Şimdi Ara

WoW Oynamak İsteyen ve Oynayamayanlara , Yada Bende Denemek İstiyorum diyenler .. hemen girin içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level dergisi Ağustos Ayı sayısında Blizzard'la yaptığı görüşmeler sonucunda 10 günlük deneme paketi + oyunun 1.11 patchiyle beraber olarak verileceğini duyurdu hemde CD'de DVD okuyucusu olmayanlar üzülmesin yani

oynamak isteyipte orjinal oynayamayanlar , WoW nedir abi ? deyip hiç denemeyenler , WoW'u sevmeyenler falan filan herkesin denemesini tavsiye ederim ..

özellikle " WoW çok iyi oyun hatta çok ta eğlenceli ama vereceğim paraya yazık olur mu olmaz mı ? veya değer mi bu paraya diyenler Level'i alıp denesinler

ama çabuk olun çünkü sınırlı sayıda dergi bayiilere dağıtılacak .... ama tabiki bu oyun lvl 60 tab sonra başlar o yüzden lvl 60 oynayanlar o zevki almayı beklemesinler

[umarım bunları söylemekler reklam yapmamışımdır , bende zamanında free oynayan ve 10 günlük deneme paketi vs bunun gibi bişeyler arayan birisiydin]

Umarım yardımcı olmuşumdur

www.level.com.tr 'de daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz sanırım ..

• Evet LeveL Dergisinde görmüştüm bu haberi... Asrın olayı mükemmel birşey bu. Gerçi 14 gün deneyince hayatta bırakamam ama denemezsem de çok şey kaçırmış olurum haber için saol femre

edit:Deneme sürümü 10 değil, 14 günlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSpirit -- 12 Temmuz 2006; 0:36:43 >
  • yaw şu link i burayada verin lütfen ben bulamadım sanırım !
  • linke gerek yok yaw .. gelecek ay level alıyosun 14 gün bedavaya wow oynuyosun ..

olay bu

cd de wow için patch + oyunun setup'uda olcak sanırım ..

yani o cdnin içinde WoW'u 14 gün bedava oynaman için gereken herşey olacak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.