Şimdi Ara

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar kim hangi oyunu ne kadar süreyle oynamış hangi yıllar arası oynamıs buraya yazıversin.

Ultima Online: 1 Yıl (1999-2000)

Knight Online: 2 Yıl (2003-2005)

Silkroad : Bir kaç ay (2004)

Cabal : Bir kaç gün (2006)

Flyff : Bir kaç gün (2007)

Wow : Bir kaç ay (2007)

Lineage II : Bir kaç gün (2007)

Jade Dynasty : Bir kaç ay (2009 - 2010)

AION Online : Bir kaç ay

Shaiya : Biraz.

İndirip yükleyip direk sildiğim oyunlar; Rohan Online, SUN Online, EVE Online, MU Online ve daha hatırlamadığım 10 tane daha oyun.

Peki ya siz?

Edit 2: Şu an League Of legendsteyim nickim aynı forumdakiyle :) Eudayım

Topiği hortlatan arkadaşa selamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 9 Haziran 2011; 21:44:48 >

• Ultima Online
    -Sanane
    -Nebula
    -HardGamer
    -Darkvenue

Dark Age Of Camelot ve SwG

Rising Force Online (Tr Serverı GElsin Devam )

Şuan Jade Dynasty..

Arada Çerezlik Oyunlar Oldu Tabi Ama 1 Kaç Ayı Geçmemiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: LoTaR

Ultima Online
    -Sanane
    -Nebula
    -HardGamer
    -Darkvenue

Dark Age Of Camelot ve SwG

Rising Force Online (Tr Serverı GElsin Devam )

Şuan Jade Dynasty..

Arada Çerezlik Oyunlar Oldu Tabi Ama 1 Kaç Ayı Geçmemiştir..

Warhammer Online(2010-????)(Hayatımda oynadığım en iyi pvpye sahip oyun olur kendisi.Gerçekten çok zevkli.Oyundaki buglarda temizlendi.Oyuncu sayısı gayet iyi durumda.Kesinlikle tavsiyem.)
    Ragnarok Online (2003-????)(Ah o müzikler...Beni benden alırdı.)
    World Of Warcraft (2004-????)(wotlkde sıçtılar ama cataclysm güzel gibi duruyordu)
    GuildWars (2005-????)(Hayatımda oynadığım en mükemmel oyundu.Yıllardır hala oynamaktayım.Bırakmamda taki GuildWars 2 gelene kadar.)
    Rising Force (2007-????)(CodeMaster zamanı güzeldi.)
    Fifa Online 2 (2009-????)(Tabi benim gibi fifa hastası olanlar için gayet güzel bi oyun.Ama çok lag oluyor.)
    Battlefield Heroes (2009-????)(Eğlenceli Bir oyun gerçekten.Ama bi süre sonra map kıtlığı bunaltıyor.)
    Vanguard:Saga of Heroes (2006-2007)(Soe oyunu o kadar çok bugla sürmeseydi piyasaya gerçekten güzel bir oyun olabilirdi.Şu an durumu gayet iyi ama oyuncu sayısı az malesef :/)
    Eudemons Online (2007-????)(Pk ve pet sistemi gayet güzeldi.Oynadığım ender güzel f2p oyunlardan.)
    Dungeons&Dragons Online (2009-????)(Frp severler için gayet güzel bir oyun.Ama sürekli dungeondan bunalıcak oyuncular bulaşmasın.)
    Lord of The Rings Online (2008-2009)(Pve oyuncuları için gayet güzel bir oyun.Ama pvp sistemi kötü gerçekten.Bide müzikleri güzel olsa...)
    Allods Online (2010-2010)(Gördüğüm en iyi WoW klonu.Ancak pvesi gerçekten sıkıcı.Ve maalesef P2W...)
    World Of Padman (2007-????)(Güzel oyundur tavsiye ederim.Kocaman haritalarda birer böcek edasında küçük küçük kapısıyorsunuz.)
    Armada Online (2008-????)(Hala Alfa sürecinde olduğundan aşırı oyuncusu olmamasına rağmen gerçekten zevkli bir oyun.Boyutuda düşük.Tavsiye ederim.)
    SAGA Online (2007-????)(Mükemmel bir mmorts oyunu.Gerçekten çok eğlenerek oynayabilirsiniz.Ancak sakın f2p oynamaya kalkmayın.)
    Gunz Online (2009-2009)(Beğenmedim.Ben hiçte abarttıları gibi bir oyun değil.Hack dolu.Kesinlikle bulaşmayın.)
    Ragnarok Online 2 (2009-????)(Gerçekten güzel bir oyun olmuş.Ragnarok ONline müzikleri.O tatlı karakterler vs.Çok beğendim.Europe gelsin başlıyıcam tekrar.)
    Jade Dynasty (2009-2010)(Grafikler güzel ancak kendinden botlu her yerinden grind akan bir oyun.Tavsiye etmiyorum.)
    Ether Saga Online (2010-????)(Grafikleri gerçekten mükemel.Gördğüm en iyi karkter tasarımlarından biri vs.Ama yine perfect world malesef.Grind grind grind bot bot bot.Bulaşmayın)
    Cloud Nine Online (2009-2010)(Gerçekten güzel bir anime oyun.Tavsiye ediyorum.Ben çok beğenmiştim.Karakterler çok tatlı...)
    Aika Online (2010-2010)(Hiç beğenmemiştim.Hele o warriorun kılıç kullanışını gördüğüm an silmiştim oyunu.Benim gibi bazı takıntılarınız yoksa oynayın.Varsa bulaşmayın...)
    Voyage Century (2009-2009)(Beğenmemiştim açıkçası.Tavsiye etmiyorum.)
    Rappelz Online (2008-2008)(Uzak durun...)
    Dragonica Online (2009-2009)(Benim gibi grafik takıntınız yoksa oynayın.Ben şahsen böyle online mario tipli oyunları beğenmiyorum.Yoksa zevkli oyun.)
    Starwars Galaxies (2008-????)(Star Wars aşkı bitmez.May The Force Be With You...7 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen bi aşk.Mükemmel bi oyun.)
    Priates of The Burning Sea (2009-2009)(Kotu oldugundan deil mükemmel ama trial :( )(Gerçekten güzel oyun.Artık f2p kesinlikle deneyin.)
    Nostale(20010-2010)(Beğenmedim.Ragnarok özentiliği olmuş.Onu taklit etmeye çalışmışlar ama becerememişler.)
    MapleStory(2008-2009)(Dediğim gibi online mario tipli oyunları sevmiyorum.Ama eğlenceli oyun.Takıntınız yoksa oynayın.)
    Lineage 2 (2009-????)(Gerçekten güzel bir oyun.Pvp sistemi mükemmel.Kesinlikle deneyin...)
    Global Agenda(2011-????)(Beğendim açıkçası.Güzel bir oyun.Grafikleri filan güzel.Pvp sistemide eğlenceli.Ama open world pve sarmadı açıkçası.)
    Aion Online(2010-2011)(Grafikleri mükemmel.Ancak beni karakter tiplemeleri filan sarmadı.Ama kesinlikle piyasadaki en iyi oyunlardan birisi oynayın tavsiye ederim.)
    Eve Online(2010-????)(Ultima'nın uzayda geçen versiyonu gibi diyebiliriz.Ben sürekli aksiyon yaşiyicam vs tiplerdenseniz başlamıyın.Çok fazla sabır isteyen ama gördüğüm en ayrıntılı oyun olur kendisi.Grafikleri su ana kadar gördüğüm en iyi grafiklerdir bu arada mmorpgler arasında.İngilizceniz iyi ve sabırlı bir oyuncuysanız deneyin.)
    Bad Company 2(2010-????)(Hayatımda oynadığım en iyi online fps oyunu.Mükemmel bir oyun.Kesinlikle tavsiye ediyorum.)
    Team Fortress 2(2009-????)(Mükemmel mükemmel mükemmel.Kesinlikle deneyin pişman olmazsınız.)
    ve daha sayamiyicağım kadar oyun...Ivır zıvır daha bir çok oyunu yazmaya üşendim açıkçası...Beklemekte oldugum gelicek cok iyi oyunlar:
    GuildWars 2
    Blade&Soul
    Starwars:The Old Republic
    LEGO Universe(Hoş geldi sefalar getirdi...)
    World of Warcraft:Cataclysm(Geldi.Hoş geldi...)
    Playboy Manager

???? olanlar hala arada girip oynadigim oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 5 Ocak 2011; 8:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Warhammer Online(2010-????)(Hayatımda oynadığım en iyi pvpye sahip oyun olur kendisi.Gerçekten çok zevkli.Oyundaki buglarda temizlendi.Oyuncu sayısı gayet iyi durumda.Kesinlikle tavsiyem.)
    Ragnarok Online (2003-????)(Ah o müzikler...Beni benden alırdı.)
    World Of Warcraft (2004-????)(wotlkde sıçtılar ama cataclysm güzel gibi duruyordu)
    GuildWars (2005-????)(Hayatımda oynadığım en mükemmel oyundu.Yıllardır hala oynamaktayım.Bırakmamda taki GuildWars 2 gelene kadar.)
    Rising Force (2007-????)(CodeMaster zamanı güzeldi.)
    Fifa Online 2 (2009-????)(Tabi benim gibi fifa hastası olanlar için gayet güzel bi oyun.Ama çok lag oluyor.)
    Battlefield Heroes (2009-????)(Eğlenceli Bir oyun gerçekten.Ama bi süre sonra map kıtlığı bunaltıyor.)
    Vanguard:Saga of Heroes (2006-2007)(Soe oyunu o kadar çok bugla sürmeseydi piyasaya gerçekten güzel bir oyun olabilirdi.Şu an durumu gayet iyi ama oyuncu sayısı az malesef :/)
    Eudemons Online (2007-????)(Pk ve pet sistemi gayet güzeldi.Oynadığım ender güzel f2p oyunlardan.)
    Dungeons&Dragons Online (2009-????)(Frp severler için gayet güzel bir oyun.Ama sürekli dungeondan bunalıcak oyuncular bulaşmasın.)
    Lord of The Rings Online (2008-2009)(Pve oyuncuları için gayet güzel bir oyun.Ama pvp sistemi kötü gerçekten.Bide müzikleri güzel olsa...)
    Allods Online (2010-2010)(Gördüğüm en iyi WoW klonu.Ancak pvesi gerçekten sıkıcı.Ve maalesef P2W...)
    World Of Padman (2007-????)(Güzel oyundur tavsiye ederim.Kocaman haritalarda birer böcek edasında küçük küçük kapısıyorsunuz.)
    Armada Online (2008-????)(Hala Alfa sürecinde olduğundan aşırı oyuncusu olmamasına rağmen gerçekten zevkli bir oyun.Boyutuda düşük.Tavsiye ederim.)
    SAGA Online (2007-????)(Mükemmel bir mmorts oyunu.Gerçekten çok eğlenerek oynayabilirsiniz.Ancak sakın f2p oynamaya kalkmayın.)
    Gunz Online (2009-2009)(Beğenmedim.Ben hiçte abarttıları gibi bir oyun değil.Hack dolu.Kesinlikle bulaşmayın.)
    Ragnarok Online 2 (2009-????)(Gerçekten güzel bir oyun olmuş.Ragnarok ONline müzikleri.O tatlı karakterler vs.Çok beğendim.Europe gelsin başlıyıcam tekrar.)
    Jade Dynasty (2009-2010)(Grafikler güzel ancak kendinden botlu her yerinden grind akan bir oyun.Tavsiye etmiyorum.)
    Ether Saga Online (2010-????)(Grafikleri gerçekten mükemel.Gördğüm en iyi karkter tasarımlarından biri vs.Ama yine perfect world malesef.Grind grind grind bot bot bot.Bulaşmayın)
    Cloud Nine Online (2009-2010)(Gerçekten güzel bir anime oyun.Tavsiye ediyorum.Ben çok beğenmiştim.Karakterler çok tatlı...)
    Aika Online (2010-2010)(Hiç beğenmemiştim.Hele o warriorun kılıç kullanışını gördüğüm an silmiştim oyunu.Benim gibi bazı takıntılarınız yoksa oynayın.Varsa bulaşmayın...)
    Voyage Century (2009-2009)(Beğenmemiştim açıkçası.Tavsiye etmiyorum.)
    Rappelz Online (2008-2008)(Uzak durun...)
    Dragonica Online (2009-2009)(Benim gibi grafik takıntınız yoksa oynayın.Ben şahsen böyle online mario tipli oyunları beğenmiyorum.Yoksa zevkli oyun.)
    Starwars Galaxies (2008-????)(Star Wars aşkı bitmez.May The Force Be With You...7 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen bi aşk.Mükemmel bi oyun.)
    Priates of The Burning Sea (2009-2009)(Kotu oldugundan deil mükemmel ama trial :( )(Gerçekten güzel oyun.Artık f2p kesinlikle deneyin.)
    Nostale(20010-2010)(Beğenmedim.Ragnarok özentiliği olmuş.Onu taklit etmeye çalışmışlar ama becerememişler.)
    MapleStory(2008-2009)(Dediğim gibi online mario tipli oyunları sevmiyorum.Ama eğlenceli oyun.Takıntınız yoksa oynayın.)
    Lineage 2 (2009-????)(Gerçekten güzel bir oyun.Pvp sistemi mükemmel.Kesinlikle deneyin...)
    Global Agenda(2011-????)(Beğendim açıkçası.Güzel bir oyun.Grafikleri filan güzel.Pvp sistemide eğlenceli.Ama open world pve sarmadı açıkçası.)
    Aion Online(2010-2011)(Grafikleri mükemmel.Ancak beni karakter tiplemeleri filan sarmadı.Ama kesinlikle piyasadaki en iyi oyunlardan birisi oynayın tavsiye ederim.)
    Eve Online(2010-????)(Ultima'nın uzayda geçen versiyonu gibi diyebiliriz.Ben sürekli aksiyon yaşiyicam vs tiplerdenseniz başlamıyın.Çok fazla sabır isteyen ama gördüğüm en ayrıntılı oyun olur kendisi.Grafikleri su ana kadar gördüğüm en iyi grafiklerdir bu arada mmorpgler arasında.İngilizceniz iyi ve sabırlı bir oyuncuysanız deneyin.)
    Bad Company 2(2010-????)(Hayatımda oynadığım en iyi online fps oyunu.Mükemmel bir oyun.Kesinlikle tavsiye ediyorum.)
    Team Fortress 2(2009-????)(Mükemmel mükemmel mükemmel.Kesinlikle deneyin pişman olmazsınız.)
    ve daha sayamiyicağım kadar oyun...Ivır zıvır daha bir çok oyunu yazmaya üşendim açıkçası...Beklemekte oldugum gelicek cok iyi oyunlar:
    GuildWars 2
    Blade&Soul
    Starwars:The Old Republic
    LEGO Universe(Hoş geldi sefalar getirdi...)
    World of Warcraft:Cataclysm(Geldi.Hoş geldi...)
    Playboy Manager

Alıntıları Göster

Knight online(hiç birinin tarihini hatırlamıyorum)
    Silkraod online
    Hero online
    Kal online
    Cabal online
    World Of Warcraft
    DOTA
    Perfect World muydu perfect online mıydı o
    Dragonica
    Warrior epic
    Yüklediğim gibi sildiğim oyunlar
    Sun online,Son Destan,Karahan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 18 Nisan 2010; 12:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

Knight online(hiç birinin tarihini hatırlamıyorum)
    Silkraod online
    Hero online
    Kal online
    Cabal online
    World Of Warcraft
    DOTA
    Perfect World muydu perfect online mıydı o
    Dragonica
    Warrior epic
    Yüklediğim gibi sildiğim oyunlar
    Sun online,Son Destan,Karahan

Alıntıları Göster
    Ultima Online - muo - knight - silk road - world of warcraft - dota - zu - hero - sword of the new world - warrock - gunz - archlord - voyage century - rose - kal - kicks - space cowboys [ace] - shaiya - last chaos - dragonica - heroes of newerth - metin2 - rohan - istanbul kıyamet vakti - navy field - perfect world - rappelz - lunaonline - fiesta - cabal - s4 league - blitzkrieg1941 - aika online - florensia

en çok beğendiklerim :
    florensia, wow, dota, hon, dragonica

• quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

Ultima Online - muo - knight - silk road - world of warcraft - dota - zu - hero - sword of the new world - warrock - gunz - archlord - voyage century - rose - kal - kicks - space cowboys [ace] - shaiya - last chaos - dragonica - heroes of newerth - metin2 - rohan - istanbul kıyamet vakti - navy field - perfect world - rappelz - lunaonline - fiesta - cabal - s4 league - blitzkrieg1941 - aika online - florensia

en çok beğendiklerim :
    florensia, wow, dota, hon, dragonica

Alıntıları Göster
    Uzun süreli severek oynadıklarım,
    -Knight Online ( İlk online oyunum. Beramus açıldığında orda başlamıştım, fire drake gelince bıraktım.)
    -Ragnarok Online (Loki açılınca bi 2ay orda sonra bi private serverda 1 sene oynamıştım.)
    -Metin2 (tek serverlı zamanında oynamıştım dupe çıkınca soğudum bıraktım.)
    -City of Heroes (PvE çok güzeldi ama oyuncu sayısı az diye devam etmedim.)
    -İstanbul Kıyamet vakti ( lvl sınırı 30ken şifacım vardı güzel oyundu ama şifacıları nerflediler bıraktım ben de.)
    -Eudemons Online (Güzel oyundu niye bıraktım hatırlayamadım şimdi :))
    -Dota (sayılırsa, 2-3 senedir oynuyorum)
    -Trackmania Nations (Çok güzel oyundu ama eskidi tabi zamanla)
    -Champions Online ( CoH'dan daha güzeldi ama PvP'de eşitlik yoktu, herkesi ezen bi build vardı onu bilmeyenler bişe yapamıodu.)
    -Guild Wars ( Güzel oyun ama eskidi artık, 2yi bekliyorum.)
    -Runes of Magic ( Cash Shop'un çok güçlü olması yüzünden bıraktım.)
    -Aika Online ( Son favorim, Global serverın açılmasını bekliyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Uzun süreli severek oynadıklarım,
    -Knight Online ( İlk online oyunum. Beramus açıldığında orda başlamıştım, fire drake gelince bıraktım.)
    -Ragnarok Online (Loki açılınca bi 2ay orda sonra bi private serverda 1 sene oynamıştım.)
    -Metin2 (tek serverlı zamanında oynamıştım dupe çıkınca soğudum bıraktım.)
    -City of Heroes (PvE çok güzeldi ama oyuncu sayısı az diye devam etmedim.)
    -İstanbul Kıyamet vakti ( lvl sınırı 30ken şifacım vardı güzel oyundu ama şifacıları nerflediler bıraktım ben de.)
    -Eudemons Online (Güzel oyundu niye bıraktım hatırlayamadım şimdi :))
    -Dota (sayılırsa, 2-3 senedir oynuyorum)
    -Trackmania Nations (Çok güzel oyundu ama eskidi tabi zamanla)
    -Champions Online ( CoH'dan daha güzeldi ama PvP'de eşitlik yoktu, herkesi ezen bi build vardı onu bilmeyenler bişe yapamıodu.)
    -Guild Wars ( Güzel oyun ama eskidi artık, 2yi bekliyorum.)
    -Runes of Magic ( Cash Shop'un çok güçlü olması yüzünden bıraktım.)
    -Aika Online ( Son favorim, Global serverın açılmasını bekliyorum.)

Alıntıları Göster
    Severek oynadıklarım..

Silkroad - (2005-XXXX) hala oynuyorum..
    Cabal - (2009-2010)
    Dekaron - (2008-2010)
    Rakion - (hatırlamıyorum ama sanırım 2-3 ay)
    S4League - (hala oynuyorum bazen sroya girmediğinde )
    KnightOnline - (2006-2007)
    Talisman Online - (2008-2009)

bendende bukadar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: neith34

Severek oynadıklarım..

Cabal - (2009-2010)
    Dekaron - (2008-2010)

bendende bukadar ..

Alıntıları Göster
    Jade Dynasty nasıl bir oyun ? indirip yükleme zahmetine değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Jade bence güzel denebilecek bi oyun. Ama Uzak Doğu tarzı oyunları sevmeyenler uzakta dursun 75 lvl charım var ama oyunda birlikte oynanabilecek bir adam yok! Herkes oyunun dahili sisteminde olan BOT a bırakmış AFK :) Ama şöyle söylebilirm illaki psikolojik olarak bi online oyun oynama meraklısı biriysen ve fazlada zamanın yoksa bırak BOT a sabah aksam kasar charını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neith34

Severek oynadıklarım..

Cabal - (2009-2010)
    Dekaron - (2008-2010)

bendende bukadar ..

Alıntıları Göster
    Knight Online (2002 - 2008)
    Cabal Online (2008-2009)
    Counter Strike (2005 den beri ara ara oynadım 2009 dan sonra çok sık 2010 da bitti )
    Silkroad (2 gün)
    S4League (2 gün)
    AİKA Online (1 hafta)
    Mu Online (1-2 ay kadar)
    Talisman Online (1 gün)
    Metin2 (2 hafta kadar)
    Runes Of Magic (2 -3 gün kadar)
    İstanbul Kıyamet Vakti ( PCDEN Beni soğutan oyundu tahmini 5 dk falan oynadım )
    Hero Online ( 1 Hafta Kadar)
    Son Destan ( 1hafta)
    Karahan Online ( 1-2 hafta)
    Warrock ( 1 saat oynadığım zaman hile çoktu o yüzden )
    GUNZ Online ( 3-4 ay)
    Rappelz Online ( 1 Hafta kadar)
    Fifa 2008 (Hamachi ağından online turnuvalar yapılıyordu 1 ay kadar oynadım)
    Archlord ( 1 gün)
    Last Chaos (3-4 saat)
    Allods Online ( 1 saat)

atladığım 2-3 tanedaha vardır şuan hiç birini oynamıyorum oyun arayışındayım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

Ragnarok Online (2003-????)
    World Of Warcraft (2004-????)
    GuildWars (2005-????)
    Rising Force (2007-????)
    Fifa Online 2 (2009-????)
    Battlefield Heroes (2009-????)
    Vanguard:Saga of Heroes (2006-2007)
    Eudemons Online (2007-????)
    Dungeons&Dragons Online (2009-????)
    Lord of The Rings Online (2008-2009)
    Allods Online (2010-2010)
    World Of Padman (2007-????)
    Armada Online (2008-????)
    SAGA Online (2007-????)
    Gunz Online (2009-2009)
    Ragnarok Online 2 (2009-????)
    Jade Dynasty (2009-2010)
    Ether Saga Online (2010-????)
    Cloud Nine Online (2009-2010)
    Aika Online (2010-2010)
    Voyage Century (2008-2009)
    Rappelz Online (2008-2008)
    Dragonica Online (2009-2009)
    Starwars Galaxies (2008-????)
    Priates of The Burning Sea (2009-2009)(Kotu oldugundan deil mükemmel ama trial :( )
    Nostale(2009-2010)
    MapleStory(2008-2009)
    Lineage 2 (2009-????)

ve daha sayamiyicaim kadar oyun... Beklemekte oldugum gelicek cok ii oyunlar:
    GuildWars 2
    Blade&Soul
    Starwars:Old Republic
    LEGO Universe
    World of Warcraft:Cataclysm
    Playboy Manager

valla şu listeye bakınca gerçekten iyi bir online oyuncu gördüm :) (gerçi iyi bir online oyuncu bir oyuna sadık kalandır diyenleriniz çıkacak)

bu kadar oyun arasında gezmenin tek sebebi aradığın tadı bulamaman olabilir. benim derdim böyle çünkü! belkide online oyunları güzel yapan şey grafikleri ya da sistemi değil OYUNCULARDIR. Haksızmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cronicpeacer

quote:

Jade bence güzel denebilecek bi oyun. Ama Uzak Doğu tarzı oyunları sevmeyenler uzakta dursun 75 lvl charım var ama oyunda birlikte oynanabilecek bir adam yok! Herkes oyunun dahili sisteminde olan BOT a bırakmış AFK :) Ama şöyle söylebilirm illaki psikolojik olarak bi online oyun oynama meraklısı biriysen ve fazlada zamanın yoksa bırak BOT a sabah aksam kasar charını :)

Herkezin bota bırakmış olması biraz moral bozucu ama neyse bakalım denemekte fayda var. 2-3 saate kadar oyunu indirip kurmuş olurum.

• quote:

quote:

quote:

Herkezin bota bırakmış olması biraz moral bozucu ama neyse bakalım denemekte fayda var. 2-3 saate kadar oyunu indirip kurmuş olurum.

Alıntıları Göster
    1 Yıl Knight Online
    2 Yıl Silkroad
    3-5 ay Metin2
    3-5 ay da Karahan oynadım.

Daha bir sürü online oyun oynamışlığım var ama istediğim zevki alamadığım ve çabucak bıraktıgım için onları yazmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: secondpress

1 Yıl Knight Online
    2 Yıl Silkroad
    3-5 ay Metin2
    3-5 ay da Karahan oynadım.

Daha bir sürü online oyun oynamışlığım var ama istediğim zevki alamadığım ve çabucak bıraktıgım için onları yazmıyorum.

Alıntıları Göster
    Knight Online (5.5 Sene)
    Cabal Online (2 Hafta Turk pwp lerinde oynadim)
    Counter Strike (Online oyunlara ilk basladiğim oyun hala pcm de var Sıkıldıgımda girerim.)
    Silkroad (Bununda Pwpsini Oynadim 3 saat)
    Drift City(1 saat)
    AİKA Online (1 gün)
    Florensia(15 dk )
    Karos Online(3 Gün Pvp si iyi olmadiği icin biraktim)
    Metin2 (2 hafta kadar)
    Runes Of Magic (2 -3 gün kadar Cok Sacma Geldi bana Eu Oynicaksaniz oynayin Ama TR oynamayin.!!)
    İstanbul Kıyamet Vakti ( Gittim 1 tane Fare Bayittim Direk alt+f4 Sildim)
    Son Destan ( 2 Hafta)
    GUNZ Online ( 3-4 ay)
    Sword Of the New World ( 7 gb lik oyun heyecanla indirdim Vasati aşamadi)
    Allods Online ( 1 saat)
    Twelve Sky 2 (oyuna girdiğim gibi Sildim)
    Live For Speed(Gercekten Güzel bi oyun 150 Mb online araba yarişi 10 gb lik oyun gibi grafik var hala oynamaktayim sikintidan)
    JAPKO(Turk ipleri acildi Direk gelip Dupe cikarttilar biraktim.)
    Rakion(Can Sikintisina Girdiğim oyun)
    Wolf Team(Counter Strike a benzettiğim icin oynadim)
    Gruond Bound(Eskiden SOlucan oyunu vardi Top atardin o oyun online :D )
    Project Powder (SnowBoard Oyunu gercekten güzel can sikintisina girdiğim oyun.)

Ve Daha Niceleri =)

• quote:

Orijinalden alıntı: KilheaLCraZy

Knight Online (5.5 Sene)
    Cabal Online (2 Hafta Turk pwp lerinde oynadim)
    Counter Strike (Online oyunlara ilk basladiğim oyun hala pcm de var Sıkıldıgımda girerim.)
    Silkroad (Bununda Pwpsini Oynadim 3 saat)
    Drift City(1 saat)
    AİKA Online (1 gün)
    Florensia(15 dk )
    Karos Online(3 Gün Pvp si iyi olmadiği icin biraktim)
    Metin2 (2 hafta kadar)
    Runes Of Magic (2 -3 gün kadar Cok Sacma Geldi bana Eu Oynicaksaniz oynayin Ama TR oynamayin.!!)
    İstanbul Kıyamet Vakti ( Gittim 1 tane Fare Bayittim Direk alt+f4 Sildim)
    Son Destan ( 2 Hafta)
    GUNZ Online ( 3-4 ay)
    Sword Of the New World ( 7 gb lik oyun heyecanla indirdim Vasati aşamadi)
    Allods Online ( 1 saat)
    Twelve Sky 2 (oyuna girdiğim gibi Sildim)
    Live For Speed(Gercekten Güzel bi oyun 150 Mb online araba yarişi 10 gb lik oyun gibi grafik var hala oynamaktayim sikintidan)
    JAPKO(Turk ipleri acildi Direk gelip Dupe cikarttilar biraktim.)
    Rakion(Can Sikintisina Girdiğim oyun)
    Wolf Team(Counter Strike a benzettiğim icin oynadim)
    Gruond Bound(Eskiden SOlucan oyunu vardi Top atardin o oyun online :D )
    Project Powder (SnowBoard Oyunu gercekten güzel can sikintisina girdiğim oyun.)

Ve Daha Niceleri =)

Alıntıları Göster
    Knight Online --- 2006 - 2009

WoW --- 2007 - 2007 1-2 ay

Silkroad --- 2007- 2007 2-3 ay

Counter Strike --- 2006- devam :D

arkadaşlar bide sormak istediğim bu soru var Jade Dynasty nasıl bi oyun gördüğüme göre cogu kişi bunu oynuo bu sıralar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

Knight Online --- 2006 - 2009

WoW --- 2007 - 2007 1-2 ay

Silkroad --- 2007- 2007 2-3 ay

Counter Strike --- 2006- devam :D

arkadaşlar bide sormak istediğim bu soru var Jade Dynasty nasıl bi oyun gördüğüme göre cogu kişi bunu oynuo bu sıralar :D

Alıntıları Göster
    Saysam 60-70 tane hatta belki daha fazla MMORPG çıkar çünkü çoğu MMORPG'den çok çabuk sıkılıyorum. Eğer bi ara üşenmezsem listeyi buraya yazarım.

Bu arada o kadar MMORPG deneyimime rağmen kararımı DotA ve klonlarından yana kullanıyorum(HoN ve LoL). Çünkü benim için hep aksiyon,takım çalışması,deneyim ve yetenek gerektiren oyunlar 1 numara olmuşlardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

Ragnarok Online (2003-????)
    World Of Warcraft (2004-????)
    GuildWars (2005-????)
    Rising Force (2007-????)
    Fifa Online 2 (2009-????)
    Battlefield Heroes (2009-????)
    Vanguard:Saga of Heroes (2006-2007)
    Eudemons Online (2007-????)
    Dungeons&Dragons Online (2009-????)
    Lord of The Rings Online (2008-2009)
    Allods Online (2010-2010)
    World Of Padman (2007-????)
    Armada Online (2008-????)
    SAGA Online (2007-????)
    Gunz Online (2009-2009)
    Ragnarok Online 2 (2009-????)
    Jade Dynasty (2009-2010)
    Ether Saga Online (2010-????)
    Cloud Nine Online (2009-2010)
    Aika Online (2010-2010)
    Voyage Century (2008-2009)
    Rappelz Online (2008-2008)
    Dragonica Online (2009-2009)
    Starwars Galaxies (2008-????)
    Priates of The Burning Sea (2009-2009)(Kotu oldugundan deil mükemmel ama trial :( )
    Nostale(2009-2010)
    MapleStory(2008-2009)
    Lineage 2 (2009-????)

ve daha sayamiyicaim kadar oyun... Beklemekte oldugum gelicek cok ii oyunlar:
    GuildWars 2
    Blade&Soul
    Starwars:Old Republic
    LEGO Universe
    World of Warcraft:Cataclysm
    Playboy Manager

valla şu listeye bakınca gerçekten iyi bir online oyuncu gördüm :) (gerçi iyi bir online oyuncu bir oyuna sadık kalandır diyenleriniz çıkacak)

bu kadar oyun arasında gezmenin tek sebebi aradığın tadı bulamaman olabilir. benim derdim böyle çünkü! belkide online oyunları güzel yapan şey grafikleri ya da sistemi değil OYUNCULARDIR. Haksızmıyım?

doru sölüosn cou oyundan bıkma nedenm oynayacak kisi bulamam ama cok güzel oyunlar oldukları icin hala arada girip oynuorm ama uzun soluklu olmuo iste mesela guildwars öle bi an gelioki beraber takılıcaın kisi bulamayınca artık fenalasıosn oynamak gelmio icinden ama mükemmel bi oyun o ayrı

• Knight Online
    Silkroad Online
    Cabal Online
    Wolf team
    Rakion
    Runes of magic
    Project Powder
    Project Torque
    Xiah
    Ace Online
    Airrivals Online
    World Of Warcraft
    Shiya
    Word of kungfu
    DeathRace
    Gunz
    Warriorepic
    Lamp
    Perfect world
    Jade Dynasty
    L2
    Rising Force ...
    ....
    50den fazla mmorpg mmofs ... oynadim.Sorunlariniz varsa bazi oyunlar hakkinda yardimci olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan çivi

-Gran Turismo
    -Gran Turismo 2
    -Road Rash
    -Breath of Fire 1
    -Breath of Fire 2
    -Breath of Fire 3
    -Breath of Fire 4
    -Crash Team Racing
    -Jackie Chan Stuntmaster
    -Mortal Kombat Special Forces
    -Crash Bandicoot 1
    -Crash Bandicoot 2
    -Crash Bandicoot 3
    -Duke Nukem
    -Marvel vs Capcom
    -Metal Slug X
    -Diablo
    -Spider Man
    -Spider Man 2
    -Resident evi
    -Pepsi Man
    -Rayman 2 - The Great Escape
    -Dino Crisis 2
    -Resident Evil 3 - Nemesis
    -Earthworm Jim 2
    -Metal Gear Solid
    -Kensei - Sacred Fist
    -Chicken Run
    -Need for Speed: Porsche Unleashed
    -Sheep Raider
    -Tenchu 2
    -Need for Speed
    -Test Drive 4
    -Nascar 99

hepsi ps 1 oyunu 9 yıLLık oyuncuyum ve hâLa devam ediyorum

biLgisayardan fazLa oyun oyanamam ara sıra

Counter-Strike
    Dota

mmorpg-mmotps türü oyunlar diyoruz

• Çoğu MMO oyunu en az bir denemişliğim vardır. Onun yerine uzun süreli oynadıklarımı yazayım,
    Knight Online(Çoğu oyuncuda olduğu gibi benim de ilk MMO oyunumdu.)
    Cabal Online
    R.O.S.E
    Dragonica
    Aion
    Grand Chase

Bunlar en az 1 ay süreyle oynadığım oyunlardı. Şuan ise MMO değil de Multiplayer oyunlara merak sardım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.