Şimdi Ara

ESKİ DUHUL DONANİMFORUM HESAPLARI ÇALINTI, EK GÜVENCE İSTEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ESKİ DUHUL DONANİMFORUM HESAPLARI ÇALINTI, EK GÜVENCE İSTEYİN

Eski duhul, referanslara güvenip alışveriş yaptığımız hesaplar birer birer çalınmış, steamgift artık tehlikeli. Alınık ilanıma gelen tüm profiller dolandırıcı çıktı. Uzak durun. Önce steamgift sonra para. Sabit telefonu, dahili hat, cep telefonu, iş adresi veremeyecek olan steamgift satmasın ya da alınık ilanlarına mesaj atmasın. Ortam çok bozuldu. 5 kişiden 3 ü dolandırıcı. Dikkat Dikkat Dikkat.

Forum hesaplarınızı çalanları siber suçlar masası ve savcılığa bildirin. Öyle böyle değil en az 10 yılla yargılanacaklar, acımayın bu kişilere, savcıya ifade verdikten sonra ağlaya ağlaya şikayetiniz geri çekmenizi isteyecekler, çekmeyin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merhaba O dolandiricilari İfşa edin lütfen.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Donanimforum ilgili hesapları kapattı, gereği yapılmıştır, sizlerde forum yönetimine şikayet ederseniz ilgili hesaplar anında kapatılıyor bilginize. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Herkes gereğini yapsın, boşvermesin.

• Önce gift sonra para atsanız dahi gift atan kişi tıpkı normal oyun satın alımlarında olduğu gibi siz henüz 2 saat oynamadıysanız iade seçeneğine başvurup parasını geri alabiliyor, Steam FAQ okuyup bakabilirsiniz, başıma geldi o yüzden paylaşayım dedim.

Yalnızca ve yalnızca otantik, tanıdığınız ettiğiniz insanlardan gift alın.

• SevenPacer kullanıcısına yanıt

Kesinlikle.

• merhabalar, bu tür durumlarda magdur olmamak icin: ucuzaoyun.com adresinden satin alim yapabilirsiniz. tum urunlere fatura kesilmektedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt

İkinci el bölümünde konunuz var biraz baktımda her oyun yok galiba, çoğunlukla india oyunlar var gibi Triple A çok oyun yok.

STALKER HEART OF CHORNOBYL VS. gibi

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    hocam (sitemde) olmayan oyunlar icin ozelden bakiyorum istek durumunda fiyat veriyorum, ozel isteginiz varsa benden almak mi marketlerden almak mi daha iyi avantajli acikca belirtiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.