Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ESKİ DUHUL DONANİMFORUM HESAPLARI ÇALINTI, EK GÜVENCE İSTEYİN
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Donanimforum ilgili hesapları kapattı, gereği yapılmıştır, sizlerde forum yönetimine şikayet ederseniz ilgili hesaplar anında kapatılıyor bilginize. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Herkes gereğini yapsın, boşvermesin.
Önce gift sonra para atsanız dahi gift atan kişi tıpkı normal oyun satın alımlarında olduğu gibi siz henüz 2 saat oynamadıysanız iade seçeneğine başvurup parasını geri alabiliyor, Steam FAQ okuyup bakabilirsiniz, başıma geldi o yüzden paylaşayım dedim.
Yalnızca ve yalnızca otantik, tanıdığınız ettiğiniz insanlardan gift alın.
-
Kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci el bölümünde konunuz var biraz baktımda her oyun yok galiba, çoğunlukla india oyunlar var gibi Triple A çok oyun yok.
STALKER HEART OF CHORNOBYL VS. gibi
-
hocam (sitemde) olmayan oyunlar icin ozelden bakiyorum istek durumunda fiyat veriyorum, ozel isteginiz varsa benden almak mi marketlerden almak mi daha iyi avantajli acikca belirtiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X