Şimdi Ara

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lineage 2 : 6 yıl Kadar free serverlar

Aion online : 1 yıldır oynuyom

Diğer oyunlari saymiyom çunku test edmek için o kadar oyun denedimki hatirlamiyom bile

Şuan indirdiğim oyun Tera..

Beklediğim oyunlar

Blade&Soul
    Guild Wars 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 3 Ocak 2011; 18:13:56 >
  • Knight Online - 2004 2010
    Silkroad 2005-2010
    İstanbul KV 2008-2009

ve Counter Strike 2003-????
  • Knight Online : 1 gün sildim
    Silkroad: yarım saat falan zor dayandım sildim
    Metin2: yarım saat sildim
    İstanbul Kıyamet Vakti: 15 bilemedin 20 dk sildim
    hero online: 1 gün sildim
    savage 2: 1 gün sildim
    dota: halla duruyor ara sıra girip 1 2 mac yapıyorum
    Lineage2 yıllarımı verdim 1 den beri oynuyorum silmedim duruyor
    WoW : başladım çok pis sardı güzelde ortam oldu keyfime yok dicek D:
  • Knight Online

Cs

Warrock

metin 2 : 10 dk oynadım midem bulandı sildim.

Allods online

Dota

Runes of magic

Loong online

rappelz

Iris online

Aİka online

4 story

silkroad online

Gunz

s4 league

rakion online

airrivals

Ve niceleri :D
  • Florensia (2009 yılında 3 ay oynadım. Tarih aralığını hatırlamıyorum sanırım ağustos-kasım arası. Arkadaşlarımla başladığım oyun Level 45'den sonra level atlamak kasmaya başladığı için son buldu. Ama ilk MMORPG denemem olduğu için ve de hoşuma giden grafikleri olduğu için yeri ayrıdır bende.)

Rappelz (2009 Aralık - Mart 2010 arasında oynadım yine arkadaşlarla beraber.. Florensia'dan sonra bu oyunun grafikleri garip geldi gözüme ama zamanla alıştım.. Farming yapması güzeldi fakat bu da level 65'den sonra kasmaya başladığı için bıraktık)

Aika Online (Mart-Temmuz 2010 arasında oynandı. Şahsen oynadığım en güzel MMORPG oyunudur. Gpotato ve oyun yapımcılarının saçma sapan hataları ve level atlamanın zorluğu nedeniyle oyunu bıraktık)

Perfect World (Temmuz-Eylül 2010 arasında oynadık. Bu oyunda aramıza Aika Online'dan 2 amerikalı arkadaşta katıldı. Oynadığım MMORPG'ler arasında en kötüsü bu oyundu. Bunaltacak kadar detay vardı, kocaman harita arasında bir yerden bir yere uçarak bile gitmek 15 dakika sürüyordu en az. Farming de zevkli değildi ama level 64'ü falan gördüydüm sanırım buna rağmen hayvan kadar görev vardı. Bir de grafikleri güzeldi ama sıkıcı bir oyundu benim için.. Ortalık milleti görev yaptırmamak için can atan PK'cılarla doluydu.. Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok..)

Aika Global (Perfect World tutmayınca bir de üstüne istediğimiz gibi PVP tabanlı bir MMORPG bulamayınca Aika Global'i deneyelim dedik. Ekim 2010'da başladığımız oyuna hala devam etmekteyiz. Aika Online'a nazaran daha iyi durumda ama oradaki oyuncu kalabalığı ne yazık ki bu oyunda yok)

• İlk KO ile basladı benimde.Yılını hatırlamıyorum ama en son server beramus'tu ozaman.

GlobalMu 1 yıla yakın oynadım.(Hala private serverlerde girer oynarım)

Florensia 6 7 ay kadar

Rappelz 1 yıl kadar(Tavsiye etmem para tuzağı :) )

Allods 6 7 ay(pvp si gayet güzel)

Airrivals 1 yıl kadar(biryerden sonra sıkıyor)

Battle of immortals 6 7 ay kadar(pve ağırlıklı-shop 'a çok bağlı oyun)

Piyasadaki çoğu oyunu belirli sürelerde oynadım.
  • Ultima Online ( 1997 - 2008 ) Efsane daha ıyısı yapılamadı hıc bı zamanda yapılamayacak.
    Mu Online
    Anarchy Online
    Rising Force
    9 Dragons
    World Of Warcraft
    Lineage 2
    Requirem
    Rappelz
    2moons / Dekaron
    Warhammer Online
    Archlord
    Atlantica Online
    Battle of Immortal ( bu oyunu ne kadar oynadıgımı hatırlamıyorum uzunda olabılır kısada )
    Cabal
    Eudemons
    Lord Of The Rıngs Onlıne
    Ragnarok Online
    Rohan Online ( Bu oyun cok hosuma gıtmıstı yaklasık 4 tane end game karakter yapmıstım )
    Soul of Ultımate Natıon ( SUN ) Onlıne
    Rose Onlıne
    Pirates of Burnıng Sea
    Uncharted Waters Onlıne
    Vindictus
    Divine Soul ( bunu en fazla 1 ay oynamısımdır )

Aklıma gelenler bu kadar cogunun yılını yada ne kadar zaman oynadıgımı hatırlamıyorum. Arada kısa zaman oynadıklarımda var ama ya hatırlamadım yada cok kısa oynadıgım ıcın yazmadım. Aslında elımden gecmeyen oyun yoktur ılla ındırıp bakmısımdır ama bunlar karakter yaratıp en az %70 oranında kastıgım oyunlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpeelCatcher

Cabal Online(2 yıl)
    Knight Online(3 ay)
    Hero Online(3 ay)
    Archlord Online(3 ay)
    Gunz(1 yıl)
    Wow(3 ay)
    Wolf Team(2009-...)

Rakion , Rohan Online(Tam bir hayal kırıklığı) , Kal Online , m2 , mu online , ultima online , warrock , crossfire 10 15 dakika oynadığım oyunlar.

quote:

cronicpeacer aion private serverda oynamayı ve private serverin kalabalık olup olmadığı hakkında bilgi verirsen sevinirim

Ultıma Onlıne 5-10 dakıka demıs fazla yakınlarıma dolasma bu söz yüzünden boynunu vurabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

100 den fazla RPG denemişimdir. Türkiyede Hiç duyulmamış birçok korea oyunu dahil ,ortalma 8 senedir mmo dünyasındayım.
    Ama uzun süre oynadığım oyunlar sayılıdır.
    Malüm oyun Knight online 5-6 sene - ve halen her yeni server açıldığında ilk 2ay bir char kasarım. ( :
    Cabal Online 2 Sene - max lvl char yaptıktan sonra oyun Monotonlaşıyor. Yeni server gelirse yinede başlıya bilirim ^^
    ARGO Online (Korea) 7-8 ay - Cok gzl bi kore oyunu Şuan eu yada globali avrmı bilmiorum. Ortam dağılınca braktık (Ortamsız korea serverleri nekadar güzelde olsa,oyun sıkıyor)
    Rohan online Kore ve Global 6-7 ay - Kore serverindeyken oyun sarmıştı, global açılınca oraya başladık ve 80 lvl den sonra oyunun sadce kasmak olduğunu anladık :D

Benım korede bır cok tanıdıgım var zaten bır kore fırmasında calısıyorum( CCR INC ) . Bunu yazdım cunku ARGO onlıne kore ' de daha yenı Closed Beta ya gırecek dıye haber aldım sen ne ara 7-8 ay oynayabıldın onu anlamadım. Benım mı oyunun CB ye gectıtgınden haberım yok yoksa sen olmayan bır oyunumu oynadın ?

• Silkroad Online; 2007-2010, oyun iyice paraya dönünce bıraktım.
    Cabal Online; 2008-2009, 1 Yıl kadar oynadım, gerçekten güzel oyundur halada oynanıcak düzeydedir, arkadaş ortamı bulamadığım için bıraktım.
    Sun Online; 2010, 5 ay kadar oynadım, oyunda hiçbir aktive göremedim için sıkılıp bıraktım -.- grafikleri çok iyidir ama aktivite ve insan olayı sıfırdır.
    2moons; birkaç ay kadar oynadım, oyun ilk açıldığında başlamıştım oyun gerçekten güzeldi ama ip ban olayı gerçekleşince bıraktım. Arada private serverlerine göz atarım.
    Archlord; 2010, birkaç hafta oynadım, ortam olayı oyunda olmadığı için bıraktım.
    Knight Online; 2008, bikaç hafta oynadım, grafikleri yüzünden bıraktım.
    Karahan Online; 2009, 4-5 ay kadar oynadım yüksek levelde level kasımı zorlaşınca bıraktım.
    İKV; ilk açıldığı zamanlar 1 saat kadar oynadım ve bıraktım.
    Fifa Online; 2010, 4-5 aydır oynuyorum, heran bırakabilirim, can sıkıntısından oynadığımı söyleyebilirim.
    BOI; 2010; birkaç hafta oynadım oyun gerçekten güzel ama anlamsız bir biçimde 40 levelden sonra oyun zorlaşınca bıraktım ( ya da bilmiyorum ben beceremedim kasmayı )

Beklediğim Oyunlar;
    Vindictus Online
    C9

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

100 den fazla RPG denemişimdir. Türkiyede Hiç duyulmamış birçok korea oyunu dahil ,ortalma 8 senedir mmo dünyasındayım.
    Ama uzun süre oynadığım oyunlar sayılıdır.
    Malüm oyun Knight online 5-6 sene - ve halen her yeni server açıldığında ilk 2ay bir char kasarım. ( :
    Cabal Online 2 Sene - max lvl char yaptıktan sonra oyun Monotonlaşıyor. Yeni server gelirse yinede başlıya bilirim ^^
    ARGO Online (Korea) 7-8 ay - Cok gzl bi kore oyunu Şuan eu yada globali avrmı bilmiorum. Ortam dağılınca braktık (Ortamsız korea serverleri nekadar güzelde olsa,oyun sıkıyor)
    Rohan online Kore ve Global 6-7 ay - Kore serverindeyken oyun sarmıştı, global açılınca oraya başladık ve 80 lvl den sonra oyunun sadce kasmak olduğunu anladık :D

Benım korede bır cok tanıdıgım var zaten bır kore fırmasında calısıyorum( CCR INC ) . Bunu yazdım cunku ARGO onlıne kore ' de daha yenı Closed Beta ya gırecek dıye haber aldım sen ne ara 7-8 ay oynayabıldın onu anlamadım. Benım mı oyunun CB ye gectıtgınden haberım yok yoksa sen olmayan bır oyunumu oynadın ?

Siz RF online turkiye ekibindeki GM degilmisiniz?

Ve ARGO global olacak alapalaya firması almış sanırm cb kayıtlıar başladı tam cıkış tarıhı belırsız.

• Evet RF Turkıye ekıbındeydımde tabı korede dıger cıkan oyunlarıda takıp edıyorum gorunce dıkkatımı cektı yazayım dedım.

dedıgınız gıbı oyun alaplaya tarafından yayınlama hakları satın alındı ama koredede closed betası daha yenı basladı ne ara 7 - 8 ay oynadılar onu merak ettıgımden yazdım.
  • knight online
    silkroad online 3 yıl
    cabal online 4-5 yıl

cabal online de bu kadar oynayanını burada bulabilecegimi bilmiyordum jupiterde oynayanlar her türlü sorunuza yardım etmeye calışırım elimden geldiğince
  • Knight Online (İlk Online Oyunum Yıllarımı Verdim Ama Haydan Gelen Huya Gidiyor Eski Günlerin Zevki Yok Diye Bırakmıstım)

Silk Road (Oyunda Gecirdigin Vaktin Cogunlugu Oraya Buraya Gitmek Ve Pvp Sistemi Güzel Olmadıgı İcin Bırakmıstım Adı Üstünde Silk road (İpek Yolu) Hayatın Yolda Geciyor)

Cabal Online(Güzel Günler Gecirdim 120 lvl küsür Force bladerım Vardı PvP Sistemi Sarmadı Bıraktım)

Hero Online (Sonunda Amaç Ne Anlamamıştım)

Son Destan (PvP Sistemi Başta Degişik Gelmişti Lvl Yükseldikce Sıktı)

Project Torque (Bazen Girer Oynarım)

Gunz Online (Hile Vs Vs)

Aika Online Global (Suan Oynuyorum Herkese Tavsiye Ederim Pvp Sistemi Event Boss Vs Yok Yok Gunz Ve Project Haric Oynadıgım Oyunların Karışımı Gibi Bişey)

Benim İçin Grafik Fazla Önemlie Degil Önemli Olan Oynayablirlik Ve PvP Sistemi
  • 1-yaklaşık 8 ay karahan oynadım (oynuyorum)
    2- knıght silk road 1 hafta
  • Yaklaşık 9 yıl 1999-2008 Ultima Online
    6 yıl 2005-2011 Lineage2

Onun dışındaki her MMORPG'yi denedim diyebilirim, wow'dan çok umutluydum grafiklerden dolayı sarmadı bence uo'nun grafikleri wow'dan iyidir... şuan beni lineage2'den kaldırabilecek tek şey "darkfall online" onunda grafik modellemesinde bir gariplik var karakterler güzel gelmedi ama oyun yapısı uo'ya benzediği için hoşuma gitti.
  • Metin2(İlk 10 server varken başlamıştım,serveri bırakmak,PVP,uzun süre bıraktım ama anlayabildiğim tek oyun bu.Tekrar başladım devam ediyorum.
    Karahan(1 hafta/çözememiştim)
    Hero Online(1 ay çözemedim,beğenmedim ve sıkıldım)
  • Lineage 2( 5 yıl)
    Metin2 ( 5 yıl)
    Onun dşında çok oyun oynadım bir kaç gün sürdü. %90 mmo ları oynamışımdır.

Hile ve çok server olmasa Metin2 çok kral bir oyun.
  • Knight Online -türkiyede yaygın olduğu tarihen firedrake gelene kadar (2006)

Silkroad Online - (2006)KO da fire drake geldikten silkroadda oyu sistemi değişene kadar (2011) rise of the hunter thief ve sonra update ler tam bir çöküş. oyuncular eski günleri arıyor.(hala oynayan varsa tavsiyem ya bırakın yada private serverlara geçin)

12sky1 - bu oyunu uzun süre oynadım tarihleri unuttum (güzel oyundu fakat kapandı hala açılması için uğraşanlar var)

12sky2 (türkçesi karahan) - bu oyunu karahan çıkmadan oynuyordum 1 deki tadı vermedi geçen ay tekrar yükledim oyun boştu

istanbul kıyamet vakti - bir ara oynadım ilk çıktığında türkler yapmış bakmamak olmaz dedim oyunda grafikler ve karakterler çok kötüydü
    üzülüyorum çünkü türkiyede müthiş bir oyuncu potansiyeli var ama kendi oyunumuz yok

Divine Souls - şimdi bunu oynuyorum, grafikler güzel skiller ve komboları muhteşem. pvp sevenler oynayabilir. oyunda biraz bug var ve en büyük eksiği PK sistemi yok sadece pvp var (tarzım değil) arada girip kasıp çıkıyorum sınır 40 ben 32 lvl im ve pvp yapacak adam az (20+ için) oyunda geçici oyuncu bolluğu yaşanıyor 1-15 arası :D ama gerçek oyuncu sayısı az

gamigo games, aeria games ve gamers first e ait birçok fantasy mmorpg oyunu denedim

blade&sous ve c9 (continent of the ninth) oyunlarını bekliyorum
    BNS account aldım fakat oyunu indiremiyorum IP yüzünden
    C9 ı indirdim account alamıyorum kimlik doğrulaması yüzünden
    BLADE AND SOUL tam benlik bir oyun uçma duvarda yürüme kombo PK sistemi bu oyunu bekleyenlerin sayısı oldukça fazla ve acele etseler iyi olur aksi takdirde başka oyunlar kapacak bizi tera onlinê'nın yaptığı gibi (uykum geldi saçmaladıysam ondandır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILKR0AD -- 6 Haziran 2011; 3:05:04 >

• metin 2
    knight online
    wolfteam
    shaiya

şu an bıraktım oyun falan önümde YGS&LYS sınavı var ona çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.