve ilgili bankaya şikayette bulundum. Gerekirse Cumhuriyet savcılığına da dilekçe vereceğim.

Nasıl yaptı anlamıyorum, 5-6 gündür hesap kısıtlıydı, hesaba girebiliyordum, dün email ve parolayı değiştirmiş, o kadar da samimi yazıştı, ama telefonunu vermekten kaçındı, telefonu arızalıymış dedi, eft için acele etti,

eft nin olacağı sabah bankayı aradım, ama şikayet etmekten vazgeçtim, keşke etseydim, eft yi iptal ettirseydim, şüphelenmiştim telefonu vermediği için ama gün içi beni telkin edici mesajlar yazdı, kısıtlama kalkar sorun etme dedi, vs vs. meğer hepsi oyunmuş.

Sonuna kadar elimden ne geliyorsa yapacağım, acilen paramı iade etmez ise siciline işlenecek belki de bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 21 Temmuz 2015; 18:23:39 >

• Öncelikle geçmiş olsun.....

yeni üye
    yetersiz referans
    minimum GTA V 179tl lik oyun içeren hesap...

ne kadar teklif ettide gözleriniz köreldi merak ettim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Öncelikle geçmiş olsun.....

yeni üye
    yetersiz referans
    minimum GTA V 179tl lik oyun içeren hesap...

ne kadar teklif ettide gözleriniz köreldi merak ettim????

Önce tüm hesap bilgilerini verdi, kendi adıma mail güncelledim, oyunların alış satış ekran görüntülerini verdi (bana güven veren detay) , gizli soruyu parolayı değiştirdim, hesap tümüyle benim sandım, GTA5 i kurdum oynadım, sadece steam email güncellemeden dolayı VAC sunucularına kısıtlama getirmişti, bende güvendim, güvenmez olaydım

forumda GTA5 60 liradan gidiyor, bende 60 lira yatırdım yanında CS GO hediye dedi. Gerçi CS GO ban yemiş, VAC sunucularından yasaklanmıştı.

İlk defa böyle referans olmadan alışveriş yaptım, ağzım yandı.

steam e ticket attım, hesabım çalındı dedim,

alış satış mail ekran görüntüsünü attım, cd key bilgisini ekledim, Confirmation number from Steam receipt/purchase ve steam kullanıcı adı var. Ama verdiği ilk email bilgisi doğru mu değil mi şüpheli.

Sonuçta beni oyuna getirdi, hesabını geri aldı. Yazıklar olsun.

Steam zaten mağdurun yanında değil, saçma sapan bir sistem,hesap alış verişinde alış yapanı cezalandırıyor, satanı ödüllendiriyor, çıbanın başı STEAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 21 Temmuz 2015; 19:51:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam 2 Defa Para Çekti Neden ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen olayı yanlış anlamış sın steam mağduru cezalandırmıyor sadece illegal hesap oyun satışını engellemeye çalışıyor. Olay bu sorun tl bin değeri yok steam dolar iken iyiydi au an değeri yok steamin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Sen olayı yanlış anlamış sın steam mağduru cezalandırmıyor sadece illegal hesap oyun satışını engellemeye çalışıyor. Olay bu sorun tl bin değeri yok steam dolar iken iyiydi au an değeri yok steamin

Steam denen uyuz sistem her durumda hesabın ilk sahibini koruyorsa ki öyle

kesinlikle ve kesinlikle 2.el steam hesabı almayın aldırtmayın. 2.el Steam hesabı satışı saçmalığın daniskası. Suya yazı yazmak gibi birşey. Ama beni oyuna getiren kişiyi sonuna kadar takip edeceğim, sicilini bitireceğim. Elimden çekeceği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 22 Temmuz 2015; 1:32:00 >
  • DOLANDIRICILIK
    MADDE 157.-(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası verilir.(Asliye Ceza)
    Madde, hileli davranışlarla bir kimseyi aldatarak başkalarının zararına yarar elde etmeyi suç olarak düzenlemiştir. Burada zarar aldatılan kişi veya üçüncü bir şahsa ait olabilir, yarar da failin kendisine veya başkasının lehine olabilir. Suçun oluşması için fiilin ustaca yalanlarla, eski kanunda 765 sayılı TCK’n unda olduğu gibi “Hile ve Desise ”ile işlenmiş olması gerekmektedir. Eski kanundaki “Hile ve Desise” kavramının yerine yeni kanunda “Hileli Davranışlar” almıştır.
  • Satıcı hakkında Emniyet Genel Müdürlüğünde Siber Suçlar Masasına 1 saat kadar ifade verdim. Aramızdaki yazışmaları ve diğer belgeleri de teslim ettim. Dosyaya deliller eklendikten sonra Cumhuriyet Başsavcılığına intikal edecek. Zaten işim gereği Emniyet Müdürlüğü personeli ile iç içeyim, çok yardımcı oldular. Konu ile ilgili gereken yapılacak. Büyük ihtimalle kişinin siciline de işlenir, hayatını kararttı. Ders olsun. Bir daha istese de yapamaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 22 Temmuz 2015; 21:55:46 >
  • hadi bakalım inşallah sonunda birisi hakettiği cezayı alır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Geçmiş olsun hocam. Sonuç belli olunca beni de etiketleyebilir misiniz buraya merak ettim.

Tabi bilgilendirme yaparım.
  • Satıcı bugün bana döndü, Siber suçlar masası olayı detaylı araştırmaya devam edebilir, art niyet var mı? Benden başka kişilerde mağdur oldu mu diye.

3-4 gündür bu durum moralimi bozdu , bide bu sıkıntıyla uğraşmak zorunda kaldım. Onca telefon yazışma vs. İnşallah bundan sonra hesap üzerime baki kalır. Şu anda hesabı kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 29 Temmuz 2015; 16:36:20 >
  • bende steam hesabı alıcam alsam almassam mı kararsız kaldım adamın 8 tane referansı var güzel yorumlar almış yardım edin kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: videogame

bende steam hesabı alıcam alsam almassam mı kararsız kaldım adamın 8 tane referansı var güzel yorumlar almış yardım edin kafam karıştı

Arkadaşın insafına kalmış, hesabı size satıp haberiniz olmadan tekrar geri alırsa hesabınızı hacklemiş sayılır ve bunun suçu 1 yıla kadar hapis ve idari para cezası bildiğim kadarıyla.
  • gecmis olsun,

bircok steam hesabi sattim ve hicbir arkadas sikayetci değil. yanlis insanlarla yanlis bir ticaret sonucu husrana ugramissiniz. referansli ve guvenilir kisilerden alisveris yapmanız gerek. ama tabi insanda 500 referans olsa da seytan durter yine dolandırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: videogame

bende steam hesabı alıcam alsam almassam mı kararsız kaldım adamın 8 tane referansı var güzel yorumlar almış yardım edin kafam karıştı

al tabii ki kardes. zaten konuyu acan da steam hesabini kullanabiliyor suan. dolandirilmamis yani. referanssiz kisilere itibar etmeyin sadece

• Aynı satıcı aynı steam hesabıyla benide DOLANDIRDI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.